Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן מתנהגת לא מתנהגת,סינטטי פה ושם...נשמע כאילו המבחן לא ממצה ולא מעמיק ובינוני

בזמן שניתן לכם,

אולי צריך לחקות קצת לבוחן יותר מעמיק ממצה ולא בינוני ורדוד ...לב ספורטיבי,לא מתאים לך

להיות בינוני...לא ואל תרשום לי עכשיו -כי הרכב בינוני! לא הרמתי להנחתה.

אז נחכה למבחן נהיגה ממצה . ואולי צמפיון יתנו אותה למישהו לשישי-שבת שלמים!

לא מתאים לי? צודק, היינו צריכים להרביץ להם, לקחת את האוטו ולהחזיר אחרי כמה שעות, או ימים. תכל'ס, אשמתם ובעיה שלהם.

בכל אופן, אני מודה שלא התאפשר לי לחוות את הרכב באופן מלא, אך הבנתי את הכיוון הכללי. אני בספק רב שאגלה מכונה שונה בנסיעה ארוכה יותר. יתר על כן, יש לך פה לפחות שני אנשים (504L וקרמבו) אשר כן בחנו את הרכב יותר לעומק והמסקנות שלהם אינן שונות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
איפה GUYHAR שרכש את הרכב? הוא יוכל לכתוב חוות דעת מעמיקה יותר. הרי לו הייתה קופרה משופרת דור קודם (300+ זה לא מספר גס), והוא החליף אותה בנוכחית.

דאתו, גם במצב קופרה לא היה צליל? כלום? רכב חשמלי? נתנו לכם ללחוץ על הגז בכלל?

לא הייתי בארץ תקופה. הנני כאן.

אני יעשה קצת סדר, עם השנקל שלי, לפחות.

לאמר על ההתרשמות של החבר׳ה כאן צוננת, זה understatment.

לא מדובר בפרארי, כן?

אבל בואו נעמיד דברים על דיוקם. הרכב ברשותי כבר קרוב ל-3 חודשים ולא מדובר בואגית הראשונה שלי כך שאני יכול לתת התרשמות מעמיקה.

אגב, נתתי כמה וכמה התרשמויות על הקופרה החדשה כולל השוואה למול הישנה בשרשורים הקודמים שלי בנושא.

--

אז לעניין,

ביציאה המקום אכן מורגשת השהייה קלה ואולי מעט ארוכה מדי אבל עם הזמן לומדים איך לצאת איתה מהמקום ופחות מ-6 למאה זה pice of cake בשבילה.

האצות ביניים היא כבר עושה טוב בהרבה. אין ספק שמדובר במכונית מאד מאד חזקה.

אולי היא מדי לניארית בשבילכם. אין את תחושת המחץ הזאת. באנגלית אומרים Blunt force. זה אולי קצת חסר אבל כוח? יש בעבוע בוע יש.

במקבץ יציאות מהמקום מול s3 חדשה ניצחתי בכל מצב ובהאצות ביניים בכלל לא היה מה להשוואת - נהג האוודי התבייש לאמר שנתתי לו רכבת (כנראה שעניין המשקל משחק שם תפקיד).

טרם יצא לי לצאת מול GTI אבל אשמח להתנסות - רק תגידו איפה ומתי.

אני מחכה לפריצת המחשב (שלי יוצרה בסוף מאי 2015) ולכן המחשב כרגע נעול אבל אין ספק שיש צורך בחיזוק קל... לפחות מול היוצאת שנתתה בעיטה בגב בכל האצה.

אבל אל תשכחו שירדתי מקופרה דור קודם עם 300 + סוסים באורווה.

צליל - במצב קומפורט - במילה, אין.

במצב קופרה קיים צליל מורגש מאד - להגיד לכם שהוא בשרני ומחרמן? לא.

אבל לא הייתי פוסל אותו על הסף - סה״כ הוא קיים וחזק ומתאים לאופי הכללי של הרכב - חזק, מהיר, מדוייק ובלי הרבה דרמות.

וזה כנראה משפט המפתח ברכב הזה - אין דרמות. הכל מאד נכון ומאד מהיר. אין יותר משחקים...

גם בפניות תחת לחץ וגם אם נתת פול גז לפני האייפקס וטיפה בורח לך - כמה מאיות השנייה והדפרנציאל המכני המעולה נכנס לעבודה והרכב מושך קדימה בצורה יוצאת מן הכלל - שוב, בלי יותר מדי סיפור... פשוט תן גז וסע.

אם להשוות את הצליל והחוויה לקופרה היוצאת -

אז שם היה פשוט צליל סקסי - בכל מצב / מהירות / עצמת לחיצה.

