Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמחפש כבלים ומטענים איכותיים

יש היום באליאקספרס brand day של orico שנחשבת לחברה טובה במוצרים האלו (גם פורום הביקורות של איילי נתן מחמאות ל Powerbankים שלהם)

https://goo.gl/9KtXFu

פורסם
הפעם משהו פשוט. מטען וכבל מיקרו USB טוב.

כל הזבלה שקניתי ברשת בד"כ התפגרו מהר (הכוונה שפתאום מתחילים להטעין לאט, וטעינה לוקחת 5-6 שעות :cry:)

הבנתי שבד"כ הבעיה היא הכבל...

יש לינק לכבל איכותי במחיר סביר (נניח עד 20 ש"ח)? או כבל + מטען? דרך אגב ANKER שיש בבאג, לא מצאתי בשום סניף בחיפה והקריות....

ואם יש כבל מסולסל איכותי לרכב, אני הרבה יותר מאשמח.

תודה,

ליאור.

כבלים

מטעני Aukey.

מטעני Tronsmart

מדובר בשני יצרנים מצויינים

ל-Aukey חנות רשמית בעליאקספרס, לא יודע לגבי Tronsmart.

בפורום ראיתי המלצות לעוד כמה יצרנים, אבל אין לי ניסיון אישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי חברים,

ישנם כמה דברים שרציתי לרכוש, ואומנם ה-11.11 כבר די הסתיים אך הספיחים שלו עדיין חלים.

אשמח לעזרתכם.

1. סטרימר: ראיתי שיש דיבר חזק על הבילינק ומצד שני גם מיניקס רק שהמיניקס הרבה יותר יקר ולא בא לי להוציא יותר מידי על זה.

א. מה לגבי קליטת האלחוט (אין יכולת לחבר חוטית) - יחזיק?

ב. מדובר בדגם אנדרואיד - יתמוך נורמאלי בקודי ושיתוף ברשת של וינדוס?

ג. מה לגבי הגנה מוירוסים?

ד. עדיף לרכוש דגם עם זיכרון פנימי של 16G או 32G?

2. טאבלט: אין דרישות מיוחדות ואין רצון להשקיע מידי- זה נטו לפנאי, אהבתי את הרעיון של וינדוס+ אנדרואיד, ראיתי בגירבסט דגם 8 אינץ' של ONDA.

מהיכן הכי כדאי לרכוש?

אומנם החמצתי את ה-11.11 אבל למשל בגירבסט יש עוד ספיחים שלו או שאולי לחכות לסייבר מאנדי וכאלה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
בטח. Canon EOS 1300D מאמזון גרמניה.

הצבע הכסוף.

Sent from my LG-H960

המצלמה לא נשלחת לישראל. יש הצעה לשירות שילוח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...