Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרמבו, ואחרים, אולי ההתנהגות הפושרת שלה היא חלק מהמיצוב השיווקי; מוצר לפונה לקהל שמחפש בדיוק את מה שקרמבו מדבר עליו.

כלומר זה לא באג, זה פיצ'ר.

נא לדקדק, עם התנהגות "פושרת" היא לא הייתה משיגה את הזמן שהשיגה ברינג.

מהיום אמור "התנהגות בתגובה לפרובוקציות (טעויות) של הנהג".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך הגענו לרינג פתאום? האוטו משעמם.

רכב שמסתיר טעויות נהג ומחמיא לנהג בצורה מוגזמת יגרום לנהג לא מנוסה לחשוב שאותו רכב עדיף על פני רכב אחר אשר ידרוש מנהג לעבוד.

אז באגירה, הרכב מעולה והנהג מיותר.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
איך הגענו לרינג פתאום? האוטו משעמם.

רכב שמסתיר טעויות נהג ומחמיא לנהג בצורה מוגזמת יגרום לנהג לא מנוסה לחשוב שאותו רכב עדיף על פני רכב אחר אשר ידרוש מנהג לעבוד.

אז באגירה, הרכב מעולה והנהג מיותר.

הגענו לרינג כי הוא ההוכחה המוחלטת שלרכב אין שום "התנהגות פושרת" יש לו התנהגות יותר טובה מאשר רוב הרכבים בקטגוריה!

אם הוא מהנה או לא תחת פרובוקציות מכוונות (או מרגש כמו שאתה קורא לזה), זה כבר עניין אחר.

נ.ב. היא לא יוצאת טוב מהמקום.

צודק, ירידה מ 6 שניות זה מביך באיטיות שלו...

אין לי בעיה עם תחושות סוביקטיביות שלך, מה שאתה מרגיש זה בדיוק מה שאתה מרגיש, רק כמו שאמר סרג'יו "אתה מרגיש מה אתה חושב שאתה מרגיש ואתה לא מרגיש מה אתה באמת מרגיש" כי לכתוב מה שכתבת על הקופרה זה מביך.

פורסם

מכונית יכולה להיות מהירה באופן מטורף מבלי להיות מהנה.

יצא לי לפני כמה שנים לנהוג בסיאט לאון supercopa (גרסה שיועדה למירוצי CUP) על מסלול והמכונה הזו הייתה מהירה עד כאב אבל ממש לא מהנה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
הגענו לרינג כי הוא ההוכחה המוחלטת שלרכב אין שום "התנהגות פושרת" יש לו התנהגות יותר טובה מאשר רוב הרכבים בקטגוריה!

אם הוא מהנה או לא תחת פרובוקציות מכוונות (או מרגש כמו שאתה קורא לזה), זה כבר עניין אחר.

צודק, ירידה מ 6 שניות זה מביך באיטיות שלו...

אין לי בעיה עם תחושות סוביקטיביות שלך, מה שאתה מרגיש זה בדיוק מה שאתה מרגיש, רק כמו שאמר סרג'יו "אתה מרגיש מה אתה חושב שאתה מרגיש ואתה לא מרגיש מה אתה באמת מרגיש" כי לכתוב מה שכתבת על הקופרה זה מביך.

זמני הקפה והנאה מנהיגה הם דברים שונים. לפעמים חופפים, לפעמים לא. אנחנו מדברים על כך שהרכב משעמם ולכן מכנים את התנהגותו כפושרת.

דבר נוסף, זמן ההקפה של הקופרה הוא questionable at best.

בנוגע ליציאה מהמקום, אלא אם כן תפעיל בכל פעם בקרת שיגור, היציאה של הקופרה מאוד מהוססת ומפתיעה לרעה ביחס לרכבים אחרים של הקונצרן (בעלי גיר ומנוע זהה).

פורסם

קרמבו,

אבל אתה לא מצליח להבין שהנאה זה סוביקטיבי?

אני מאוד נהנה כשאני שובר את השיא מחצבות-בית אורן.

אתה מאוד נהנה ממשחקי ישבן.

יורגן באירופה (ו 99% מחבר מרעיו שהם הקונים הפוטנציאלים של הרכב) נהנים מזה שהרכב לא מתקשר בשיט, אבל בסופ"ש יש להם את כלי המלחמה האולטימטיבי ביום הפתוח במסלול.

לקטול את הקופרה בגלל שאתה מסתכל עליה אל ורק דרך הפריזמה המאוד צרה של ההנאות שלך זה לא רציני.

