Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אדם מקצועי שעושה דייטלינג בצורה טובה, והעבודות שלו באמת שוות את הכסף.

הרכב נשרט לא פעם ולא פעמיים יש שריטות עמוקות ויש כאלה שהם לא, אבל יש עבודה על הרכב.

כמות הסווירלים עצומה, הרכב שנת 2008 ושום דבר חוץ מפלסטלינה ואוטם ווקס חד פעמי לא נעשה עליו.

מעוניין לסדר את נזקי הלשלשת, השריטות והמכות הקטנות (PDR) באופן מקצועי.

אני מאשדוד, משהו יכול להמליץ על אנשים מקצועיים בתחום.

*לא משנה לי איפה, לא חייב אשדוד אבל גם לא מאוד רחוק.

*אין באפשרותי להשאיר את הרכב יומיים לטיפול.

מוכן לשלם עד 1000 ואולי כמה מאות שקלים בודדים מעל, ולא יותר. יש הצעות?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

בלי תמונות אי אפשר לעזור לך, קח בחשבון שאם המצב קשה כמו שתיארת לא בטוח שאלפיה תספיק, pdr לבד זה מאוד יקר למרות שאפשר לסדר את זה דרך הביטוח (לא בדיוק סגור על הפרטים).

בכל מקרה תעלה תמונות באור יום של הנזקים ברכב, כנראה שצריך לעשות לרכב (לפי התיאור שלך) שלייף סבון מלא,פוליש גס ועדין, טאץ אפ, וכמה מעברים בכל פאנל.

שים לב עבודה כזו תהיה מינימום יום שלם שאתה בלי רכב, אם הדיטיילר שלך מאוד מהיר, יכול לקחת גם יותר מיום.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

המצב לא כזה נורא, אבל יש עבודה..

הPDR לא חובה,אבל יש 2 3 מעיכות קטנות ממש שמציקות לי.

אגב עם שלומי דברתי כבר, עם RHINO גם, עם ניקולאי מאשדוד גם.

מחירים שלי אישית לא מתאימים, חוץ מRHINO שהציע בערך 1000-1500 וגם אמר שהוא צריך לראות קודם את הרכב.

יש עוד הצעות?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

את RHINO אני לא מכיר.

תאמת שאני לא ממש מכיר דיטיילרים מהאזור הזה, אבל העבודות של שלומי עם התמונות בפורום מראות שהוא מקצוען ויודע את העבודה, לפי דעתי קפוץ אליו עם רכב שטוף להצעת מחיר, אולי תופתע אולי לא.

בכל מקרה חכה קצת בטוח יגיבו פה עוד אנשים מהאזור שלך שמבצעים טיפול כזה.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני חושב שהטיפול יעלה (הרבה) יותר מ1000₪.

אני גם ממליץ על שלומי. עד כמה שזכור לי הוא לא מתעסק בPDR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כולם עובדים לפי שעות עבודה כולל חומרים ומינימום מ-100ש עד-150ש

גם במכוני שטיפה זהו אותו דבר,אם עבדו על רכבך 4 שעות

תעלה לך בערך 400ש,הפרש בחומרים ובאיכות,אם תקציב

שלך נמוך לך למכון שטיפה אפילו באיזור מגורך.

פורסם

יאיר אולי תספר לנו באיזה מותג משתמשים מכוני השטיפה ?

יש כאן בפורום שעושים עבודות יפות ואז מה אם זה עולה יותר .

מה שבטוח זה יהיה זול יותר ממקום שיש לו מקום או ממתג את עצמו .

העבודה הזו לא פשוטה בכלל זה אולי ניראה דבר שעוברים עם גלגל והכל בסדר ממש לא !

אני לא יודע אם אתה הספקת לעשות משהו כזה ואם כן תספר לחברים כאן כמה "נעים ומרגיע זה עושה בידיים " אחרי עבודה כזו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לLISHAINA

כניראה שלא יבנתה את כוונתי,

פותח שרשור,נתן תקציב,אז לפי

ניסיון והידע ימלצתי לחפש דיטיילר

לאותו תקציב....זהו.

אכן כל הדיטיילרים כולל אותי (אני לומד)

מתקציבים כל עבודה שזהו בערך שעות +

חומרים ומקום....וזה מ100ש מינימום.

גם ניקולאי או קלין קאר או שלומי(עגב

אנו ניפגשים עם שלומי כמעט כל סוף שבוע,כי אנו

משכרים מקום מאותו איש),גם חישוב שלו של שלומי

+- לפי שעות כולל חומרים.פעם קלין קאר

עשו לי רכב,אבל אז לא הייתי מבין בדיטיילינג,

בטח שלא הייה מושלם אפילו רחוק מאד

ממושלם וגם גבו כ1200ש

ועבדו על רכב כ10שעות,היום לי יש ניסיון

עם כל חומרים שנימכרים בארץ ואני ניפגש

עם הרבה דיטיילרים וכולם בסופו של דבר

עושים חישוב כמה שעות ועם איזה חומרים

עבדו ושזה מיסתכם מינימום כ100ש לשעה

ואם לפותח שרשוש יש תקציב אז שיחפש

איפה שמתאים לו....בהצלחה.

פורסם

הוא ממש לא לוקח 120 שקל לשעה,זה לא דבר קבוע.

הכול תלוי בסדר גודל העבודה ובחומרים בהם משתמשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא מבין איך דיטיילרים מתחילים לוקחים בין 100 ל 150 לשעה שיעקב אלטר שהוא אחד הטובים בארץ לוקח 120 לשעת עבודה

הוא לא לוקח 120₪ לשעה. זה תלוי בעבודה.

והוא אחד מהטובים (אפשר לחשוב כמה דיטיילרים רצינים יש בארץ :roll:) , זה לא אומר שאין אחרים שהם ברמה שלו. כבודו במקומו מונח, אבל לדעתי יש מקומות שיעשו עבודה לא פחות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הוא לא לוקח 120₪ לשעה. זה תלוי בעבודה.

והוא אחד מהטובים (אפשר לחשוב כמה דיטיילרים רצינים יש בארץ :roll:) , זה לא אומר שאין אחרים שהם ברמה שלו. כבודו במקומו מונח, אבל לדעתי יש מקומות שיעשו עבודה לא פחות טובה.

יעקב אלטר גובה בסביבות הסכומים שצוינו ולדעתי, אחרי שראיתי רכבים שהוא טיפל בהם במו עיניי, הוא מס׳ 1 בתחום בהפרש גדול מהשאר.

פורסם

אני חושב שמיקצועיות = כסף.

אם כבר משקיעים, אז עוד קצת והרכב יעבור טיפול אצל מקצוען.

לפותח השירשור xMasTer0fDw אני כרגע החלטתי לא לעשות דיטיילינג אצל דיטיילר, כי אני מעדיף ללמוד בעצמי. (התחום מאוד קוסם לי)

העלות גם יותר נמוכה, אך לא בהרבה.

בפורום הזה יש הרבה מידע והעיקר הוא הרבה חברה מעולים ונחמדים שיכוונו וידריכו.

בהצלחה :wink:

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
יעקב אלטר גובה בסביבות הסכומים שצוינו ולדעתי, אחרי שראיתי רכבים שהוא טיפל בהם במו עיניי, הוא מס׳ 1 בתחום בהפרש גדול מהשאר.

אני לא חושב שSwissvax או שלומי אדרת עושים עבודה פחות טובה ממנו. יעידו על כך גם חברי פורום רבים.

• תוכן חדש...