Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi TT 2000-2002

carscar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אפשר לצפות מרכב כזה?

נראה טוב, כנראה שנוסע טוב, מחיר לא בשמיים 40-60 אלף שח.

תיבה ידנית.

הבעיה היחידה , 15 שנים על הכביש.

מה אתם חושבים?

פורסם
אני חושב שהבעיה היחידה היא הבעיה העיקרית כאן.

השאלה היא מה הדרישות מהרכב ומה התקציב.

נסיעות מהבית לעבודה בעיקר, מחישוב קטן יוצא לי כ- 200KM בשבוע.

רציתי רכב שיודע לנסוע מהר, להאיץ, שבנוי לזה.

על הרכב עצמו הייתי מוכן לשלם 60-70, אני מוצא גם מודעות של 40-50, השאר יכול להישמר לביטוח, דלק, טיפולים. אבל גם אם הייתי מוציא 70, יש תקציב לביטוח והשאר.

פורסם

תחזוקה של רכב ספורט מתיישן היא יקרה ולעיתים מתקרבת לעלות אחזקה של דגם חדש, כנ"ל הביטוח. תוודא שהבעלים הקודמים לא הזניחו אותם בגלל העלויות (גם אם הרכב "מצב תצוגה !!!!!!!").

קח בחשבון שבלת"ם גם יהיה יקר יותר מרכב רגיל וקשה למצוא רכב כזה שבאמת טופל כמו שצריך

פורסם

אם זה התקציב שלך לא חסרות אופציות. דווקא הייתי מחפש סיויק האצ'בק ידנית למשל, או סיאט לאון ידנית, אלו יכנסו לך בתקציב ובשנתון גבוהה יותר.

פורסם

מאוד תלוי,

אבל הדוגמא שאתה מדמיין לעצמך בראש,שמורה יד שנייה או שלישית עם 130-150 אלף קילומטר מטופלת במוסך מורשה\מומחה תעלה בסביבות ה60 אני חושב שזה שווה את האקסטרא שקלים ,גם ב60 אלף הTT היא תמורה מעולה לכסף. ועדיין תסובב ראשים ותגרום לך להרגיש מיוחד.

Porsche 944 turbo

פורסם
תחזוקה של רכב ספורט מתיישן היא יקרה ולעיתים מתקרבת לעלות אחזקה של דגם חדש, כנ"ל הביטוח.

קבל תיקון - האחזקה תמיד יותר יקרה מאחזקה של רכב חדש. זאת מכיוון שבנוסף לטיפולים הרגילים, יש תמיד הוצאות על בלאי. רכב בגיל כזה, גם כאשר הוא מתוחזק היטב ידרוש החלפות - אטמים, גומיות, תושבות, חיישנים וכו' וכו' - יעלו את האחזקה. זה לא אומר שהקניה לא כדאית (לעיתים ההוצאות הללו מתגמדות לעומת נפילת הערך של רכבים חדשים!), במיוחד אם יש לך את הזמן והרצון ללמוד בפורומים ולקנות חלקים ב-ebay או חניות מתמחות בחו"ל. אני לגמרי מסכים שכדאי לשלם יותר על רכב מתוחזק "תחזוקה מונעת", לרוב זה יחזיר את עצמו כבר בשנה הראשונה.

• תוכן חדש...