Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NEW CUPRA VS USED M135

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ממליצים מבין שני הרכבים הללו?

האם יש יתרון משמעותי לחדש?

ואילו כלים יש לרוכש רכב יד שנייה, לדעת שהרכב לא עבר קריעה למהדרין?

דיון פורה

פורסם

עלות האחזקה של ה135M הרבה, אבל הרבה יותר יקרה.

אבל- היא יותר טובה בהכל ואין בכלל מה להשוות.

גם מחיר הקניה שונה והן לא בדיוק מתחרות ישירות.

אם אפשרי כלכלית ומצאת אחת טובה למכירה, 135M בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אילו הוצאות? ואיך אני יכול לדעת מה עבר על הרכב? האם בדיקה במכון מספיקה? רכב כזה מיד שנייה תמיד מעלה ספקות

פורסם

אתה לא באמת יכול לדעת מה עבר על הרכב מבחינת משיכת סל"ד גבוה, העברות הילוכים ארגסיביות וכדומה.

אבל, הרי ברור שמי שקונה כזה רכב לא קונה אותו כדי לנסוע כמו סבתא 24-7.

פורסם

בדיקה מעמיקה במכון ובדיקת היסטוריית טיפולים כללית.

שים לב לצמיגים שכן הם מאוד יקרים.

הטיפולים הרגילים לא נוראיים (אתה לא חייב לטפל במוסך של דלק מוטורס), הביטוח והטסט יקרים והדלק נשתה בכמויות סבירות ומעלה.

אין מה להשוות בין שני הרכבים האלו. הבימר היא מכונת נהיגה כיפית ובכלל הרכב פרימיום ברמה גבוהה מאוד, ממליץ ידני אם יש...

פורסם

תיאורטית ה 135 משושמת עדיפה...

מציאותית קשה לי להאמין שתמצא אחת בלוחות...

אני בדקתי בעבר מספר פעמים והרכב דיי נדיר בנתיים כמשומש...

פורסם (נערך)

תיאורטית ה 135 משושמת עדיפה...

אבל יהיה קשה למצוא אחת כזו בלוחות...

אני בדקתי בעבר מספר פעמים והרכב דיי נדיר כמשומש...

בלבל הזה של רכבים אני חושב שיהיה לך יותר קל למצוא A45 משומשת... ראיתי כמה כאלה בעבר בלוחות...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

מסכים עם שבלול, דווקא הדלק והטיפולים השוטפים לא יעשו בור בכיס.

ביטוח, טסט, צמיגים ומכלולים כולם עולים הון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ההוצאות בM יהיו גדולות יותר גם באחת חדשה , מצד שני גם התמורה .

אם אתה חובב נהיגה ומצאת אחת במצב טוב אז תזדרז :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)

לידיעתך,

טסט/אגרה שנתית 3200/4500 תלוי באיזה קבוצת רישוי האוטו נרשם יכול להיות 6 או 7 המחיר של הדגמים השונים (לפני מתיחת הפנים של השנה) היה על התפר של הקבוצות רישוי.

ביטוח מקיף - מינימום 8,000

ביטוח חובה - 1,300

דלק ממוצע - 1 ל 9

צמיגים - עוד לא החלפתי אצלי אבל מבירורים שערכתי, אמור לצאת לא פחות מ 5,000 שקל לסט מישלן פיילוט ספורט כמו שמגיע עם הרכב (לא הייתי מתפשר ברכב הזה על אף צמיג אחר גם לא בחצי העלות)

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

A45 אין בכלל, כבר הרבה זמן שאני מחפש, והוא גם כנראה יעחה הרבה יותרבהתחשב בעובדה שמהחברה ישבין הרכבים הבדל של כ100k (פחות או יותר.. אל תתפסו אותי על המילה)

פורסם

דווקא יצא לי ליראות בעבר 2-3 רכבים כאלה משומשים למכירה ביד 2....

ובנוסף הרכב הזה קיים בארץ כבר לא מעט זמן אני חושב שה A45 הושקה באזור 2013...

דרך אגב אופציה מעניינת נוספת כרגע יש בטרייד אין של BMW את ה M235I משומשת אני חושב שנת 2014 עם 37K קילומטר בצבע שחור עם ריפודי עור אדומים (תוספת של בערך 15K אם אני זוכר נכון וזה מוסיף הרבה מאוד צבע לפנים הרכב) ב 290K אני חושב שזו אופציה מעניינת במידה ואתה מסוגל למתוח את התקציב קצת

• תוכן חדש...