Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא נשאל ככה, אם הקופרה היא רכב עם "התנהגות פושרת", מה זה אומר על רכבים איטיים יותר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כלום. לצורך העניין, ניקח ב.מ.וו M135i. ההתנהגות של הב.מ.וו לאין שיעור טובה מזו של הקופרה. טובה במובן של רפרטואר הדברים איתם הב.מ.וו תזרום והלאון לא תבין מה רוצים ממנה.

בוא ניקח את זה רחוק יותר, הונדה סיוויק טייפ R טובה מב.מ.וו M3?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ספורטיבו - שאלה רגע: איך הצליל של הקופרה לעומת התלתן? הרי שתיהן מסתובבות על אותו מחיר, עם אותו זמן מיאוץ פחות או יותר, אלא שהסיאט מאובזרת יותר. עוד לא ניסיתי את הסיאט לצערי. איך ההגה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבחינת צליל זה לא כוחות. הקופרה נשמעת לא טוב, התלתן נשמעת טוב באופן חריג.

ההגה, לדעתי, מוצלח יותר בתלתן. זה של הקופרה בעל תחושה מלאכותית מידי.

פורסם

מצאת את מי לשאול על השוואה בין לאון לתלתן, או שזה מתואם בניכם והוא ביקש הרמה להנחתה? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה של הקופרה בעל תחושה מלאכותית מידי.

הרשה לי לא להסכים.

ההגה לא בעל תחושב מלאכותית אלא פשוט חסר תחושות לגמרי, לפחות יש לו משקל נורמלי.

לא שבג'ולייטה הרגילה ההגה הופך לאום כולתום ומתחיל לשיר שירים (ואני בספק רב שההגה של התלתן שונה)

חוץ מזה קורה,

אני אזכיר לרגע:

התנהגות, לאור הזמן המאוד הקצר שהוקצב לנו הרשמים שלי מוגבלים למדי ... משהו בו קצת סינטטי ומלאכותי.

בואו נחזור על זה יחד: "ההתנהגות של הרכב פושרת".

אבל לא היה מספיק זמן או כביש נכון כדי לבדוק כמו שצריך.

אנחנו מדברים על כך שהרכב משעמם ולכן מכנים את התנהגותו כפושרת.

בנוסף לזה, רכב שלא משעמם זה דבר לגמרי סובייקטיבי, כמו שאתה לא אוהב זוויות גילגול ולי הן לא מפריעות.

בין שיעמום להתנהגות יש מעט מאוד במשותף.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מצאת את מי לשאול על השוואה בין לאון לתלתן, או שזה מתואם בניכם והוא ביקש הרמה להנחתה? :lol:

ברור שזה מתואם. מקודם הפעלתי את קרמבו ו-504L ועכשיו אני מפעיל את Bar72. חכה, my minions are coming...

אגב, אתה נהגת בתלתן ונהגת גם ב...נניח סקודה אוקטביה VRS. איפה היה צליל טוב יותר?

הרשה לי לא להסכים.

ההגה לא בעל תחושב מלאכותית אלא פשוט חסר תחושות לגמרי, לפחות יש לו משקל נורמלי.

לא שבג'ולייטה הרגילה ההגה הופך לאום כולתום ומתחיל לשיר שירים (ואני בספק רב שההגה של התלתן שונה)

הוא אכן חסר תחושה לחלוטין, אבל מעבר לזה ההיזון החוזר שלו מלאכותי משהו. בכלל, התחושה של ההגה סינטטית משהו - בדיוק כמו בגולף R. לעומת זאת ל-GTI יש הגה מוצלח יותר.

אנחנו לא משווים בין קופרה לג'ולייטה רגילה אלא בין הקופרה לתלתן - רשמתי זאת בעבר איפשהו, בהשוואה לג'ולייטה הרגילה לתלתן הגה בעל משקל נכון יותר, דיוק רב יותר ותחושה משופרת מעט. מבחינת הגה, בין התלתן לקופרה אני מעדיף את זה של התלתן.

בנוסף לזה, רכב שלא משעמם זה דבר לגמרי סובייקטיבי, כמו שאתה לא אוהב זוויות גילגול ולי הן לא מפריעות.

בין שיעמום להתנהגות יש מעט מאוד במשותף.

אכן כמו בהרבה דברים יש כאן לא מעט אפור, אבל אתה חייב להסכים שרכב שעושה את כל העבודה בשבילך לעומת רכב אשר מעודד אותך לעבוד יהיה משעמם יותר - אם הרכב מתקן את כל הטעויות שלך בעצמו, אז מה נשאר לנהג? אה, אני יודע! יש לו כבוד.

לגבי זה שהנסיעה לא הייתה ממצה, כפי שדאגת לצטט, ציינתי זאת בעצמי. למרות זאת, אני נוטה להאמין שהמסר העיקרי הועבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם דפרינציאל מכני ,מה שישנו בקופרה ובמגאן CUP הוא משהו שבא לידי ביטוי בכביש ציבורי?

או רק במסלול ?

ובנוסף האם הנהיגה עם דפרנציאל שכזה יותר מהנה ?

פורסם
האם דפרינציאל מכני ,מה שישנו בקופרה ובמגאן CUP הוא משהו שבא לידי ביטוי בכביש ציבורי?

או רק במסלול ?

ובנוסף האם הנהיגה עם דפרנציאל שכזה יותר מהנה ?

בהחלט מורגש בכבישים ציבוריים, מאפשר לך לצאת מפניות כמו טיל וזה דיי כיף. :-)

Cupra 280 2016

• תוכן חדש...