קורה,

בגלל שעבורך היא משעממת, אתה בהחלט יכול להגיד "עבורי היא משעממת" אבל בגלל שעבורך היא משעממת להגיד שיש לה "התנהגות פושרת" זו שטות ממדרגה ראשונה.

בנוגע ליללנות של "הם באו עם צמיגים אחרים", תעשה לכלונו טובה, GIVE IT A REST.

פורסם

אני כותב אך ורק את דעתי.

אז אם כבר אתה מכניס לכאן הפסיכולוגיה בגרוש. לפי אותו העקרון, ניתן להגיד שהרבה יותר אנשים נהנים בכלל מטויוטה קורולה מה שמייתר לחלוטין את הקופרה. מי שמחפש רכב ספורטיבי ליום יום, לא ימצא בקופרה שותפה מעניינת במיוחד.

בואו נחזור על זה יחד: "ההתנהגות של הרכב פושרת".

לגבי הרינג, כבר הסברתי לא אחת: הזמן של סיאט הוא דמיוני. נהג בעל רזומה בין העשירים בעולם (ברינג) הצליח להוציא ממנה 8:13. האם היה שם כיול תוכנה מיוחד ש-VAG בחרו לכבוד המאורע? אם עושים את זה בייצור המוני ועובדים הרשויות, אז מה עוצר מהם לעשות את זה כדי לקבל זמנים טובים ברינג (וזה מסלול שהכח מדבר בו)? שום דבר.

פורסם
מי שמחפש רכב ספורטיבי ליום יום, לא ימצא בקופרה שותפה מעניינת במיוחד.

חו"ח לא נכניס לפה את אלפא אז בא נשווה תבלאות מכירה של לאון קופרה אל מול מגאן RS ולך אח"כ תספר לכל המליונים שקנו לאון שהם מטומטמים וה 12 וחצי אנשים שקנו רנו הם הגאונים האמיתיים.

בואו נחזור על זה יחד: "ההתנהגות של הרכב פושרת".

בא נחזור על זה ביחד "קישקוש בלבוש!!!"

לגבי הרינג, כבר הסברתי לא אחת: הזמן של סיאט הוא דמיוני. נהג בעל רזומה בין העשירים בעולם (ברינג) הצליח להוציא ממנה 8:13. האם היה שם כיול תוכנה מיוחד ש-VAG בחרו לכבוד המאורע? אם עושים את זה בייצור המוני ועובדים הרשויות, אז מה עוצר מהם לעשות את זה כדי לקבל זמנים טובים ברינג (וזה מסלול שהכח מדבר בו)? שום דבר.

שמע...

[video=youtube;c-9ahtQuY1E]

פורסם (נערך)

אבל הרבה יותר אנשים קנו לאון SC (ספורט קופה רגילה) רגילה!

לא נהגתי ברנו או בפוקוס ST לצורך העניין, אך אני מרשה לעצמי להניח שמדובר על רכבים ספורטיביים באמת. לא כאלה שספורטיביים רק בקטלוג (קופרה).

לגבי הוידאו/תגובה שלך,

אכן אוי אוי אוי. "קראו לאוטו שאני אוהב משעמם."

נסכם, מרבית הרוכשים של הקופרה מחפשים ככל הנראה את התדמית הספורטיבית. לא מעטים מהם כנראה גם לא ממש יודעים נהיגה ספורטיבית מהי, אז האוטו מחמיא להם. זה לא הופך אותם למטומטמים חו"ח.

נ.ב. אני מניח שאם ישאלו אותך לגבי הג'וליה תלתן, אז מיד תבהיר להם שמדובר על רכב הסאלון הספורטיבי ביותר בעולם. Ever.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

זמן יותר טוב ברינג ממגאן RS זה "ספורטיבי רק בקטלוג...תדמית ספורטיבית למי שלא ממש יודעים נהיגה ספורטיבית מהיא"??? :screwy::screwy::screwy:

בסדר!

שמענו!!

עכשיו לך תמשיך להגיר ריר על שחרורי פרסום של הדרייבשפט קרבון של האוטו ההוא שהוצג לקהל לפני שנה ועוד אף אחד לא זכה לנסוע עליו אבל כולם מתעלפים מכמה הוא ה-ר-ב-ה יותר טוב מ M3.

פורסם

אף אחד מעולם לא הצליח לשחזר את הזמן שהם טוענים לו. אפילו נהג מקצועי בעל ניסיון עשיר ביותר ברינג, אולי העשיר ביותר, לא הצליח. אז כן, זה רק בקטלוג.

בשביל מה צריך לנסוע?! מספיק זמנים ברינג!!!

נ.ב. נהגת בקופרה?

• תוכן חדש...