Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה\בעיה ברכב? נמכור אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכרתי יונדאי I30 עם מייסבים גמורים בגיר, לאחר החלפתם.

ההורים של אישתי מכרו מזדה לנטיס עם מנוע דופק, לאחר החלפת מנוע

ההורים שלי מכרו פיאט בראבה עם שלל תקלות, לאחר ישור קו.

אני אישית לא מסוגל למכור רכב עם תקלה למישהו, מעדיף לתקן ולהעיף

גם אני מכרתי פיאט אונו לאחר שלל תקלות - אבל לאחר תיקונם באופן יסודי. הקונה קיבל רכב שמור חיצונית, פנימית ומכאנית.

עם זאת, אני לא אחראי על תקלות עתידיות, כלומר אם האלטרנטור תקין במכירה ונהרס לאחר שבוע - אשמתי? לא.

פורסם

אם החוק מאפשר מכירת רכב חדש על ידי היבואן עם "פגמים שתוקנו בצורה מעולה, מבלי צורך לספר ללקוח",אז למה את מצפה מאנשים פרטיים עם רכבים משומשים?

פורסם

מכיר מישהו מקרוב שקנה רכב וכמעט שנתיים לא השקיע בו יותר מדי, ממש אחזקת שבר.

הצטברו כל מיני בעיות שהחליט להזניח ועכשיו "עלו מים עד נפש" החליט במקום לסדר - למכור.

אני לא מבין למה הוא חושב שיחסוך, הרי כדי למכור יצטרך להוריד במחיר עקב הליקויים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לדעתי (ואומר רק את דעתי), הסיבה העיקרית שאנשים מוכרים מכוניות שעברו תקופה היא שהאוטו על סף חיים מבחינת הבעלים. אחרת בשביל מה למכור? קניית מכונית (גם אם מוכרים את הישנה וקונים חדשה) זה עסק יקר. בגלל זה קשה למצוא מכונית טובה.

+1

שוק יד2 עובד על עיקרון "זבל של אחד הוא האוצר של אחר", לכן רכב נמכר לרוב כאשר הוא מפסיק לעמוד בציפיות (לרוב כשהאחזקה מתחילה להיות יקרה עקב הבלאי).

לכן, לדעתי, אם ההתלבטות היא "משומש או חדש", עדיף לא לחפש מציאות (כי לא תמצאו לרוב), וללכת לכיוון חדש, ככה בכל דבר.

במיוחד בדבר כמו רכב, שזה לא סמארטפון או מחשב שמחליפים כשמתיישן, זה יותר לכיוון נעליים, שמחליפים כשהישנות נקרעות, נשחקות או מאבדות צורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לא אחראי על תקלות עתידיות, כלומר אם האלטרנטור תקין במכירה ונהרס לאחר שבוע - אשמתי? לא.

צודק, אתה עשית את שלך.

אבל השאלה היא האם היה גילוי נאות על חוסר בשעון חום, למקרה שהרכב יתחמם...

:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...