Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

כבעל סיוויק 2005 וכמו כל בעלי הסיוויקים בשנתונים 2001-2006 בטח נתקלתם בבעיה של דוושה קשה .

אצל חלק מהאנשים הבעיה נפתרה בעזרת החלפת קבל הגז וחלק פשוט נשארו עם המחלה ולא נגעו .

היום אחרי תקופה ארוכה שנסעתי עם הבעיה שמתי לה סוף , באשקלון ישנו מוסך ששמו " ליאור שרותי רכב " , הבחור עבד במורשה הונדה תקופה ארוכה ופתח מוסך משלו , כמישהו שהתעסק הרבה עם ההונדות הוא פתר לי את הבעיה ברגע , מסתבר שעל המצערת עצמה ישנו כמו קפיץ כלשהו שמתמלא בחלודה עם השנים , מוזר שדווקא הוא ודווקא בסיוויקים מהשנתונים האלו , ניקוי קטן בעזרת ספרי ואז שימון בעזרת ספריי כלשהו של חברת WURTH והבעיה נפתרה!!

דוושת ההאצה כחדשה והמהלך שלה חלק לגמרי!

ממליץ בחום לכל בעל הונדה לטפל אצלו ובכללי , לאחר הרבה הצעות מחיר לפיתרון הבעיה והרבה אפשרויות , בסופו של דבר היא נפתרה ללא עלות ובצורה הכי פשוטה שרק אפשר.

פורסם

יש לי סיוויק 2005 גם.

גם אני מרגיש שאחרי תקופה מסוימת הדוושת גז מתקשה ולא נלחצת בצורה חלקה.

כל מה שעשיתי זה פשוט פתחתי מתחת להגה את הקונסולה ופשוט על ידי ספריי WD-40 וסיליקון מרחתי אותה והכל עבד חלק.

אני לא יודע אם זאת אותה הבעיה כמו שלך אך ההרגשה הייתה זהה.

זה משהו כמו 10 דקות של עבודה וכל אחד יכול לבצע את זה (לא צריך כלים מיוחדים חוץ מידיים).

פשוט תקראו בספר רכב איך לגשת לדוושות (יש מכסה מתחת להגה שמורזק על ידי "ידיות" בצדדים).

• תוכן חדש...