Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אשים לך שלושה רכבים שטופלו על ידי כל אחד מהם אתה תדע לזהות מי ביצע דיטיילינג לאיזה רכב? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יעקב אלטר גובה בסביבות הסכומים שצוינו ולדעתי, אחרי שראיתי רכבים שהוא טיפל בהם במו עיניי, הוא מס׳ 1 בתחום בהפרש גדול מהשאר.

אני לא יודע אם עשית אצלו עבודה, אבל הוא ממש לא גובה את הסכומים שציינו פה, אלא הרבה יותר, קח לדוגמא את הגולף שהוא עשה לחבר פורום וגבה שם 6 אלף.

אז כן הוא בעל מקצוע טוב אבל המחירים שלו לא מציאותיים לפעמים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כשהתעניינתי אצלו בטיפול דיטיילינג לקליאו שהייתה לי הוא אמר שהמחיר תלוי באופי העבודה ותלוי בתוצאה הסופית שאני רוצה להגיע אליה. (זה היה לפני שנתיים וחצי בערך אם אני לא טועה)

אמר שעלות העבודה היא 100-150₪ לשעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסכום הוא 120 לשעה כולל חומרים, כמובן שככל שיש לו יותר זמן עבודה על הרכב התוצאות יהיו ברמה יותר גבוהה..

אבל זה המחירים לשעה. מה חשבתם שהוא יעבוד על רכב שלוש שעות ויגבה 1000 שקל?

פורסם
אני לא יודע אם עשית אצלו עבודה, אבל הוא ממש לא גובה את הסכומים שציינו פה, אלא הרבה יותר, קח לדוגמא את הגולף שהוא עשה לחבר פורום וגבה שם 6 אלף.

אז כן הוא בעל מקצוע טוב אבל המחירים שלו לא מציאותיים לפעמים.

אני אותו חבר פורום :wink: והרכב כבר נמכר מזמן ולצערי ראיתי אותו מגיע כבר ליד חמישית ביד שתיים (אני עוקב מידי פעם, ממש מתגעגע לרכב הזה).

על כל מקרה, הסכום הזה כלל גם PDR, ניקוי פנימי ועוד כל מיני דברים. ה-6K לא היו רק על דיטיילינג, ובדיעבד עכשיו שאני הרבה יותר מבין בדיטייילינג יכול להיות שהייתי כותב את הדברים בפוסט אחרת.

• תוכן חדש...