לסיכום כי נראה לי שכבר חפרתי לכם -

מאד ברכב יוצא מן הכלל, חזק, מהיר ומדוייק. תמורה מדהימה למחיר ומהירויות אדירות (בייחוד בגבוהים) אבל בלי הרבה דרמה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אחרי הפריצה אתה מקווה להחזיר חלק מהדרמות?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לדעתי קומפקטיות חמות צריכות להעניק לנהג עוד גוונים בהנאה מנהיגה ולספק גמול על נהיגה טובה ונכונה לא רק במהירות אלא גם ביכולת לפסוע, לשחק, לפלרטט עם האחיזה שלהן וכשצריך גם לשלוט בהן ולאלף אותן, בקופרה הכל מכוון מטרה אחת – לנוע מהר, יעיל ובטוח. אין ספק שיש כאלו שריקוד הפלמנקו המהיר הזה הוא מה שמתאים להם, ליכולות הנהיגה שלהם ולסיפוק שהם שואבים מהמכונית, אבל יש גם מי שמבקשים מהמכונית שלהם לא רק לרקוד על סטרואידים בקצב אלא לפעמים גם לבעוט...

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מתנצל אם הניסוח היה קצת מסורבל עבורך.

תגיד לי איפה הלכת לאיבוד, אני אעזור לך לצלוח את הדרך לכוונה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אחרי הפריצה אתה מקווה להחזיר חלק מהדרמות?

בפניות היא תמיד תשאר אותה מכונית אבל אני מאמין שהתוכנה תחזיר לפחות במשהו את תחושת הדחף והבעיטה בגב בעת האצות, כן.

הסאונד מהסטראו או מה אגזוז?

אף על פי שזה ממש לא נשמע כך, להערכתי מהמערכת, כן...

פורסם

אולי לא תרצה להודות בזה, אבל האם המכונית הקודמת הייתה יותר מהנה ואתה מצטער שהחלפת?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

חד משמעית לא.

ראשית, זה לא שהקופרה היוצאת הייתה פלא התנהגותי, כן?

סה״כ הייתה חזקה יותר. זה ההבדל היחיד.

החדשה מאובזרת יותר, נוחה יותר, נעימה יותר, סלון עור, מערכת סטריאו מקורית טובה פי 400, מתנהגת יותר טוב (גם אם קצת מבוגרת יותר, גם אני כבר לא ילד :roll: ) נראת פי 700 יותר טוב. להמשיך ?

עריכה:

אגב, משתמע מדבריי שלא מדובר במכונית חזקה? כי אם כן או שהבנת הנקרא שלכם לא משהו או שכושר הכתיבה שלי התדרדר.

מדובר בטיל בליסטי. ההאצות הן מהירות בכל מצב, בכל הילוך.

היא מייצרת מהירות שהשתיקה יפה להם בלי מאמץ והיא מייצרת קצב מטורף גם אם לא תרצה

וכשתרצה? עדיף לא לדבר על זה :shock:

היא פשוט טיפה יותר מיושבת ולניארית, זה הכל.

סטוק מול סטוק - החדשה תהיה יותר מהירה מהישנה בכל מצב.

רק חשבתי שחשוב להדגיש את זה :)

עריכה אחרונה על ידי GuyHar

פורסם

שאלת תם: איך עובד עניין הסאונד מהמערכת? מה קורה כשאני שומע מוסיקה?

אשמח להסברים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הסאונד מהסטראו או מה אגזוז?

על פניו ומהביקורות עושה רושם שלא מהסטריאו ולא מהאגזוז.

חוץ מה-DSG FART המעפאן הזה.

לא נסעתי מליאון החדשה אבל מהתבוננות בסרטון שהעלו פה- התאוצה נראית לא "איי איי איי" יחסית להספק למרות שבקרת האחיזה מופעלת.

יכול להיות שזה קשור לכך ש-100 קמ"ש בסרטון מושגים רק בהילוך שלישי?

אותי מעניין דבר אחד- כשהמכונית יצאה כולם פה הכתירו אותה כתמורה הכי טובה לכסף.

האם פותחי השרשור ושאר החברים שניסו אותה (קרמבו, 504L ואחרים) עדיין חושבים כך לאחר הנהיגה בה?

על הנייר ומהביקורות בחו"ל זו אכן נשמעת כמו העיסקה הכי טובה, על הכביש ומהביקורות פה מצטיירת תמונה אחרת וקצת יותר אפורה (שאם לומר את האמת די מתאימה לרכבי סיאט).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רגע רגע רגע, שלא נתבלבל, הלאון קופרה היא מכונית טובה ותמורה טובה לכסף נקודה.

אפשר להוריד את הגבות, כי אני אסביר את עצמי.

השאלה צריכה להיות:

״למי היא מהווה תמורה טובה לכסף?״

למי שרוצה מכונית האצ׳בק שימושית, מאובזרת, נאה אך לא צעקנית, טכנולוגית, חזקה, בסיס איתן לשיפורים, מהירה מאוד מנקודה לנקודה וקלה לנהיגה - בום! במחיר של החל מ-215-220 אלף שקלים היא יופי של מציאה.

אממה, צריך להגיד שלנהג שמחפש גם את המשחק עם המכונית, שאוהב גם את הדרמות הקטנות, את התקשורת ומכונית שמתגמלת על נהיגה מדויקת ולא תוציא אותו גיבור בכל מצב רק בזכות כוח המנוע ודיפרנציאל מתוחכם - עבורו הלאון קופרה תתאים פחות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...