Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך את עזרתכם

חרשתי את כל google בניסיון להבין איזה היברידי הכי כדאי לקנות.

ההתלבטות היא אם כדאי לקנות הונדה אינסייט שנת 2012-2013

היא עד כדי כך לא מוצלחת?

התקציב שלי הוא בסביבות ה- 60K עד 70K.

תודה..

סאנטאנג'לו אמיר

פורסם

להונדה יש שני דגמי היייבריד סיוויק ו ההינסייט .

המלצתי ללכת על הבטוח זה טויוטה פריוס והקהל שלה מאוד מרוצה תשאל קצת אנשים וגם תראה שהמחיר שלה לא זול אחד הרכבים הטובים של טויוטה בזכות מערכת הייבריד מוצלחת .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
להונדה יש שני דגמי היייבריד סיוויק ו ההינסייט .

המלצתי ללכת על הבטוח זה טויוטה פריוס והקהל שלה מאוד מרוצה תשאל קצת אנשים וגם תראה שהמחיר שלה לא זול אחד הרכבים הטובים של טויוטה בזכות מערכת הייבריד מוצלחת .

כן אבל אז אני קופץ במחיר עולה בקילומטר ויורד בשנתון..

לא עדיף לקחת אינסייט 2013-2014 במחיר הזה?

סאנטאנג'לו אמיר

פורסם

לאינסייט (לדעתי) אין יתרון משמשעותי בצריכת הדלק לעומת משפחתומטיות "מקבילות" ובנזיניות, עם ביצועים טובים בהרבה.

אינסייט 2014 לא תקבל בתקציב הזה (אולי עם ק"מ של מונית ששירות ממוצעת), יותר בכיוון 2012.

פורסם (נערך)
לאינסייט (לדעתי) אין יתרון משמשעותי בצריכת הדלק לעומת משפחתומטיות "מקבילות" ובנזיניות, עם ביצועים טובים בהרבה.

אינסייט 2014 לא תקבל בתקציב הזה (אולי עם ק"מ של מונית ששירות ממוצעת), יותר בכיוון 2012.

אני לא יודע אם זה בדגמי 2012 אבל במנוע של 2014 יש בעיית רינגים ידועה ואז צריכת השמן והדלק עולה מאד עד שצריך לעשות שיפוץ מנוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577193-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%98-2014-%D7%A9%D7%95%D7%AA%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%A7&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94+INSIGHT

אם אתה צריך צריכת דלק דומה חפש סיטוראן C3 דיזל . אתה תופתע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איך לא חשבת על טויוטה אוריס היברידית? אותה מערכת הנעה של הפריוס באריזה קצת יותר קומפקטית ועדיין יותר מרווחת מהאינסייט. ומבחינה טכנולוגית אין מה להשוות בכלל - דוגמא אחת: המנוע החשמלי של האינסייט מספק 18 כ"ס, ובאוריס 82 כ"ס. באינסייט גם המזגן מושבת כשמנוע הבנזין כבוי, בטויוטה זה לא כך. שים לב שב-2013 האוריס החליפה צורה. לי הייתה את ה-2012 ומאוד נהניתי ממנה, עם 22 ק"מ לליטר במישור החוף.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

אני מאוד אהבתי את הסיוויק רכב אמין שנותן צריכת דלק של 1/16/17 תלוי בנהיגה שלך.

החסירון של האינסייט שהיא מאוד צפופה היא לא מכונית מיני ולא משפחתית מתאימה למקס' 4 אנשים.

היתרון של טיוטה שתמורת סכום אפשר להעריך את האחריות על המערכת היבריד דבר שלא ניתן בהונדה.

פורסם

מצטער על ההקפצה, אני גם הייתי בהתלבטות הזאת וזה די הזוי שאינסייט שנת 2012 אפשר לקנות ב 50K. זה גורם לך לחשוב מה כלכך דפוק ברכב הזה שאנשים רוצים להיפטר ממנו, וכמובן שאין מה להשוות את טויוטה באותו משפט, כי אתה קופץ לפחות ב 20-30K למעלה. סה"כ קשה להבין איך אינסייט לא באמת הצליחה, כי פר מחיר היא ממש משתלמת. היברדית-חסכונית ומאובזרת יחסית.

