Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באמת עניין של באיזה דברים הוא טוב. פחות מה הוא רוצה להיות ויותר מה הוא יכול להיות.

להפעיל בית קפה יכול להיות רווחי למי שמתמצא ומתעניין, אבל אם התחום מעניין לו את האשך כנראה שגם העסק יצליח בהתאם.

צריך למצוא משהו שיהיה לו טבעי להיכנס בעובי הקורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדם לא יכול לפתוח עסק וזהו. זה כמו שלא תלך לראיון עבודה בתחום שאין לך זיקה אליו. בפתיחת עסק שמים המון על הכף ובמידה ואין לך שום ניסיון וכלים שיעזרו לך להצליח בעסק הזה, אין סיבה שתפתח אותו כי הנפילה היא ודאית. (אנשים שיש ניסיון נופלים ברובם, אז זה בכלל).

מה שמעניין אותך ואתה טוב בו, רואה אפשרויות התפתחות לעסק, לא סתם הולך על עיוור - אפשרי. אבל צריך היכרות טובה עם השוק שאליו הוא נכנס (היצע, ביקוש, שחקנים בשוק הזה, חוקים ודברים שצריך לדעת בשוק הספציפי .

ת'כלס? אני הייתי עוסק בנדל"ן. זה העסק הייתי פותח - חברה שמתעסקת ביזמות נדל"ן או לחלופין סחר בדירות.

פורסם
כשאתה פותח עסק משלך, הדבר הראשון שאתה צריך לשאול את עצמך הוא מהו היתרון היחסי שיש לך על פני המתחרים בתחום.

^

העצה הכי טובה.

מוסיף: יש לבחור בתחום שבו צפוי ביקוש ער וקבוע בעתיד הנראה לעין. משהו שאנשים תמיד יזדקקו לו, ללא קשר למקום המגורים, לעונה, למצב הבטחוני ו/או הכלכלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה כסף יש לו? יש לו מספיק כדי להיות שנה שנתיים בלי הכנסה? אם כן שילך יעשה תעודה במקצוע מסוים ויאללה לעבודה. אני אישית אם הייתי במקומו והיה לי סכום שיספיק לי לשנה וחצי מחיה ברמה של עכשיו ועוד 100k הייתי "מתגלח" על ה100 ולומד לעשות כסף בשוק ההון. לשבת בבית ולעשות כסף.

פורסם

הייתי חושב בכיוון של נדל"ן כמו שהציעו פה אבל לא כמתווך אלא לפחות פעם אחת (ולבדוק טוב היבטי מס קודם לכן כי יש להם השפעה גדולה על כדאיות פרוייקטים) לקנות נכס זול, להשביח אותו ולמכור. אפשר לעשות מזה עסק. אפשר גם לתמרן את זה לכל מיני כיוונים, אם לדרך התיווך ואם לרכישת נכסים, השבחה שלהם והשכרה ללא מכירה.

אמרת שיש כסף, לא אמרת כמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה למכור? להשכיר! נדל"ן בארץ הקודש לא מאבד מערכו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפתוח פנצ'רייה.

או משהו ממש פרקטי זה להיות קבלן של שיפוצים ולהביא מנהל עבודה שיעשה את כל מה שאומרים לו.

אם בתחום המזון עסקינן, אז רק פלאפליה

Polo 2012

פורסם
למה למכור? להשכיר! נדל"ן בארץ הקודש לא מאבד מערכו.

לא לכולם יש את ההון ההתחלתי כדי לגלגל פרוייקט של רכישת נכסים והשכרה שלהם ולכן ההתחלה יכולה להיות מרכישה-השבחה-מכירה (שוב אציין את היבטי המיסוי שמאוד קריטיים לעניין).

פורסם

אלי,

האמת היא שזה בלתי אפשרי לענות על השאלה שלך כי מה שיתאים לאדם X לא בהכרח יתאים לאדם Y וגם אם יתאים זה לא אומר שההצלחה תיהיה זהה אם בכלל.

השנקל שלי- בראש ובראשונה הבחור צריך לשאול את עצמו אם הוא מתאים לעבוד כעצמאי ולא האם בא לו להיות עצמאי כי כולם היו שמחים רוצים לעשות כסף לביתם ולא למעסיק שיאכל להם את הראש, יחד עם זאת לא כולם יכולים לעבוד כעצמאיים מכל מיני סיבות.

דבר שני הוא צריך למצוא תחום עיסוק שיש לו נסיון או עניין בו ושהוא יודע איך הדברים מתנהלים בו.

אחרי שמצא תחום שכזה עליו לנתח מי קהל היעד ומה היתרון שיהיה לעסק שלו על פני עסקים דומים.

גיוס כסף כהון התחלתי להקמת עסק זה החלק הכי קל בהקמת עסק, החלק הקשה זה להפוך אותו ולשמר אותו ככזה שמייצר הכנסה יציבה גבוהה משמעותית מזו שהיה מקבל כשכיר באותו ענף כי להיות עצמאי זה אומר שיש לך הוצאות קבועות שדופקות כל חודש ובנוסף יש הוצאות משתנות ואת כל ההוצאות האלה משלמים בתאריך קבוע ללא איחורים.

ההכנסות לעומת זאת לא תמיד יציבות ויש המון גורמים חיצוניים שמשפיעים עליהם (מצב בטחוני, חגים, חופשות ועוד).

ישנם ענפים שבתקופות מסויימות העובדים השכירים מכניסים יותר כסף מבעל העסק בדיוק מהסיבות שציינתי.

לסיום, למעט מקרים חריגים עליו לקחת בחשבון שבניית עסק לרוב גורמת לירידה ברמת החיים בטווח הקצר-בינוני, שעות עבודה ארוכות, השקעת אנרגיה זמן וכסף על פיתוח קשרים עם ספקים\לקוחות וכן הלאה.

כל מה שרשמתי זה לא חלילה כדי להרתיע מהפיכה לעצמאי אלא כדי שיבין למה הוא נכנס ויקבל החלטות מושכלות, אחרת זו יכולה להיות התאבדות כלכלית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא בעיה במה לעסוק או איזה עסק לפתוח.

הבעיה היא להביא לקוחות.

נגיד שהיום הוא מחליט שהוא צבעי, מה הלאה מאיפה מתחילים מי הלקוחות הראשונים ואיך מתקדמים.

נגיד שמחר הוא פותח פיצוציה, הוא צריך לאמוד את הדריסת רגל במקום וכולי...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש הבדל גדול בין עסק עם חשיפה גדולה כמו חנות במיקום מרכזי עם הרבה תנועה של אנשים לבין להיות צבעי ששם זה "לקוחות פרטיים" שאתה צריך לגרום להם להכיר אותך.

במקרה של הצבעי הוא יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להכיר לקוחות ראשוניים שיתנו לו עבודות, הוא יצטרך לוודא שהלקוח מרוצה לא ב-100% אלא ב-200% מהאיכות והמחיר ואז הוא לאט לאט יתחיל לקבל עבודות דרך שיווק מפה לאוזן וכן לקוחות חוזרים.

לא קל לבנות את זה ודרושה המון עבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אישית הייתי פותח גן ילדים.

בגדול, יש תחומים שאנשים לא מוצאים את עצמם בהם ולא יודעים מה המחירים כמו, אירועים, שיפוצים, נגרות וכל דבר שבו אתה זורק מחיר מונפץ והבן אדם מולך יכול להגיד "אהההה...סבבה"

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...