Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אני מוכר את הרכב המדהים שלי ששירת אותי נאמנה, רק בגלל שהאישה צריכה להשתמש ברכב וידני לא בא מבחינתה בחשבון.

אוודי A3 ידנית

שנת ייצור 1998

יד 03 , נמצאת ברשותי כ10 שנים.

טופלה ב5 שנים הראשונות במוסך מורשה (תושיה) ולאחר מכן במוסך רון האגדי.

ק"מ 220000, טופלה בדיוק ע"פ הוראות היצרן לאורך כל הדרך.

האוטו מבחינה מכנית שמור מאוד ונוסע מדהים.

מבחינה חיצונית יש קצת קילופי צבע בכל מיני איזורים ומעיכה קטנה בטמבון הקדמי בצד ימין.

בעבר הוחלף טמבון, כנף שמאל ודלת שמאל כשרכב נכנס בי בזמן שעמדתי בחנייה. נמצא אצלי דוח השמאי אשר מפרט שלא הייתה כל ירידת ערך או פגיעה בטיחותית. התיקון היה קוסמטי בלבד.

הבד באיזור הסאנףרוף קצת רופף ולכן אני לא פותח את הסאנרוף אך הגג עובד כמו חדש.

משאיר ברכב קומפוננט של הרץ היי אנרגי מקדימה, כבלים של RCA עם הכנות למגבר בבגאז, ורמקולים 6 על 9 של רוקפורד.

מחירון משוקלל 11140, דורש 9000 שקל בגלל הליקויים הקוסמטיים שציינתי ומצד שני אני משאיר ברכב ציוד אודיו ששווה לפחות 1000 שקל בשוק היד 2.

0523264183

מרון

אם לא עונה תשלחו הודעה, אני סטודנט ולא תמיד זמין לשיחה.

444.jpg555.jpg333.jpg222.jpg111.jpg

• תוכן חדש...