Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות של פנצריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העיקרית שלנו פה בישראל לפי דעתי היא חוסר אדיבות והתחשבות בזולת. בארה"ב למשל מאוד מקובל שלא נכנסים

לחנות רבע שעה לפני סגירה בכדי לבצע קנייה מאחר ובזמן הזה המוכרים מכינים את החנות לסגירה עם כל מה שזה כולל.

מסתכלים עליך כעל תמהוני במידה ואתה כן מתעקש להיכנס, לרוב לא יעצרו אותך (בחנויות מסויימות דווקא כן) אבל יסתכלו עקום, וזה כי שם כולם מבינים שצריך להתחשב גם באחר. בארץ, מכיוון שרוב האנשים ממש לא מתחשבים וכול ישראלי טוב תמיד מניח שדופקים אותו ולא מתחשבים בו, זו התרבות שמתפתחת פה - וחבל מאוד.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצאתי לי להיפגש עם התופעה הזאת ^ על בסיס יומי, אנשים שבאים ב19:29 (כשהחנות נסגרת ב19:30) ומתחילים צעקות ובלאגן על זה שאני לא מוכן לקבל אותם, "מה השם שלך, אני אתלונן" וכו'

פשוט הזוי, כל אחד חושב שהשמש זורחת לו מהישבן.

מעבר לזה, מחזק את עידן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אבל לפני שמוכר לך את הצמיג מראה לך את "המחירון הרשמי" ואז מתקתק על מחשבון שולחני ומוכיח באותות ובמופתים שקיבלת הנחה של 55%.

אתה יכול להרחיב על הנושא הזה? למה עושים את זה? לפני כמה שנים החלפתי שני צמיגים אצל זיתוני בגבעתיים וקיבלתי 79% הנחה...

פורסם

משום מה אצלי שהחלפתי צמיגים בפנצריה הצמיגאי לא הראה לי מחירון.

הוא עשה חישוב:

(מחיר צמיג שעולה לו + 90 שקל עבודה)* 1.18 מע"מ.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תיקח לדוגמא צמיג לרכב שלך בדר"כ מחיר המחירון שלו הוא כפול ממה שנמכר לך ה"הנחה" כיביכול היא משחק של הצמיגאי עם עצמו כמה חזיר כדאי להיות לו.

לכן בין עם הוא אמר לך שקיבלת הנחה או לא,קיבלת אותה.

זה כמו בחלפי רכב יש מחיר מחירון של פילטר כלשהו ויש המחיר שהוא נמכר בו.

פורסם

תגובה למי שמדבר על תרבות ועל השמש שזורחת מכל מני מקומות.

1. מדובר על תקלה בלתי צפויה ולא קניה מתוכננת מראש אז אין מה להשוות לקניית חולצה בחנות.

2. לא הגעתי דקה לפני. הגעתי 20 דקות לפני.

3. אין שום תהליך סגירה מסובך בפנצריה.

שני הבחורים שם פשוט סגרו את האורות ונעלו את הדלת אחרי הלקוח שהגיע לפני. ב1945 המוסך כבר ננעל.

הם פשוט הרוויחו 1/4 שעה בבית.

לא סוף העולם אבל הרגשה לא נעימה של שני הצדדים בגלל ציפיות לא מתאומות.

S60 Rdesign

פורסם

איש הבנג'י האם הייתה אומר אותו דבר על מוסך שבאת עליו לתקן תקלה 20 דקות לפני?כולה לחבר סורק או לעלות את הרכב הליפט מקסימום עניין של 10 דקות.

במידה וידעת שיש לך בעיה בצמיג כל היום מדוע לא התקשרת לתאם שתגיע לקראת סגירה?

common sense זה לתאם טלפונית עם עסק אם הוא יכל לתת לך שירות בזמן קצר.

אני במידה והייתי בעל העסק אחריי כזה פרסום לא הייתי מוכן לתת לך יותר שירות.

פורסם

שעת סגירה זה שעה שמפסיקים לקבל לקוחות, מעבר לזה הכול בונוס ורצון טוב.

ולדעתי כדאי שבעלי עסקים יבינו את זה.

מזל שרוב בעלי העסקים אכן מבינים את זה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ב 9 מתוך 10 פעמים האדם שעומד מולך הוא ממש לא "בעלי עסקים" אלא עובד שכיר עם משכורת מינימום.

אתה חושב שמעניין לו את ה מה שאתה רוצה ממנו דקה-וחצי לפני שהוא יוצא הביתה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יצא לי לתקן במספר פנצ'ריות ברחבי הארץ. היחידים שנתקלתי שדרשו מחיר גבוה מעל המקובל היו מוסך מורשה כלשהו. תיקון תקר רגיל עלה לי 55 ש''ח.

עכשיו אני רואה שיותר ויותר אנשים נתקלים במחירים דומים. יש לי הרגשה שועד שנה שנתיים זו הנורמה לצערי.

פורסם

ביציאה מכביש 4 לרעננה צפון - http://www.d.co.il/17633250/42570/

אנשים הגונים שכבר שנים אבא שלי ואני מתעסקים בצמיגים רק אצלם.

בהצלחה לפעם הבאה.

פורסם
יצא לי לתקן במספר פנצ'ריות ברחבי הארץ. היחידים שנתקלתי שדרשו מחיר גבוה מעל המקובל היו מוסך מורשה כלשהו. תיקון תקר רגיל עלה לי 55 ש''ח.

עכשיו אני רואה שיותר ויותר אנשים נתקלים במחירים דומים. יש לי הרגשה שועד שנה שנתיים זו הנורמה לצערי.

הכל היה טוב ויפה אם הוא היה מתקן ב 55, הוא לא עשה כלום ולקח 65, זה כבר לדעתי לא פחות מגנבה.

• תוכן חדש...