Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרמבו, ואחרים, אולי ההתנהגות הפושרת שלה היא חלק מהמיצוב השיווקי; מוצר לפונה לקהל שמחפש בדיוק את מה שקרמבו מדבר עליו.

כלומר זה לא באג, זה פיצ'ר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבחינה שיווקית מדובר בהימור בטוח. מספרים חזקים, כל נהג רמבו.

מכוניות עם אופי משוחרר ומפלרטט מתאימות להרבה פחות צרכנים. אוהבים אותן בז'ורנל ובפורום ולא רוצים יחסים קבועים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, אני לא בטוח שזה רע. באמת שלא. העניין עם הלאון, לדעתי, קשור מאד להייפ סביבה. בלי ההייפ לדעתי הרשמים היו חיוביים בהרבה. בסופו של דבר אין קסמים - רכב שאמור להיות בסקאלה של S3/גולף R עולה כמו GTI ואפילו קצת פחות (לפני המבצע האחרון) - חייבת להיות לזה סיבה. עם זאת, לא הייתי מתנגד לסיבוב על הלאון כדי להחליט בעצמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני ממש לא חושב שזה רע. ההיפך.

כמוך גם אני חייב לטעום כדי לדעת. אני מתקשה להשתכנע לחלוטין ללא התנסות.

אין מה לעשות, היום מכוניות מהירות מאוד הן גם בטוחות מאוד. הישג לא מבוטל.

לגבי התמורה, אני לא חושב שיש מישהו שיכול להתווכח - מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן. לדעתי, עם כל הביקורת, היא חבילה מאד משתלמת, אולי הכי משתלמת בסגמנט, לפחות על פניו ולפני שנהגתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רגע רגע רגע, שלא נתבלבל, הלאון קופרה היא מכונית טובה ותמורה טובה לכסף נקודה.

אפשר להוריד את הגבות, כי אני אסביר את עצמי.

השאלה צריכה להיות:

״למי היא מהווה תמורה טובה לכסף?״

למי שרוצה מכונית האצ׳בק שימושית, מאובזרת, נאה אך לא צעקנית, טכנולוגית, חזקה, בסיס איתן לשיפורים, מהירה מאוד מנקודה לנקודה וקלה לנהיגה - בום! במחיר של החל מ-215-220 אלף שקלים היא יופי של מציאה.

אממה, צריך להגיד שלנהג שמחפש גם את המשחק עם המכונית, שאוהב גם את הדרמות הקטנות, את התקשורת ומכונית שמתגמלת על נהיגה מדויקת ולא תוציא אותו גיבור בכל מצב רק בזכות כוח המנוע ודיפרנציאל מתוחכם - עבורו הלאון קופרה תתאים פחות.

אני חושב שזו תגובה נכונה מאד וממצה את תחשותיי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
נסענו על לאון 1.4 עם מדבקות של קופרה...not

שני רכבים נוספים בעלי מנוע זהה - סופרב 280 וגולף R - הרגישו נמרצים יותר.

-----------------------------

בכל אופן, אני מתחבר לדבריו של קרמבו. התחושה הכללית היא מלאכותית וסינטטית.

לדעתי, הרכב הכי מוצלח על פלטפורמת MQB הוא הגולף GTI. זה לא שמדובר שם על מכונת נהיגה פראית אבל ה-GTI יותר הרמונית ואורגנית בתחושות שלה.

זאת בדיוק הסיבה שבסוף הזמנתי GTI ולא את קופרה.

קופרה אכן רכב מאוד חזק אבל הוא לא מרגיש שלם כמו גולף.

פורסם
השאלה אם במחיר הזה אתה לא יכול לקבל רכבים ברמה זהה כמו ג׳ולייטה, v40, סדרה 1 וכו׳ וגם לקבל רכב ממותג פרימיום.

רוצה מותג פרימיום? בסביבות המחיר הזה, תקבל הרבה פחות ביצועים.

כשחושבים על זה לעומק, זה רק מבליט את כדאיותה של גולף GTI הידנית. גם אם מותג VW נתפס כ"חצי" פרימיום.

ובמידה פחותה, של ג'ולייטה תלתן, העומדת לפני מתיחת פנים בחודשים הקרובים(חשיפה בז'נבה, במרץ 2016).

מעניין כמה יעלו כאן פיז'ו 308GTI החדשה ופוקוס ST המחודשת, אם יגיעו(עד שלא נדע רשמית, הכל שמועות מבחינתי).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

על איזה נייר? גלגול? ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממש לא חייב. ג׳ולייטה תילתן ירוק וגם v40t5 מאוד קרובות על הנייר בביצועים לקופרה.

אם תלתן ירוק אני עוד יכול להבין אבל מה קשור בכלל וולוו? אז יש לו מנוע חזק, אחלה. איך בדיוק זה עוזר לפניות\בלימות\ניהוג ?

פורסם

קצת קשה להבין איך רכבים שלמעשה זהים לגמרי במכלולים מכאנים חוץ ממרכב,מתנהגים כ"כ שונה.הרי כיול הוא זהה כי מקטים של מתלים זהים.וגם גיר.:-( או שמה זה פאקטור פסיכולוגי?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...