Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא עושה פחות מ-8 דקות ברינג. מגזין גרמני אוהד ואג בדק והצליח לקבל 8:13 והאמת שאחרי נסיעה ברכב גם זה נשמע אופטימי. לך תדע איזה סט אפ עשו להם.

רק אל תשכח לציין שמה שנסע ברינג זאת גירסא קצת שונה ממה שנמצא בארץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין טעם להפוך את זה לעוד שרשור הייטרס נגד פאנבוייז, אז אני מציע לחתוך את הדיבורים על הרינג בתחילתם ;)

משעשע לראות איך ישר קופצות תיאוריות קונספירציה על אנשים שלא יודעים לפרגן לVAG כשיש סתירה בשרשור אחד ליד (סופרב).

נסעו על הרכב, פחות התחברו, יכול להיות שזה הכביש יכול להיות שזה הרכב ויכול להיות שסתם לא בא להם בטוב, מה אתם מתחילים לקפוץ כאן - מי ישמע אם נקרא ביקורת של כל אותם מקפצצים נוכל לסמוך על 'דעתם האובייקטיבית'...

תכלס מבאס לקרוא את הביקורת, הקופרה לגמרי (ועדיין) נשמעת כמו אחת המובילות החזקות בסגמנט שלה. איך לא ניסיתם לעשות איזו מדידונת מבחינת זמן אחרי שראיתם שהנתון המספרי (5.7) לא מרגיש לכם כמו הביצועים בפועל?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ORYO, כי אנחנו ממש שואלים אותך אם להגיב או לא. בא לי לקפוץ ולהגיב, וזה מה יש. אה, וכן, מה שהוא ^ כתב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איפה אמרתי לך לא להגיב..? את הדברים שלי לרינג כיוונתי דווקא לצמד שפתחו את השרשור. תקרא שוב, לאט יותר, אם עדיין לא ברור תעזר בחבר טלפוני או משהו :\

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איך לא ניסיתם לעשות איזו מדידונת מבחינת זמן אחרי שראיתם שהנתון המספרי (5.7) לא מרגיש לכם כמו הביצועים בפועל?

כשאתה ממש מוגבל בזמן (אבל ממש) אז אתה לא חושב על זה.

למזלזלים שחושבים שמטרילים אותם או שסתם מלכלכים על המותג אגיד שוב: תירשמו לנסיעת מבחן ותנסו אובייקטיבית להרגיש איך הרכב מאיץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני אישית לא רואה קפיצות מיוחדות של אוהדים כאלה או אחרים. כמו שלא פרצו במחולות כשמישהו עם סמלון אלפא\פיאט אישר ואהב את הסופרב. יש פה בסה"כ פער מעניין בין הביקורת המוצגת כאן לבין מה שמסתובב בלא מעט מקומות אחרים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

נסעו על הרכב, פחות התחברו, יכול להיות שזה הכביש יכול להיות שזה הרכב ויכול להיות שסתם לא בא להם בטוב, מה אתם מתחילים לקפוץ כאן - מי ישמע אם נקרא ביקורת של כל אותם מקפצצים נוכל לסמוך על 'דעתם האובייקטיבית'...

שנמשיך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

teyal, שומאכר, KoM - תגידו לי, נפגעתם אישית? כולה מה קרה? יש פה תגובות שבקושי מתאימות לגיל של הבת שלי (כמעט 6). כולה מכונית, טובה/רעה ככל שתהיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז הבנת אותי לא נכון (או התנסחתי לא נכון): הכוונה היתה לכך שמאשימים אותם בביקורת מוטה בכוונה, כאשר זה עומד בסתירה לכל מיני דברים (ביקורת אחרת, הרכב עליו אחד מהם נוהג). ובכל אופן לא אמרתי לך לא להגיב ומה לומר, רק ציינתי שכשאתה מאשים בנאדם בהטייה בעוד שאתה בעצמך מחזיק באחת, אז זה אבסורד.

שולם?

פורסם

רומן, יש הבדל בין לשאול אם במצב קופרה אין רעשים בכלל ל - להיפגע. לא כך?

מאשים בהטייה? כנראה לא קראת את מה ששאלתי.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה מוזר? אם הרכב היה איטלקי גם ספורטיבו לא היה מפסיק לשבח אותו. הווה אומר, קח את אותו הרכב שים עליו סמל של יצרן איטלקי, וספורטיבו לא יפסיק להלל אותו. בכלל כל "הביקורות" שצצות כאן חדשות לבקרים אינן יותר מקוריוז.

נהגתם במצב קופרה? הרכב שקט? כמו רכב חשמלי?

תנו לי לנחש - בגולייטה יש פיצוצים ורעשי מלחמה, והלאון מצד שני נשמעת כמו טסלה במקרה הטוב.

וכל זה בפחות מ-8 דקות ברינג (שלא משקף כלום הרי אנחנו נוהגים באיילון).

יש הבדל בין לא התחברו, לבין משהו שמרגיש כמו 1.8 וקצת.

ORYO, כי אנחנו ממש שואלים אותך אם להגיב או לא. בא לי לקפוץ ולהגיב, וזה מה יש. אה, וכן, מה שהוא ^ כתב.

כל המצוטט לעיל, בגדול, זה תגובות נרגנות. במיוחד, שומי, האיזכור של הג'ולייטה. מה הקשר?

אלא אם מישהו מכם נהג על הרכב אין לכם שום דרך לדעת אם פות"ש ודוד32 צודקים או לא. להזכירכם - דוד32 בעלים של לאון וגם Kreios שהגיב כאן, למיטב ידיעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע על מה נהגתם בנסיעת המבחן אבל.... יצא לי לנהוג על רכב ההדגמה כולל השוואה לרכב היומיומי שלי (גולף GTI עם כ-270 כ"ס). הקופרה משמעותית!! יותר מהירה למרות שלא מרגישה ככה, הדיפרנציאל עושה את כל ההבדל שבעולם בסיבובים, המיתלים האדפטיביים מורגשים מאוד והרכב באובראול מכונת נהיגה מגניבה ומבצעת מאוד.

מצד שני, לא התחברתי לצורה, לאיכות החומרים (למרות קפיצת המדרגה מהדור הקודם) ולסמל...

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם
יש הבדל בין לא התחברו, לבין משהו שמרגיש כמו 1.8 וקצת.

RK, תגיד לי אתה רציני? מה בדיוק נרגן או ילדותי בתהייה שהעליתי כאן? לא דפקתי על השולחן שזה לא יכול להיות, סתם תוהה על הביקורת ונסיעת המבחן שהעולתה כאן ועל הממצאים שלה, שמעניינים בסופו של דבר כמבוא לדיון. אם זה לא המקום לעשות את זה, אז איפה?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...