Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסורבות עלייה /גיור. RENAULTSPORT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר מדברים על מסורבות עליה אז הנה אחת שהיתה יכולה להצליח מצויין בארץ המוסטאנג החדשה.

ואני אומר שלדעתי עם תג מחיר כמו שציינתי המסואנג יכולה להיות הליא גם כי היא יותר זולה מהמכוניות רודסטר שיש היום בארץ וגם עם המחיר שלה שדומה לאימפרזה פייר מה הייתם מעדיפים אימפרזה טורבו או מוסטאנג והתשובה ברורה

להצליח מצויין, YEAH RIGHT. מכונית עם תג מחיר של 300 אלף לא ממש הייתי אומר שיש לה ביקוש רב מאוד. להצליח מאוד היא לא הייתה מצליחה (רב מכר היא לא תהיה), אבל אולי כמה אקזמפלרים היא הייתה מוכרת.

ואני אישית הייתי מעדיף אימפרזה טורבו.:-)

פליקס

ROOONEEYY

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להצליח מצויין, YEAH RIGHT. מכונית עם תג מחיר של 300 אלף לא ממש הייתי אומר שיש לה ביקוש רב מאוד. להצליח מאוד היא לא הייתה מצליחה (רב מכר היא לא תהיה), אבל אולי כמה אקזמפלרים היא הייתה מוכרת.

ואני אישית הייתי מעדיף אימפרזה טורבו.:-)

פליקס

יחסית למכוניות אחרות בקבוצה, היא דווקא הייתה מצליחה מצויין. המוסטאנג היא אייקון, בשונה למשל מהS2000. אין שום סיבה שהיא לא תמכר בכמויות גדולות למדי, יחסית. שלא לדבר על מה שזה יעשה לתדמית של פורד בארץ.

אבל אצל "דלק מוטורס" אין כזה דבר תדמית. יש רק מאזן, ועם המכירות שלהם, אי אפשר להתווכח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מי זוכר איך פורד היתה בשנות ה90 שהייבואן שלה היה מכשירי תנועה

היה בארץ אז אסקורט במבחר דגמים ומנועים, מונדיאו בגרסת 4 ו5 דלתות, פיאסטה עם תג מחיר זול מאוד וכמובן אמריקאיות בייבוא סדיר (אקספלורר, טאורוס, טרייסר) וכמובן המוסטאנג

ומי היתה אז מקום ראשון במכירות אם לא פורד

אמנם המוסטאנג לא תמכור בכמויות אבל במחיר שלה היא גם תקדם את התדמית של פורד וגם תמכור יחסית במספרים דיי טובים יחסית למכוניות כמו טיטי או S2000

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יחסית למכוניות אחרות בקבוצה, היא דווקא הייתה מצליחה מצויין. המוסטאנג היא אייקון, בשונה למשל מהS2000. אין שום סיבה שהיא לא תמכר בכמויות גדולות למדי, יחסית. שלא לדבר על מה שזה יעשה לתדמית של פורד בארץ.

אבל אצל "דלק מוטורס" אין כזה דבר תדמית. יש רק מאזן, ועם המכירות שלהם, אי אפשר להתווכח.

אני מניח שאתה מדבר פשוט מחוסר ידע וזו לא בורות אמיתית שאתה מפגין פה :)

מוסטאנג שייכת לחטיבה האמריקאית של פורד, וכל קשר בינם לבין דלק מוטורס הוא מקרי בהחלט.

את המוסטנג, גם כששווקה בארץ לא ראית בסוכנות ליד הפוקוס או הפיאסטה, אלא באולמות של GM סאאב ואופל.

ולגבי מידת ה"אייקוניות" של מכונית זו או אחרת - מי שאוהב זוועות מוטוריות דוגמת המוסטנג [שמשהו כבר ייתן לסוס הזה בעיטה] או איזה משחטת אמריקאית אחרת - שיבושם לו.