אשמח לדעת איזה רכב רכשת.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

באחד מהמגזינים בחו"ל (אני לא זוכר איזה) הכתירו אותו כרכב הגרוע של העשור.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)

בכלל , בארהב , consumer report , בדקו הזדקנות של רכבי היבריד . הונדה היתה הכי פחות אמינה אז למודל האחריות יש פה תפקיד . לדעתי בקיץ הישראלי אין לגעת במכונית שמנתקת מזגן. במיני קופר לדוגמא עשו דבר חכם. המזגן מתנתק רק אם טרמוסטט מרשה לו. כלומר תלוי בטמפרטורה החיצונית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חברים, עדיין מדובר ברכב משפחתי היברדי הזול בשוק! אז מתנתק המזגן ברמזור, לא כזה נורא. תבינו שהרכב הבא אחריו כמעט 30K למעלה במחירון. חוץ מיזה עדיין לא שמעתי תלונות על הבטריה, תיהיו בטוחים שאם הייתה בעיה הפורום פה היה מוצף, ע"ע פולקסווגן.

אני אעשה נסיעת מבחן ואני אביא רשמים :-) .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לי הייתה אינסייט שנת 2010 במשך כ-3 שנים ו-55 אלף ק"מ, עד שהחזירה נשמתה ליפן בתאונה. באותה תקופה היינו זוג + תינוקת. מבחינת מרווח, אין בעיה ל-4 מבוגרים (מלבד לגבוהים במושב האחורי - אני 1.80 והראש שלי כמעט נגע בתקרה מאחורה), לחמישי יהיה צפוף. תא המטען לא גדול מאוד (400 ליטר לפי המפרט), אבל הדלת הגדולה והאפשרות להעמסה עד הגג (כמו בסטיישן) מקלה על השימוש בו. נוחות הרכב בינונית, והמושבים הקדמיים בנויים בצורה מוזרה מעט (עם הרבה תמיכה לגב תחתון), שהרבה אנשים מוצאים אותם מאוד לא נוחים. לי לקח הרבה זמן למצוא תנוחת נהיגה טובה, אבל בסופו של דבר היה לי נוח.

המנוע החשמלי באינסייט אכן חלש, ומשמש יותר כמו "טורבו חשמלי" מאשר מחליף למנוע הבנזין כמו במערכת ההיברידית של טויוטה. התוצאה היא ביצועים מעט טובים יותר מרוב המשפחתיות המקבילות מאותם שנים (אלו עם מנועים אטמוספריים ותיבות 4 הילוכים ששלטו באותה תקופה - שנת 2010), ומעט חלשים יותר בהשוואה למשפחתיות מודרניות (כמובן אל מול מנועי הטורבו קטני הנפח של היום). המנוע החשמלי עוזר מאוד בסל"ד נמוך ומאפשר התנהלות יומיומית נינוחה ולא איטית יותר מידי. התיבה הרציפה טובה, מלבד האופי הרגיל לתיבה רציפה שהרבה אנשים לא אוהבים.

אני לא נתקלתי בתקלות ברכב, אבל החזקתי אותו יחסית מעט זמן וקילמוטרז'.

כיבוי המזגן בעמידה שדובר עליו בעצם מכבה את המדחס, לא את המאווררים, כך שבעמידה קצרה זה לא מורגש יותר מידי. בנוסף, גם באינסייט המזגן לא נכבה אם הטרמוסטט מראה על הפרש טמפרטורה גדול מידי בין פנים הרכב למה שמוגדר לבקרת האקלים (זאת אומרת שאם תשים מזגן על 20 מעלות באוגוסט כנראה שהמנוע לא יכבה יותר מידי בעמידה, אבל כמובן שצריכת הדלק תעלה). במצב Eco הגדרות הרכב (כולל כיבוי מנוע ומזגן) מוכוונות יותר לחסכון, כך שהמנוע נכבה כמעט תמיד בעמידה.

לאורך כל התקופה, צריכת הדלק הממוצעת הייתה 20.8 ק"מ לליטר, עם צריכה טובה ביותר של 23.9 ק"מ לליטר וגרועה ביותר של 16.9 ק"מ לליטר. הנסיעות התבצעו בעיקר במישור החוף ובמתווה נסיעה חסכוני.

להבנתי ב-2012 הייתה מתיחת פנים שהייתה אמורה לשפר את פעולת המתלים מבחינת נוחות. לא יודע עד כמה היה שיפור/הרעה. שאר הפרמטרים לא היו אמורים להשתנות (מבחינת מרווח ומנוע/צריכת דלק).

אם הצרכים שלך הם לרכב מרווח וחסכוני לנסועה גבוהה ומשפחה של 4 נפשות, האינסייט נופלת מרוב המשפחתיות המתחרות במרווח ועידון, ומרוויחה רק בצריכת דלק. אם אתה לא צריך מרווח של משפחתית, סופר מיני תהיה פתרון יותר טוב, גם מבחינת עלות רכישה וגם מבחינת צריכת דלק. אפשר לשקול גם את הג'אז (הרגילה או ההיברידית) כחלופה.

• תוכן חדש...