Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתחיל לחשוב על החלפת הרכב, ומעוניין בסופר מיני. התקציב הוא עד 90,000 ש"ח (בערך).

אני אסע עם הרכב בערך 20,000-25,000 ק"מ בשנה, אני מקווה יותר לכיוון ה - 20, כולל נסיעות בינעירוניות ארוכות (חיפה - תל אביב), עם פקקים (בבקשה לא להמליץ לי על רכבת, זה לא בדיוק חיפה - תל אביב ואין רכבת).

אני מאוד אוהב גיר רגיל (מה שיש לי על הפולו כרגע), אבל מצד שני, הפקקים הורגים לי גם את הגיר וגם את הרגל. אז אני מתבלט קשות בסוגייה זו, שמשפיעה על המחיר.

יש לי פולו ידנית 2011, אני סופר מרוצה ממנה באופן כללי, אבל בקרוב צריך להחליף. הרכב בטיחותי יחסית, עד כה אמין (טפו טפו טפו), חסכוני בדלק, נוח ואיכותי. מה שכן, לא סוחב משהו (מנוע 1.4 אטמוספרי).

התחלתי לחשוב מה חשוב לי ברכב, והכל חשוב, אבל אם לסדר לפי סדר חשיבות: בטיחות, אמינות, נוחות (נסיעות ארוכות כבר אמרנו), חיסכון בדלק, אבזור, ביצועים והנאה מהנהיגה.

הנטייה הטבעית היא להמשיך עם פולקסווגן, אבל החלפים יקרים, ואני לא בטוח לגבי הגיר DSG שלהם, האם הוא אמין, מה דעתכם ? קראתי הרבה בנושא ואני לא בטוח. יש למישהו ניסיון איתו של שלוש שנים לפחות ?

אני מתלבט לגבי חדש מול יד שנייה (עם קילומטרז' מאוד נמוך), באופן כללי פתוח לשני הכיוונים. אני מצד אחד רוצה חידושים והרגשת שדרוג, מצד שני חושש מכמה חידושים (לדוגמא מערכת start & stop, שמישהו יסביר לי איך לא הורגת לי את המצבר תוך כמה חודשים עם הפקקים האלה).

אשמח לחוות דעתכם, אני פתוח להצעות, לא פתוח לדיזל.

תודה !

פורסם

אתה די בעצם מבחינת המחיר באזור ה 95 אתה קונה 208 דגם מפואר או ב 83 דגם פחות מאובזר.

הרכב נוח,ניראה טוב,מושבים נוחים.

במחיר שלה יש גם את האיביזה ב83 אלף.

אם אין בעיה לקנות מליסינג 0 קמ יד1 יש ב83 אל הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שאתם אומרים מעניין. איך פיז'ו מבחינת אמינות ? פעם היתה סטיגמה על רכבים צרפתים, אני בטוח שזה כבר לא נכון, האם ה - 208 אמינה ולא תראה מוסך בדיוק כפי שרכב יפני לא רואה וכפי שפולקסווגן (בלי DSG) לא רואה ?

יש לכם מושג איך צריכת הדלק האמיתית של ה - 208 ולא בדיקת המעבדה של היצרן ?

כשאני יורד מהפולו ועובר לרכבים של בני משפחה, כמו יונדאי, אני מרגיש ירידה מורגשת בהנאה. איך ה - 208, קרובה יותר לפולו או לרכבים קוראניים / יפניים ?

פורסם

קרובה יותר לפולו ולטעמי אפילו עולה עליה בהרבה אספקטים (בוודאי באספקט ה"הנאה מנהיגה").

לגבי האמינות - ימים יגידו, אם כי עד כה לא היו בעיות במנוע או בגיר שבה, וגם בעולם לא דיווחו על כאלו.

בכל מקרה, היא כנראה תהיה אמינה יותר מכל VAG עם DSG.

פורסם

הסטיגמה הזאת שייכת לעבר.

לדעתי אתה תאהב את הפיגו,בעיקר את המנוע כנל באיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...