Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרות 1 של מגוויירס

אפשרות 2 של כמיקל גייס

אם ישנה המלצה למשהו אחר - אודרוב, אני זורם.

הרכב בצבע כחול כהה מטאלי, שעבר ציפוי אופטיקואט.

אני לא מחפש הגנה (את זה האופטי עושה), אני רוצה אקסטרה גלוס ומראה רטוב לפח, וסתם עוד איזה שיט להתעסק איתו.

התכנון הוא לעשות כל חודש/יים ככה ווקס ומעליו אוטם מנזרנה PL.

המנזרנה מגן ממש ממש טוב, אבל וואלה לא יכול לומר בלב שלם שהוא תורם למראה הרכב באופן ניכר, ולכן אני מוכן להוציא עד $20 בשביל לראות את האפקט של ווקס. מקסימום לא יצא מזה כלום.

חשוב גם שיהיה נוח לעבוד עם החומר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היי אור, שומע?

לא זוכר אם כבר אמרתי לך, אבל מריחת ווקס על אופטיקואט משולה לקליפת השום.

הציפוי הזה לא חבר, הוא לא אוהב דבר מעליו, למעט סינטטיקה - וגם אז הוא לא ממש חבר אמת.

הייתי ממשיך בקו של אופטימום, ובחר בספריי וקס שלהם, שהוא יותר סילנט מאשר ווקס, והוא מלווה בצורה טובה את הציפוי.

בלי קשר, הווקס של מג'ווירס ביזיון וכימיכל גייס פסולים אצלי על הסף.

בלי קשר 2, הסדר הנכון, במקרה והציפוי היה מקבל אורחים מעליו, היה בסיס של אוטם (אם ממש מתעקש על אטימה נוספת) ורק אז מעליו מגיע הווקס - ככה זה עובד.

ביי אור, תודה על המגבת :)

"יאללה בירי".

פורסם

אכן מנזרנה לא ידוע בברק שהוא מוסיף לרכב אבל התכונה החזקה שלו זה הגנה

מעולה בתוספת חלקות מעל פני הצבעו -"ואריכות חיים"

לא הבנתי למה צריך מעל אופטיקואט מנזרנה +ווקס? זה אוברקיל מיותר

שלא ישפר את המצב אלא יגרע מהתכונה של האחר.

ניסיתי כמה פעמים לשלב ווקסים מעל מנזרנה והגעתי למסקנה שהכי

טוב זה QD למיניהם כולל סונקס ו V7

פורסם

אם כבר בא לך וקס 'חפיף' בשביל המראה אז או באמת מה שיוגב אמר, שילוב של QD, לא הייתי פוסל גם ONR ירוק, אני מרגיש שהוא תורם למראה מעל האוטם.

אפשרות נוספת היא הBUTTER WET WAX של כימיקל, הוא מאוד קל ליישום (כמעט בכל מצב ניתן למרוח) וניתן לנגב ישר אחריי, מה שכן העמידות לא משהו.

פורסם (נערך)

רשמתי בהודעה הראשונה שלא צריך כלום מבחינת הגנה, אני כן רוצה לבדוק האם אפשר לשפר את הברק של הרכב.

אכן התבלבלתי בסדר - התכוונתי ליישום אוטם ו-ווקס מעליו.

יש לי כרגע סונאקס BSD, ניסיתי כל מיני שיטות יישום, ועד כה אני לא מרוצה ממנו ולא מצליח ליישם אותו באופן טוב. לאחר היישום הפח אינו בגוון אחיד, והיות ובאמת ניסיתי כמה וכמה שיטות ולא הצלחתי עם זה, החלטתי להמשיך הלאה.

בפעם האחרונה שיישמתי מנזרנה הייתי מרוצה מהתוצאה מבחינת הגנה (בבירור הייתה תוספת להגנה של האופטיקואט, למשך חודש-חודש וחצי), ולכן אני בודק מהי האפשרות למעין final buffing שיוסיף ברק ומראה רטוב.

אתם אומרים שווקס ע"ג מנזרנה זה אוברקיל? סבבה, אשמח לשמוע על חלופה למשהו שאני יכול לעשות לו באפינג ולצאת מבסוט...

אבדוק קצת ביקורות על האופטימום והV7.

