Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה GUYHAR שרכש את הרכב? הוא יוכל לכתוב חוות דעת מעמיקה יותר. הרי לו הייתה קופרה משופרת דור קודם (300+ זה לא מספר גס), והוא החליף אותה בנוכחית.

דאתו, גם במצב קופרה לא היה צליל? כלום? רכב חשמלי? נתנו לכם ללחוץ על הגז בכלל?

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך תירשם לנסיעת מבחן, תקווה שאתה תשמע את התאריך הנכון והשם הנכון ירשם במערכת, תיסע ותגיד איך הרכב מרגיש.

אם כול מה שהייתי רואה באינטרנט היה שווה למה שקורה במציאות, אוהוהו.

(אגב, שלא תחשוב שנותנים להגיע למהירות גבוהה באמת בנסיעה)

כמה מהר אתה רוצה לנסוע בנסיעת מבחן?

לפני כחצי שנה עשיתי סיבוב על לאון FR 1.8 מהסכונות בהרצליה, אף אחד לא דיבר איתי כשגירדתי 180 קמ"ש בנמיר.

אולי בחיפה היחס שונה או שהם מפחדים יותר על הקופרה ;)

פורסם

לפני כחצי שנה עשיתי סיבוב על לאון FR 1.8 מהסכונות בהרצליה, אף אחד לא דיבר איתי כשגירדתי 180 קמ"ש בנמיר.

אין לי כוונה לנהוג במהירות כזאת או גבוה יותר בנסיעת מבחן קצרצרה בעיר.

פשוט פורסם סרטון של 0-270, ואותנו הגבילו לפני המהירות שאתה ציינת שנהגת בה בעצמך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מוזר לי מאוד הביקורת הצוננת הזו כשבחול היא לא מפסיקה לקבל שבחים.

בכל אופן מנוע ה280 נמדד עם יותר מ300 בגלגל בדיינו. אם כבר הרכב הזה הוא DOWN RATED מבחינת הכוח

מוזר לך כי קראת ביקורות או כי נהגת ברכב? מילא שכל ביקורת, אבל כל ביקורת, היא סובייקטיבית - אם נהגת, תחלוק מניסיונך. אם לא - יש מגוון דעות.

מה מוזר? אם הרכב היה איטלקי גם ספורטיבו לא היה מפסיק לשבח אותו. הווה אומר, קח את אותו הרכב שים עליו סמל של יצרן איטלקי, וספורטיבו לא יפסיק להלל אותו. בכלל כל "הביקורות" שצצות כאן חדשות לבקרים אינן יותר מקוריוז.

כמו שכתבו לך - לפחות הפעם לא קלעת. ע"ע הביקורת על הסופרב, למשל. שנית - כל שרשור ואג אתה מגיע עם אג'נדה. זה לא נועד להיות שרשור כסאח וזה בטוח לא נועד להצית מלחמות. לפעמים ברווז הוא ברווז. הגולף R היא דוגמא טובה לכך - רכב מאד מהיר, עשוי היטב, ולא שווה רכישה. אם אתה רוצה דוגמא חיצונית - גם במבחן של מגזין אוטו הוא הפסיד חד משמעית ל-135.

אתה בטוח ש-180 בנמיר זה רעיון טוב? אני אחרון המתחסדים, אבל נמיר, גם בקטע הצפוני שלו, לא מושלם למהירויות אלה. מילא איילון ומילא אם 180 בקו ישר היו אינדיקציה למשהו, אבל בכ"ז.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור אחד שנהג על מאזדה 626 ועבר למנוע מוגדש לנסיעת מבחן, בין הדברים הראשונים שאתה עושה זהלתת קיק. מן הסתם לא שמתי לב בכלל שהגעתי כל כך מהר ל170-180 קמ"ש.

אגב ה"ניסוי" התבצע בחלק הצפוני כשהכביש ריק לחלוטין (מרמזור לרמזור).

פורסם (נערך)

יש פה סה"כ דיסוננס מאד גדול בין הביקורות בחו"ל ובכלל התגובות על הרכב אל מול הביקורת הצוננת (ווצוננת זה ממש אנדרסטייטמנט, מהביקורת נשמעת אכזבה ורכב שהוא לא פחות מכשלון). אני לא מבין איך מבדיקות דיינו בחו"ל שמוציאים 300+- אתם מדברים על תחושה של 220.

אולי תקלה כלשהי ברכב המבחן? טיפול שדחו יותר מדיי לרכב שנוסע קשה כל יום?

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

OK

עד עכשיו לא היה ניתן להרשיע אותך ע"ס הודאתך מעל לכל ספק סביר,

אבל נראה לי שההודעה האחרונה די מסדרת את זה

אבל ייתכן שזה היה ממש מזמן, לפני תקופת התיישנות אחת אפילו.

The first one to get angry loses

פורסם

אם כך אתה מוזמן להרשיע חצי מחברי הפורום, בהצלחה :)

בוא נסיים את הדיון בנושא כאן, זה ממש לא קשור לנושא הזה וחבל להחיות ביקורת צוננת על קופרה בדיון על חוקי מדינת ישראל.

פורסם
יש פה סה"כ דיסוננס מאד גדול בין הביקורות בחו"ל ובכלל התגובות על הרכב אל מול הביקורת הצוננת (ווצוננת זה ממש אנדרסטייטמנט, מהביקורת נשמעת אכזבה ורכב שהוא לא פחות מכשלון). אני לא מבין איך מבדיקות דיינו בחו"ל שמוציאים 300+- אתם מדברים על תחושה של 220.

אולי תקלה כלשהי ברכב המבחן? טיפול שדחו יותר מדיי לרכב שנוסע קשה כל יום?

שוב, אתה לא מבין איך זה מרגיש פחות? לך תעשה נסיעת מבחן ותחזור לכתוב פה.

שאלתי לגבי טיפולים בתחילת הנסיעה, הרכב עבר טיפול לפני אלף ק"מ שכלל (ממה שאני זוכר) גם בלמים (לא זוכר אם רק רפידות או גם דיסקים) וצמיגים חדשים.

הרכב היה עם 16 אלף ק"מ.

- By lifting money bags

פורסם

על הסופרב 280 נסעתי, ככה שיהיה מאד מעניין לראות איך מרגישים ה-280 האיטיים בליאון. הבנתי שהסופרב הרגישה חזקה משמעותית..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

נהגתם במצב קופרה? הרכב שקט? כמו רכב חשמלי?

תנו לי לנחש - בגולייטה יש פיצוצים ורעשי מלחמה, והלאון מצד שני נשמעת כמו טסלה במקרה הטוב.

וכל זה בפחות מ-8 דקות ברינג (שלא משקף כלום הרי אנחנו נוהגים באיילון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש איזשהו רעש. אבל רעש זה לא צליל.

ויש נאדים בהעברת הילוכים.

אני לא אומר שזה רעש של מסור חשמלי, אבל צליל סקסי זה בטוח לא.

מצד שני זה עיניין סובייקטיבי, חלק אוהבים את הDSG FARTS וחלק לא.

אני נהגתי במצב קופרה וספורט.

ספורטיבו נהג בנוסף גם בקומפורט.

- By lifting money bags

פורסם

הג'ולייטה תלתן נשמעת הרבה יותר טוב מהלאון. בקופרה יש צליל לא נעים וכמה פלוצים.

ברור שנסענו במצב קופרה.

היא לא עושה פחות מ-8 דקות ברינג. מגזין גרמני אוהד ואג בדק והצליח לקבל 8:13 והאמת שאחרי נסיעה ברכב גם זה נשמע אופטימי. לך תדע איזה סט אפ עשו להם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...