אבל האייקונים הבאים של עולם הרכב מורכבים בדיוק ממכוניות כמו הS2000 שפשוט מגדירות מחדש

את המונח מכונית ספורט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני מניח שאתה מדבר פשוט מחוסר ידע וזו לא בורות אמיתית שאתה מפגין פה :)

מוסטאנג שייכת לחטיבה האמריקאית של פורד, וכל קשר בינם לבין דלק מוטורס הוא מקרי בהחלט.

את המוסטנג, גם כששווקה בארץ לא ראית בסוכנות ליד הפוקוס או הפיאסטה, אלא באולמות של GM סאאב ואופל.

אני מעריך שאתה טועה ומטעה מתוך חוסר ריכוז רגעי ולא מתוך השחצנות והבורות שאתה מפגין פה :)

דלק מוטורס היא היבואנית של פורד כולל פורד ארה"ב.

במסגרת זו הם ייבאו את הטאורוס ומייבאים את האקונוליין.

פורסם

ולגבי מידת ה"אייקוניות" של מכונית זו או אחרת - מי שאוהב זוועות מוטוריות דוגמת המוסטנג [שמשהו כבר ייתן לסוס הזה בעיטה] או איזה משחטת אמריקאית אחרת - שיבושם לו.

אבל האייקונים הבאים של עולם הרכב מורכבים בדיוק ממכוניות כמו הS2000 שפשוט מגדירות מחדש

את המונח מכונית ספורט.

רון.

משחתת. לא משחטת. והמוסטנג החדשה לא רעה בכלל. אולי גם הFord GT היא "משחטת" בעיניך?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

את המונח מכונית ספורט.

The S2000, while being one of the best cars around for the money and a pure adrenaline rush, didn't invent any of it, it just does everything great, and as much as I LOVE the S2000 and absolutely HATE the Mustang, I doubt the S2k will ever be the icon that the pony car is

.Moti

פורסם

אכן

היבואן היחידי שמחזיק מאיתנו בתחום הספורטיבי נכון להיום הוא סובארו.

רנו לדעבונינו כמו רבות אחרות לא משקיעות בתחום הספורטיבי .

אני חושב שכל דגם ספורטיבי של כל חברה שהי יצליח בארץ ללא קשיים מיוחדים (כפי שהוכח בעבר)

וזה ממש עצוב!

פורסם

אני חושב שכל דגם ספורטיבי של כל חברה שהי יצליח בארץ ללא קשיים מיוחדים (כפי שהוכח בעבר)

??Have you just read the same thread that the rest of us did or is it a backfire from a different thread

.Moti

פורסם

!And Mazda? makes me want to puke

Aren't bringing the miatas only in automatic transmissions?

את המיאטה אבל מייבאים גם עים גיר רגיל!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לימים הוצגה הרנוספורטקליאו 172, ב1999, ובשנת 2000 (סוף 2000) יובאה לישראל,

היורשת האמיתית של ה 5GT TURBO, לזו היתה תקופת זוהר קצרה,שנגדעה בבת אחת,

יש אומרים ע"י היורו- יורו שמורו- זה לא צריך להעשות בצורה כזאת :evil: ....

כן יש מנהלי חשבונות,רווח רבעוני, ועוד שלל תחשיבים קרים,שהשאירו את חובבי הרכב בישראל, בעיקר חובבי רנוספורט, ללא תקווה. :cry:

כיום אין קול ואין עונה, המלחמות שככו, וסירוב היבואן לייבא את היצירות הנ"ל,עובר בקול דממה דקה. ואתם עוד קוראים לעצמכם חובבי רכב :?:

מה בדיוק אתה, חובב ההגה המהולל, מתכנן לעשות? מחר ב-7 בבוקר תחל שביתת הרעב ברחוב ריב"ל?

סלח לנו כי קטונו לעומתך.

תקופת זוהר קצרה? שלוש שנים (לפחות) אינן חולפות בהינף עפעף.

