Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסורבות עלייה /גיור. RENAULTSPORT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת לא אופייני :wink:

שיתוף מלא יהיה עם הסיום, אל דאגה (בינתיים הכל בסדר). הלוואי וזה היה פרוייקט. תיכף אנשים יחשבו שאני הולך להתקין טורבו :-P

רוני

רוני.....אני מחזיק בשינים.....אל תגרור אותי......

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מי שאמר שלא יהיו יותר מכוניות על הכביש..אני אשאל אותך שאלה, אם מכונית ספורט קטנה תהיה בהישג יד, זולה, 2 דלתות כמובן, אתה לא חושב שיקנו אותה בתור רכב שני? מה ש...מחזק את העובדה שיהיו יותר מכוניות מעבר לאלו שגם ככה יקנו כי הן זולות?...

ליאור.

למה, עכשיו אי אפשר לרכוש 106 משומשת, מיאטה משומשת, כרכב שני?

ועדיין אנשים לא עושים את זה, פשוט כי עלויות האחזקה גבוהות, ולא ישתנו.

חוצמזה, חובבי הנהיגה הם קבוצה קטנטנה. זה בטח לא ישפיע הרבה על שיעור התנועה בכבישים.

שוב, יתכן שתהיה עליה כלשהי במספר המכוניות על הכביש, בוודאי שבפרק הזמן שאחרי הורדת המיסוי.

אך בטווח הארוך - לא יהיה שינוי.

כמו שאמרתי, מי שצריך אוטו, כבר נוסע באחד (מה לעשות והתחבורה הציבורית צולעת מעט), ומי שלא צריך, בוודאי לא יקנה רק כי הוא יכול לקבל שנתון חדש יותר באותו הכסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
באמת לא אופייני :wink:

שיתוף מלא יהיה עם הסיום, אל דאגה (בינתיים הכל בסדר). הלוואי וזה היה פרוייקט. תיכף אנשים יחשבו שאני הולך להתקין טורבו :-P

רוני

אתה הולך להתקין טורבו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה הולך להתקין טורבו?

למה? למה גילית להם? :-P (ובואו נפסיק כאן, זה נעשה ילדותי אפילו בשבילנו :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי מה שאומרים על ביטוח

הביטוח נקבע על פי המחירון של הרכב

ואם מחירי הרכב יירדו בטוח שגם מחירי הביטוח יירדו במקרה ככה שיהיה עדין אפשר למשפחות להזחיק שתי רכבים

וגם תחשבו על זה שאם המחירים יירדו בארץ בכחצי תחשבו שגם מי שעד עכשיו היה משקיע על מפתחתית 1600 יוכל לקנות מכונית מנהלים נוחה וגם מכוניות כמו פורשה 911, מזארטי קופה (שעומדת להגיע לארץ), מרצדס SL, המחירים שלהם יירדו לפחות ממיליון שקל וככה העשיר שהיה קונה את המכוניות האלה ב1.5 שקל יוכל לקנות מכונית כמו פרארי או למבורגיני גאלארדו ואז בכלל איזה מכוניות יהיו בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לגבי מה שאומרים על ביטוח

ואם מחירי הרכב יירדו בטוח שגם מחירי הביטוח יירדו במקרה ככה שיהיה עדין אפשר למשפחות להזחיק שתי רכבים

הביטוח לא נקבע לפי המחירון, לא יודע מאיפה הבאת את זה. לצורך העניין האוטו של אמא שלי שווה יותר מפי 3 משלי לפי המחירון והיא משלמת כמוני על הביטוח. גם כשמדובר ברכבים יקרים יותר יש הבדלים משמעותיים ויכול להיות שרכב אחד של 200K ש"ח יהיה בעל ביטוח זול בעשרות אחוזים מרכב אחר במחיר דומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לגבי מה שאומרים על ביטוח

וגם תחשבו על זה שאם המחירים יירדו בארץ בכחצי תחשבו שגם מי שעד עכשיו היה משקיע על מפתחתית 1600 יוכל לקנות מכונית מנהלים נוחה וגם מכוניות כמו פורשה 911, מזארטי קופה (שעומדת להגיע לארץ), מרצדס SL, המחירים שלהם יירדו לפחות ממיליון שקל וככה העשיר שהיה קונה את המכוניות האלה ב1.5 שקל יוכל לקנות מכונית כמו פרארי או למבורגיני גאלארדו ואז בכלל איזה מכוניות יהיו בארץ

אני כבר רואה את רפי לין עונה לשאלות כמו "איפה יש מוסך טוב ללמבורגיני באיזור בני-ברק?"

