Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מסיים לעבוד כשכיר בעבודה שבלשון המעטה עלתה לו על העצבים.

הוא איננו בעל מקצוע, ואין לו זיקה משמעותית למשהו מסויים.

מה שכן, הוא אהב את העצמאות שלו ואת זה שלא היה לו בוס כל היום על הראש, אז חשבתי.. מה אם יפתח עסק משל עצמו?

ומכאן השאלה - אם היה לכם הון התחלתי לפתיחת עסק, זמן ורצון להתעסק ולהקים מאפס - על איזה תחום הייתם הולכים?

מה שעולה לראש באופן אוטומטי זה תחום המזון לסוגיו, אבל נראה לי שזה פחות הכיוון שלו.

אשמח לרעיונות יצירתיים ופרקטיים.

אלי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי מה הוא אוהב לעשות כול אחד אוהב משהו אחר.

אולי הוא יכול לקנות קו חלוקה במידה ויש לו רישיון למשאית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מכון ליווי.

אזור התעשייה אצלינו רווי בשוק הזה. מה גם נראה לי שהוא לא ישרוד את הפרוטקשן, החוזה שם די דרקוני.

רנו - אין לו זיקה מיידית לתחום או מקצוע משהו מסויים, אבל הוא פתוח לרעיונות יצירתיים.

לצורך העניין מדובר ברווק סטנדרטי מאיזור המרכז.

פורסם

תחנת דלק דיסקאונט כלשהי

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רעיון שנשמע לי מעניין בזמנו(לא התעמקתי בו יתר על המידה), זה להיות זכיין של אחד מהסניפים של "קופיקס"

כבר לא זוכר מה התנאים, אבל במידה והכול "ורוד" אז אתה מקבל הכנסה נקיה לא רעה בכלל.

פורסם

במה הוא טוב? במה יש לו ניסיון?

כי עסקים בד"כ פותחים אחרי שעבדת באחד דומה, ואתה יודע איך המערכת עובדת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במה הוא טוב?

+1

ומוסיף עוד שאלות: האם הוא "איש עבודה" (כזה שאוהב לעבוד גם עם הידיים) או שהוא מחפש משהו לנהל ושעדיין ישאיר לו זמן חופשי ?

הוא צריך לשאול את עצמו עוד הרבה שאלות שקשורות גם באורך החיים היום-יומי שלו, כי עסק זה דבר שדורש שעות שהן לפעמים לא "שגרתיות" במובנים של שכיר שהיה רגיל למשהו מסויים, ולכן הוא צריך לבחון את העניין מכל הכיוונים ולא לעשות צעדים פזיזים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שיעשה מה שהוא עשה אצל המעסיק האחרון, אבל באופן פרטי.

לפתוח חנות/בית קפה/מאפייה/פיצוציה/יבוא חזיות וכד' - אם אין לו שום יתרון יחסי בשוק - הוא ישאיר את כל הכסף אצל הכרישים שיאכלו אותו בלי מלח, ומהר מאוד ימצא עצמו מטגן צ'יפסים במקדונלדס כדי לשרוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
רעיון שנשמע לי מעניין בזמנו(לא התעמקתי בו יתר על המידה), זה להיות זכיין של אחד מהסניפים של "קופיקס"

כבר לא זוכר מה התנאים, אבל במידה והכול "ורוד" אז אתה מקבל הכנסה נקיה לא רעה בכלל.

יותר זול לקנות זיכיון של נייקי או אדידס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הסעות.

אם יש תכלס כסף לקנייה של כמה רכבים בעלי 8/10/14/16/20 מקומות ויש לו תודעת שירות גבוהה ויכולות ניהול הוא יכול להצליח בגדול.

אבל זה רק החלום שלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עם הבחור טוב עם הידיים ויש לו ראש, תחום מנעולנות. אין המון עסקים שמתעסקים בזה היום (למרות שיש תחרות) ואפשרי להתפרנס מזה מאוד בכבוד.

אבל אם הוא לא מתחבר אז אין טעם.

• תוכן חדש...