אם היית רואה כמה וכמה קליאו ספורט היו מעלות אבק וממתינות לחלקי חילוף (גיר, למשל) במוסך

המרכזי בזמנו, בעודן משחקות את משחק הכסאות עם חברותיהן, היית מדבר אחרת.

בכל אופן, הנהלת החברה שמרנית וזקנה ("מחליט ההחלטות", חיים קרסו, כבר עבר את גיל 90

ואינו נוהג יותר) ומלחמות השליטה בתוך משפחת קרסו רק מדגישות את המספרים המופיעים בתחתית

המאזנים והדו"חות השנתיים. יבוא קליאו 182 לא ישפר את התוצאות הללו, לצערי.

אני תודה לאל הצלחתי להזמין YARIS SPORT 2005
איך הצלחת להניח ידיך על מכונית מופלאה וייחודית זו?

אנו שמחים שהאל עמד לצידך ברגעים קשים אלו.

דניאל

נ.ב.

אילן, פרסמת את ההודעה בפורום של חובב ההגה האמיתי והוא מחק לך אותה?

P.S.

Moti, for crying out loud, can't u get a freaking heb keyboard there?

:wink: נודניק

MCS 2008

פורסם
מי זוכר איך פורד היתה בשנות ה90 שהייבואן שלה היה מכשירי תנועה

היה בארץ אז אסקורט במבחר דגמים ומנועים, מונדיאו בגרסת 4 ו5 דלתות, פיאסטה עם תג מחיר זול מאוד וכמובן אמריקאיות בייבוא סדיר (אקספלורר, טאורוס, טרייסר) וכמובן המוסטאנג

ומי היתה אז מקום ראשון במכירות אם לא פורד S2000

לפני שאתה כ"כ מתלהב ממכשירי תנועה תרשה לי להזכיר לך שאף לא מכונית ספורטיבית אחת יובאה לארץ על ידם, בתקופה אשר בה פורד היו האורים והטומים של הספורט המוטורי ומכוניות ספורט.

רוצה דוגמאות? בבקשה. מעולם לא יובאו ביבוא סדיר אף:

אסקורט : מקסיקו, RS2000, ,XR3,XR3I,RS TURBO,קוזוורט וכו'

פיאסטה: XR2,XR2I,RS1800,RS TURBO.

סיירה(פה מתחיל הכיף):XR4,XR4I,2300,2700,XR4X4,קוזוורט,200,קוזוורט 4X4.

ואיפה הפומה? והקוגר? והפוקוס RS?

לזכותם יאמר. הם כן הביאו כמה חתיכות בודדות של אסקורט RS2000. יופי של אוטו אבל זה כנראה עלה להם לראש אז הם ישר הפסיקו.

עוד נתח שהם הזניחו מאז ומעולם הוא הטנדרים האמריקאים, הטנדר הזה הוא הפיקאפ הנמכר ביותר בארה"ב מאז ומעולם.אליינו הוא לא הגיע מעולם:-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוד נתח שהם הזניחו מאז ומעולם הוא הטנדרים האמריקאים, הטנדר הזה הוא הפיקאפ הנמכר ביותר בארה"ב מאז ומעולם.אליינו הוא לא הגיע מעולם:-)

באמת נראה לך שאנשים במקום לקנות את המשפחתית 1600 שלהם, יקנו PICK UP עם נפח מנוע פי 2 ויותר ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באמת נראה לך שאנשים במקום לקנות את המשפחתית 1600 שלהם, יקנו PICK UP עם נפח מנוע פי 2 ויותר ?
:razz::wink: ...Let's see - 1600x2=3200 ... Nope, sorry, I don't know of any Amrican pick-ups for sale that are only 3.2L

.Moti

פורסם

לדוד שלי הייתה איזו dodge "קטנה" עם נפח מנוע של 3000 אני חושב :roll:

אני אברר איתו מאוחר יותר איזה דגם זה היה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...