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

.Moti

פורסם

שלום,

מאחר והדיון עוסק בתחום בו אני מבין משהו ,הנה זוית נוספת...

ללא ספק שהבסיס הכלכלי רווחי הוא "אבן הפינה" ליבוא כל דגם של רכב וגם הדגמים שחלקנו מכנים "ספורטיביים" , לא יוצאים מן הכלל!

מה שלא עלה בדיון ולדעתי מהווה יסוד הקודם ל"רווח הכלכלי" , היא תרבות מוטורית , הקיפה ורמתה!...

נכון להיום תרבות זו בישראל חסרה בגדול את הספורט המוטורי המהווה חלק מתרבות מוטורית הקיימת במדינות שהוזכרו כגון : אנגליה, ארה"ב, צרפת ולא הוזכרו, מעצמות תרבות מוטורית כגון: איטליה וגרמניה...

זאת ועוד , שאנחנו מדברים על מכוניות ספורט נראה לי תמוהה שיש כאלו שרואים בה כ"מכונית השניה" ?...לדעתי היא המכונית הראשונה אם בכלל!!!

ראוי לציין בשלב זה ולהזכיר את התחום היחודי של "רכב אספנות" שלדעתי תואם יותר את מעמד "הרכב השני" בגלל יחודו, מעמדו והרצון לשמר את ה"מיוחד" ולא רק!

על מנת להבין שיש פה טעות "הערכתית" לגבי מעמד הרכב הספורטיבי כ "רכב שני" , יתכן וראוי להגדיר בצורה יותר ממוקדת מה איפיוניה של מכונית ספורט ואת צרכניה וזאת לצורך הבנת נושא היבוא.

יעוד מכונית "ספורטיבית"

לדעתי יש מספר רמות של מכוניות ספורט או ספורטיביות :

*למירוצים כחלק מספורט מוטורי מקצועי - בישראל אנחנו רק בתחילת הדרך גם מבחינת "תרבות" וגם מבחינת כמות...(עונה להנחה של רכב שני)...

*לשמוש יום יומי בשילוב תחביב והנאה - מצבנו טוב יותר על אף היותנו עדיין "הוליגנים" אמנם קטנים אבל מסוכנים..:roll::wink: , למיטב הבנתי וכאחד שחי בין בני עמו , רכב שכזה הוא ה "1" ואחרכך בא הרכב השני ...

*רכב ללא תכונות מיוחדות שהישראלים חושבים שהוא רכב ספורט בגלל שהם נוסעים בשבתות וחגים בדיונות ...כגון טנדרים למיניהם ....

למעשה הפלח של רכבים "ספורטיביים" לשמוש יום יומי גם כתחביב וגם להנאה , מהווה החלק העיקרי כיום מתרבות מוטורית צעירה שעדיין בחיתוליה והמתפתחת בארץ , שכנראה בעתיד תשפיע על יבואני הרכב שיצטרכו לתת מענה באמצעות הגדלת היבוא של ה"ספורטיביות"....

מי הוא קהל צרכני "הספורטיביות" ?

גם כאן אפשר למצוא קבוצות שונות....

*צעירים בגילאי 18 - 25

*עובדי "היי טק"...שהפרוטה מצויה בכיסם...

*בעלי "ממון" ...

*צעירים פחות ...שהם מהוים "אבן הפינה" לתרבות המוטורית בארץ וחלק קטן מהם נהגים שנהגו ועדיין נוהג על בסיס מקצועי ואציין מספר שמות ...ראם סמואל, רמי שוחטוביץ, מישל גז', ועוד...

כמובן שיש עוד ...

בשלב זה עולה השאלה: "האם יכולת הקניה של ה "צרכני הספורטיביות" בישראל מהווה גורם משפיע על יבוא הספורטיביות"?...

לצורך זה יש לערוך סקרים וניתוחים...:-)

ועדיין לא דיברנו על השפעת התשתית כגון מסלולי מרוץ :shock: על צריכת ה"ספורטיביות"...

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

מריוס

פורסם
לגבי ההומור ברור,

אני מקווה שלא חשבת שאני הולך לשרוף לך את הרכב ?

דרך אגב, שימת ליבך לעובדה שלא ניצלתי את מצבך הרגיש...... וכידוע לך זה לא אופיני לי...:wink:

דר"א שתף לגבי התקדמות "הפרויקט".

אולי עלית כאן על הפתרון, ככה יהיה לו זמן גם לעשות דברים אחרים מעבר לבילוי במוסך... :mrgreen:

רוני, אפשר לסדר את זה בצורה כזאת שיחשבו שהיה קצר באחת ממערכות החשמל (ואז אנחנו 100% מכוסים) :wink:

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...