Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי פיג'ו ו- BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין באילו רכבים BMW השתמשו באותו מנוע שיש בפיג'ו 308 ו- 207?

ובאותה הזדמנות, האם תפוקת המנוע בשני היצרנים הייתה אותו דבר?

פורסם

מנוע 1.6 ליטר (מיני וב.מ.וו סדרה 1 כמדומני, אולי גם סדרה 3 בגרסאות הממש פשוטות אבל לא בטוח).

בחלק מהמקרים הייתה אותו דבר, בחלק אחר לא.

פורסם (נערך)

מיני קופר ספורט . מה שהם קוראים מנוע R56 . את אותו מנוע פרינס ניתן לכייל לתפוקות והספקים שונים דרך המחשב. המנוע יכול לתת החל מ 150 ,156,175 ,200 סוסים, בהתאם לתוכנה. היתה גם גרסה דומה על סטרואידים שכויילה ל 270 כ"ס אבל זה כבר מק"ט אחר. לאחרונה BMW התייאשו מהתקלות במנוע ועברו למשהו חדש. לפיכך סדרה מיני ישתמשו במנוע חדש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש גם גרסה עם 305:twisted:

ולפי מה שאני יודע לב.מ.וו עצמם לא היו המון תקלות עם המנוע והם מפסיקים את השימוש בו כי נגמר ההסכם והם מפתחים מנוע מוצלח יותר (מצחיק, כי הם עצמם פיתחו את המנוע הזה).

תקן אותי עם אני טועה.

פורסם (נערך)

תקלות היו באותם אחוזים כמו בפיג'ו. אבל שומעים פחות כי מוכרים פחות ומטפלים יותר טוב בלקוחות. למעשה

הסיבה שעברו למנוע אחר זו נצילות גבוהה יותר וטווח הספקים רחב יותר. בכלל במכוניות בגודל כזה, הטרנד כיום הוא מנוע 3 צילינדרים.

בנושא הראשון: בטח לא שמעת על מרצדס חדשה עם 6000 קמ שגרסה מנוע בכביש הערבה. למה? כי הלקוח קיבל מהם רכב השכרה לבחירתו באילת. כרטיסי טיסה חזרה . השכרה חיכתה בחזור ועוד פינוקים עד שהורכב מנוע חדש. לקוח היה מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הבנתי אותך, מעניין מאוד ומלמד. תודה!

ואכן לא שמעתי על המרצדס. זו בהחלט הדרך לטפל בלקוח ששילם כסף על מרצדס.

פורסם

מה זה מיני קופר ספורט? :shock:

R56 זה קוד דגם של היצרן שמתייחס למיני דור שני מאז שהבעלות עברה ל-ב.מ.וו, דור שלישי בסך הכל אם מחשיבים גם את הדור הראשון מלפני 40-50 שנה, ולא מתייחס למנוע ספציפי.

המנוע 1.6 המוגדש הגיע גם בהספק של 136 כ"ס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רגע. מנוע ה 120 כס היה בכלל מתוצרת סיטרואן . סימולו היה NFU האגדי . לא כך ? אחלה מנוע! גאונות צרפתית . אמין מאד.

פורסם

לא. 120 כ"ס זה גירסה אטמוספרית של אותו מנוע משותף. היה בפיז'ו 207, 308 הקודמת, סיטרואן C4 דור שני, סיטרואן C3 דור שני ובמיני קופר רגילה (לא S) דור קודם.

זה מה שני זוכר, אולי היה בעוד דגמים.

מנוע NFU מקורי של פיז'ו שיש ב 206 ו 307 ו C4 הראשונה הוא עם 110 כ"ס,לא 120.

פורסם
מיני קופר ספורט . מה שהם קוראים מנוע R56 . את אותו מנוע פרינס ניתן לכייל לתפוקות והספקים שונים דרך המחשב. המנוע יכול לתת החל מ 150 ,156,175 ,200 סוסים, בהתאם לתוכנה. היתה גם גרסה דומה על סטרואידים שכויילה ל 270 כ"ס אבל זה כבר מק"ט אחר. לאחרונה BMW התייאשו מהתקלות במנוע ועברו למשהו חדש. לפיכך סדרה מיני ישתמשו במנוע חדש.

יש גם גירסא עם 181 כ״ס (וOverboost ל190) - מה שמגיע בקאנטרימן קופר S.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רגע. מנוע ה 120 כס היה בכלל מתוצרת סיטרואן . סימולו היה NFU האגדי . לא כך ? אחלה מנוע! גאונות צרפתית . אמין מאד.

הפיג'ו הקודמת שלי (307), סגרה 275 אלף קילומטר. המנוע היה יכול להמשיך לזוז, אם הגיר לא היה מתפגר. (מכרתי אותו שניה לפני שמת לגמרי...)

מעניין לדעת אם אפשר יהיה להשוות את הביצועים של המיני קופר הרגילה ל- 308 (הפנטזיה שלי היא להחליף גיר, כי מה שיש עכשיו מסרס את המנוע)

פורסם

אצל פיג'ו-סיטרואן, נקרא המנוע האטמוספרי 5FW.

המנועים האטמוספרים נקראים: 5FW ועוד אחד שברח לי מהראש.

המנועים האלו זוועה, מעבר לזה שבגיל 17 יש לי גיבנת רק בגגל העבודה עליהם, המושג ''אמינות'', לא מוכר אצלהם.

הוא טוב רק ב- 20K הראשונים, או אחרי מנוע חדש.

רועי

פורסם

רועי - אתה קצת מכליל על משהו שהוא רחוק מנכון.

לפחות הגירסא של המיני קופר S (טורבו 1.6 עם 180-200 כ״ס תלוי גירסא) אנשים נוסעים איתם המון קילומטראז׳ים ומוציעים מהם פרויקטים מטורפים.

לא מכיר את הגירסא האטמוספרית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע מה ב- BMW, הבנתי שיש קצת שינויים, אולי לא, אבל לא יצא לי לעבוד עליהם.

אבל על המנועים שנמצאים בפיג'ו סיטרואן, יצא לי לעבוד לא מעט, אפילו די הרבה, וזה פשוט מנוע זוועה.

שהוא עובד טוב הוא מדהים.

אבל כמות הרכבים שראיתי שנכנסים למוסך, ובאיזה קילומטראז', והתיקונים האלו חוזרים על עצמם במהלך חיי הרכב,

ומאוד יקרים, יצא לי להבין שהמנוע זוועה.

רועי

• תוכן חדש...