Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מדבר על זה כמובן:

הגזמה פרועה וחסרת אחיזה במציאות, כמו רוב הבבל"ת שרשמת בשרשור הזה. בדגש על ה"סגידה" האימתנית של כת הבראבו אשר זובחת בבעלי לאון תמימים.

הגמזה פרועה בשביל מי? אולי בשבילך (כרגיל, אתה עומד מאחורי אמירות חסרות תוכן כגון: "כמו רוב הבבל"ת שרשמת בשרשור הזה"). בשבילי החבטות מזעזעות בלשון המעטה, גיר שחובט בצורה כזאת עם השהייה כלכך גדולה, הוא גיר גרוע. לא תודה.

פות"ש, קנית את הרכב באמת במחיר מעולה! הקמ האמנם מעט גבוה אבל כמו שציינת מדובר ברכב חדש, ואם לא תסע הרבה זה יתאזן.

בקשר לאורות - מדובר באורות דרך שנדלקים, ואף שוטר לא יעצור אותך - ההפך, זה מעולה לנראות ביום. תתחדש.

נ.ב

בעלי לאון באמת תמימים, יצא לי להכיר כמה :lol:8)

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נהג נורמלי עם גיר ידני מעביר הילוכים יותר מהר ממה שהגיר הזה מעביר.

הכאבים פסקו מהרגע שנכנסת לשרשור, כבר כתבתי לך, אתה גורם לי לצחוק כל פעם מחדש, וצחוק מאריך את החיים. זה בריא גם בשבילך, תצחק קצת לפעמים.

ואתה באמת חושב שבעייתי בשבילי לבצע נסיעה בבראבו? מצטער, אני פשוט לא אחד מאלה שמתעלקים על חברים/מכרים שלהם, רק כדי להגיד שנהגתי. לא אוהב את זה, לא שם (אלא אם כן אני חייב).

אגב, אתה מוזמן להגיב אחרון כדי שלא תצא "פראייר", כי לדעתי המנהלים יגיעו עם המנעול. שוט!

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבן אדם קנה קליאו בסוף. כנראה בעקבות השרשור הוא פחד שאם יקנה בראבו יציקו לו לנצח באינטרנט :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

חחח זה לא בדיוק קסנון

אבל שאני מכבה את האורות אז נדלקים אורות לבן כחול כזה של הרכב מקדימה

עריכה:

והרכב הזה באמת נהדר חסכוני ונראה טוב :)

רק מה שמעצבן שם זה שיש חיישן מקדימה שכול פעם שאני קרוב לרכב הוא מתחיל לצפצף

אני חייב לנתק את זה...

ולמי שיש קליאו יכול לענות לי על השאלה הבאה?

האם הרכב עצמו מגיע עם מצלמת רוורס?

כי יש לי מערכת טאצ' אבל שאני ברוורס לא רואים כלום במסך

עריכה אחרונה על ידי idan2313
פורסם

נשבע לכם שכל ה"סגידה לבראבו" באה אך ורק מאנשים שחושבים שיש "סגידה לבראבו".

כאילו, זה לא באמת קיים, אבל אנשים חושבים שזה קיים וממש מחפשים את זה אז פשוט כותבים את זה בכל מקום ואז זה הופך לנושא מאוד מדובר.

סוג של נבואה שמגשימה את עצמה.

יאללה שחררו כבר מהרכב. חרא רכב, גועל נפש, אל תקנו, מתקלקל מלא, טון של מחלות, אמין כמו משת"פ, מכוער, גיר גרוע, טורבו בגודל מחזיק מפתחות, מנוע שסוחב יותר גרוע ממנוע VTEC, מהשבאלכם.

חלאס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חייב לנתק את זה...

יש לך מובילאיי ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
נהג נורמלי עם גיר ידני מעביר הילוכים יותר מהר ממה שהגיר הזה מעביר.

ואתה באמת חושב שבעייתי בשבילי לבצע נסיעה בבראבו? מצטער, אני פשוט לא אחד מאלה שמתעלקים על חברים/מכרים שלהם, רק כדי להגיד שנהגתי. לא אוהב את זה, לא שם (אלא אם כן אני חייב).

ברור לך שגם החד מצמדי בבראבו מהיר מידני, אה?!

לגבי נסיעה בבראבו, עזוב נו, מי בכלל ייתן לך לנהוג? אח"כ עוד תתבע אותם על בעיות גב מדומיינות.

נ.ב. קיבלתי בראבו כרכב חליפי במהלך טיפול :wink:

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חחח זה לא בדיוק קסנון

אבל שאני מכבה את האורות אז נדלקים אורות לבן כחול כזה של הרכב מקדימה

עריכה:

אני חייב לנתק את זה...

ולמי שיש קליאו יכול לענות לי על השאלה הבאה?

האם הרכב עצמו מגיע עם מצלמת רוורס?

כי יש לי מערכת טאצ' אבל שאני ברוורס לא רואים כלום במסך

בקליאו יש מערכת מדיה נאב נדמה לי.

כשקונים את הרכב כחדש, יש אופצייה להוסיף מצלמת רוורס בתוספת תשלום. ייתכן ופשוט לא התקינו אחת.

גוסטי,

לפחות אתה יודע את האמת על הרכב שלך:lol:

• תוכן חדש...