Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לרכוש Volkswagen Golf בין השנתונים 2000-2004, אלו השנתונים היחידים שמתסתדרים לי מבחינת תקציב.

אשמח לדעת איזה שנתון הכי אמין מבין כולם?

איזה נפח מנוע הכי אמין מבין כולם?

איזה גיר יותר אמין?

כמה הביטוח יעלה לי? אני נהג חדש(בן 17)

איך הרכב מבחינת דלק?

מחלות מפורסמות שיש לרכב?

אשמח לקבל חוות דעת, תודה מראש

פורסם

בשנתון הזה הייתי הולך על רכב עם גיר ידני. רכבים עם גיר אוטומט כבר כנראה נדרשו לשיפוץ, ואם לא, אז יידרשו בקרוב.

המנועים הנפוצים של הדגמים בשנים האלה היו 1.6 ליטר ו-2.0 ליטר.

תבחר את הרכב שטופל בקפידה כל 15K ק"מ או כל שנה, ויש לכך תיעוד עם קבלות.

אם תבחר רכבים מיצרנים אחרים, תוכל להתקדם בשנתון ב-2-3 שנים.

פורסם
בשנתון הזה הייתי הולך על רכב עם גיר ידני. רכבים עם גיר אוטומט כבר כנראה נדרשו לשיפוץ, ואם לא, אז יידרשו בקרוב.

המנועים הנפוצים של הדגמים בשנים האלה היו 1.6 ליטר ו-2.0 ליטר.

תבחר את הרכב שטופל בקפידה כל 15K ק"מ או כל שנה, ויש לכך תיעוד עם קבלות.

אם תבחר רכבים מיצרנים אחרים, תוכל להתקדם בשנתון ב-2-3 שנים.

תודה רבה לך על התשובה, אך לא ענית לי על כל השאלות

איך הרכב מבחינת דלק? הוא שתיין?

איזה מנוע יותר אמין? הבנתי שה1600 פחות אמין מה2000, זה נכון?

איזה שנתון מומלץ מבחינת אמינות?

פורסם

לא עניתי כי לא על כל השאלות שלך יש לי תשובות.

לי הייתה גולף שנת 2001 בנפח 2.0, אוטומטית. צריכת הדלק הייתה סבירה לחלוטין, לא זוכר מספרים.

המנוע היה בסדר גמור, אבל הגיר האוטומטי עבר שיפוץ (באחריות) בגיל 3. לגבי איזה מנוע יותר אמין, אין לי תשובה.

אל תשכח שהרכב היה אצלי כחדש. כיום מדובר על רכב בן 11-15 שנים.

פורסם

ה 1600 אוכל בערך 1-10

בתור אחד שחשב שזה אחלה רכב, והחזיק שניים כאלה (אחד שלי ואחד של הגברת, אחד דיזל ואחד בנזין), אני יכול רק להמליץ לך לא להתקרב.

מחלות- הרכבים האלה לא יודעים להזדקן בכבוד, גם אם מתוחזקים ברמה טובה - אני עברתי איתם אין ספור תקלות שונות ומשונות.

החל ממכוללי נעילת דלתות, חיישנים שנגמר להם הכוח, ומנועים.

האחזקה של הרכבים האלה מאד יקרה, ואמינים הם בפירוש לא.

SCANSPEAK

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי הנסיון מעט שונה ועד היום אני מחזיק פולקסוואגן 2 ליטר אוטומטית ש.י 2001 ( נקנתה על ידי חדשה מהחנות ) עם 200K ק"מ ואמינות בהחלט מרשימה. היתה לי בעבר גם גולף 1.8 ידנית ומהחזקת שתי וואגים במקביל, נסיוני הפרטי מלמד שעדיף לקנות בורה, היא נוסעת יותר טוב, "יושבת" טוב יותר על הכביש בשל קשיחות מבנית עדיפה על הגולף, נוחה ומהודרת מעט יותר והכי חשוב במחיר של גולף תוכל לקבל בורה צעירה בשנתיים. כל זה כמובן בהנחה שמה שמושך אותך בגולף אינו בהכרח עיצובה.

פורסם

אני דווקא אהיה קול שונה, אני מחזיק כבר שנה וחצי גולף 2002, אתה יכול לחפש סיכומים שכתבתי עליה אבל בקצרה אצלי היא מראה אמינות ממש מעולה.

בזמן שהיא אצלי היא עשתה 40k ק״מ ועד כה לא היו בעיות משמעותיות.

זה נכון שיש בעיות הזדקנות כמו ריפודים שנופלים אבל אני לא יודע איך זה ברכבים אחרים מהשנים האלה.

מה שכן לא הייתי קונה אוטומטית.

הגרסאות האמינות הן הפשוטות יחסית עם מנוע 1.6/2.0 והבנתי שגם ה-1.8 סבבה אבל היא רק בשנתונים המוקדמים יותר, וגיר ידני.

כל הגרסאות האחרות היותר חזקות דורשות יותר תשומת לב.

בכל מקרה הגולף זה רכב שצריך תחזוקה מוקפדת, אם תזניח אותה היא תתנקם בך, זה לא רכב שרק שמים דלק ונוסעים ולא מטפלים כמעט אף פעם.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...