Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^

מכונאות רכב...

גן ילדים זו אחריות גדולה מדי. כדי שאנשים יביאו לך את הילדים שלהם אתה צריך להיות אישה נחמדה שכל השכנים מכירים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למען האמת, לא הייתי פותח עסק ללא זיקה או הכשרה לתחום מסוים.

כמה שזה מבאס, סיכויים ליפול גבוהים יחסית

אני מצטרף אל התשובה הזו ואל שאר אלו שהרחיבו בכוון.

קיבלת הרבה עצות חכמות. הגישה של 'בוא נבחר מה לעשות' קצת תמימה

The first one to get angry loses

פורסם

נתתי דוגמאות סך הכל בין אם הוא רוצה להיות קבלן כלשהו או בעל מקום קבע בלי קשר למה העיסוק עצמו הדבר החשוב ביותר שיש לקחת בחשבון אחרי שיודעים לאן להפנות את סכום ההשקעה זה איך הלקוחות מגיעים ומכניסים פרנסה בכל דרך כי כל עסק באשר הוא ללא לקוחות שווה כקליפת השום במקרה הטוב ובמקרה הרע יכול להרוס אדם כלכלית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פורומים מתחרים, לא הולך להם כ"כ.

פורסם
גן ילדים זו אחריות גדולה מדי. כדי שאנשים יביאו לך את הילדים שלהם אתה צריך להיות אישה נחמדה שכל השכנים מכירים.

כמובן שלא הייתי מגנן על הילדים בעצמי.

הייתי גונב לגן אחר גננת שההורים יבואו בעקבותה לגן שלי.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עסקים כמו פאבים נחשבים לרוחיים בארץ? פעם עלה לי רעיון להקים פאב שיהיו בו מכונות משחקים כאלה עם אסימונים שמוציאות לך מטמוניות שעבורן מקבלים פרסים, והפרסים יהיו עוד שתיה או אוכל מהתפריט של הפאב, אבל בעיקר עוד שתיה כדי שאנשים ימשיכו לשחק. זה מאפשר לך למכור שתייה יחסית בזול כי הרווחים מגיעים מהמכונות. ברגע שהמרת כסף לאסימונים אתה לא יכול לקבל אותו בחזרה בשקלים כי זה יחשב להימורים.

הבנתי שזה סיוט לקבל רישיון למכור אלכוהול.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
(אנשים שיש ניסיון נופלים ברובם, אז זה בכלל).

הייתי שם, נפלתי בזה. לא חווייה נעימה.

כמה כסף יש לו? יש לו מספיק כדי להיות שנה שנתיים בלי הכנסה?

האם הוא מוכן, נפשית, לחיות שנה-שנתיים בלי הכנסה. זו שאלה חשובה מאד. אני לא הצלחתי להתמודד עם זה בצורה טובה.

לפני הכל, דבר ראשון, תגיד לו שיעצור. שיחזור להיות שכיר במקום אחר.

עכשיו, לפני שאתה סוקל אותי באבנים, סלעים וצמיגים של טויוטה טאקומה...

שיירשם ויקרא את התכנים של אלי שביט. אם הייתי נחשף אליו לפני שפתחתי, אולי המצב שלי היום היה נראה אחרת לגמרי. התכנים החינמיים שלו מעולים ומשנים דרכי חשיבה. אני חרמן על הקורס שלו ממזמן, והאבסורד הוא, שאלמלא החובות מהעסק, הייתי עובר את הקורס שלו כבר...

תגיד לחבר שיישב בשקט, יעבוד וירוויח את מחיתו בינתיים- ויתחיל בקטנה מהבית, במה שהוא יכול עם מה שיש לו ביד. משם הוא יוכל רק לגדול.

זה, אגב, בדיוק מה שאני התחלתי לעשות: כל מה שאני מסוגל, עם מה שכבר יש לי, איפה שאני נמצא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חבר מסיים לעבוד כשכיר בעבודה שבלשון המעטה עלתה לו על העצבים.

הוא איננו בעל מקצוע, ואין לו זיקה משמעותית למשהו מסויים.

מה שכן, הוא אהב את העצמאות שלו ואת זה שלא היה לו בוס כל היום על הראש, אז חשבתי.. מה אם יפתח עסק משל עצמו?

ומכאן השאלה - אם היה לכם הון התחלתי לפתיחת עסק, זמן ורצון להתעסק ולהקים מאפס - על איזה תחום הייתם הולכים?

מה שעולה לראש באופן אוטומטי זה תחום המזון לסוגיו, אבל נראה לי שזה פחות הכיוון שלו.

אשמח לרעיונות יצירתיים ופרקטיים.

אלי.

אם אתה חבר טוב תגיד לו שלא יפתח עסק במשהו שאין לו בו שום מושג.

גם אלה שיודעים משהו ואפילו הרבה משהו , על העסק שהם הולכים לפתוח במקרים רבים נכשלים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אדם לא יכול לפתוח עסק וזהו. זה כמו שלא תלך לראיון עבודה בתחום שאין לך זיקה אליו. בפתיחת עסק שמים המון על הכף ובמידה ואין לך שום ניסיון וכלים שיעזרו לך להצליח בעסק הזה, אין סיבה שתפתח אותו כי הנפילה היא ודאית

+1

בעבודה הדבר הכי גרוע מבחינה כלכלית שיכול לקרות לך, זה שיפטרו אותך. אם עסק יקרוס, אתה עלול לעבוד כל החיים בשביל להחזיר את החובות.

^

מכונאות רכב...

אפשר פשוט לסגור אותם בחדר עם סורגים וטלוויזיה עם יובל המבולבל בפול ווליום, ומדי פעם לזרוק שקיות עם לחמניות ושוקו, לא? [emoji3]

רק לא שוקו מו, כי זה כבר התעללות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לרצות אותם כל הזמן ולפקח עליהם בכל רגע שלא יהרגו אחד את השני או ינסו להתאבד. זה לא פשוט להתעסק עם ילדים, יש להם ראש קרימינלי והם חסרי פחד. אם לא באת לילד בטוב, אתה גמור מקצועית, כלכלית, פלילית, מה לא.

פורסם

לקחת מהם חפצים חדים, חגורות ושרוכים? להתקין מערכת שפריצרים, שתכבד אותם במקלחת קרה, אם אתה רואה שהעניינים מתחילים להתחמם? להתקין מצלמות אנטי וונדליות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי רעיון לחבר. כלבים.

תוציא תמורות תשלום כמובן את הכלבים של הלקוחות שלך לטיול בפארק לחירבון והרחת ישבנים של כלבות. נשמע יופי ג'וב גם מהנה וגם מכניס.

• תוכן חדש...