עריכה: הBUTTER WET WAX נראה ממש תואם למה שרציתי, מבחינת קלות יישום וענייני מראה (כאמור לא אכפת לי מהגנה). שוקל אותו בחיוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתם אומרים שווקס ע"ג מנזרנה זה אוברקיל? סבבה, אשמח לשמוע על חלופה למשהו שאני יכול לעשות לו באפינג ולצאת מבסוט...

Optimum instant detailer אולי ? ריח ממכר, גלוס מדהים, ומחיר זול.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

למען האמת ניסיתי ולא התרשמתי ממנו לחיוב.

פורסם

אם אתה מעניין? אתה יכול להגיע אלי כדאי לעשות בדיקת חומרים.

נסה מעט V7 - על קטע אחד כדאי לדעת באמת מה התרומה שלו

או את אולטימט של מגס' שיש לי את שתי הגרסאות שלהם. (הלבן והרגיל) את סונקס יש לך כבר.

זה יכול לתת לך תמונה פחות או יותר.

שוב לא רואה טעם ליישם אטום צבע/ווקס מעל אופטיקואט שיש לו ברק מאוד דומיננטי בפני עצמו

מעבר לזה שהוא דוחה חומרים אחרים.

אבל אני מבין את החשק להוסיף תמיד עוד משהו... כי משעמם רק לשטוף את הרכב.

פורסם

תודה על ההזמנה, אם אני זוכר נכון אתה דרומית לת"א(?), כי אני צפונית ליקנעם... אולי מתישהו אם אני אפגש עם הקופיף אני אקפוץ גם אליך :)

וכאמור, לאחר נסיון של יישום מנזרנה מעל אופטיקואט, אני יכול לומר לך מעל כל צל של ספק שהיישום היה אפקטיבי מאוד. מה שכן העמידות פחות טובה ממה שבד"כ מדווחים בהקשר של מנזרנה, וזה היה לי ברור מלכתחילה כשיישמתי.

מה שחסר לי כרגע זה הבפבוף של לאחר הייבוש, אחרי שבפבפתי מנזרנה וראיתי איזה יופי הרכב נראה, זה עשה חשק עז לבפבף איזה משהו על בסיס קבוע יותר, בגלל זה הכיוון הזה של קוויק ווקס או אפילו QD שיעשה את האפקט שאני רוצה נשמע לי מעניין.

פורסם

להערכתי לא תמצא משהו טוב יותר משילוב של QD

אני לא יכול לוותר על השלב הזה. אגב נסה לעשות קוקטיילים. אולי תגיע

לאיזה נוסחה שתיתן לך את מה שאתה מחפש. (אני לפעמים עושה את זה)

אגב אני מגיע לאזור שלך (כרמיאל) לביקור משפחה שבוע הבא. אני אכן מאזור השפלה

פורסם

שבוע הבא אני בארה"ב רבתי :)

זו הסיבה שהשרשור נפתח, אם אני כבר מוטס לשם לצורך עבדות הייטק, לפחות שאחזור עם מתנה לגברת...

תכלס אולי כדאי שאביא משהו גם לאשתי.

(ובכלליות, אם אתה מגיע גם בעתיד, אתה מוזמן בכיף - אתה כנראה עובר ליד הבית שלי בדרך לשם)

פורסם

מה זה הדילמה להביא משהו לאישה? שאני טס לחו"ל דבר ראשון שאני עושה

זה קודם כל דברים לאישה והילדים ורק לאחר מכן משהו בשבילי. ככה צריך להיות.

תודה על ההזמנה.

פורסם

הוזמן ספריי OPTIMUM CAR WAX בהמלצת הגורו, 17$, ישומש בתור final buffer מדי פעם כשיתחשק לי לבזבז אקסטרה זמן על שטויות. אעדכן מה מי מו לאחר שימוש.

פורסם

ה BSD לא יושב טוב על הציפוי וראיתי לא מעט חוות דעת כאלו ברשת, כנראה שהשילוב של הסונקס וציפויים שונים לא הולך ממש ביחד. או זה או זה.

ה BUTTER WET WAX יתן איזה גלוס לשבוע שבועיים בלחץ ובהגזמה, הוא נחמד בתור ווקס לקיץ

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...