Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת דרכים-כיצד לנהוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הייתי מעורב בתאונת דרכים, כאשר האשמה לפי הרוב של הצד השני;http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54964

אחרי התאונה הנהגת סירבה למסור את פרטיה בתואנה שהיא לא אשמה ואם היא תתן לי את הפרטים-אז הפרמיה שלה תעלה. אני מסרתי לה את הפרטים כמו שצריך על פי החוק.

ביום למחרת דיווחתי למשטרה על התאונה, מילאתי את הטפסים הדרושים(לנהגת הייתה עוד חוצפה להתווכח עם החוקרת מהמשטרה בטלפון לגבי המקרה והיא אפילו סירבה למסור לה את הפרטים בטלפון).

לאחר מכן שוחחתי עם הסוכנת ביטוח שלי והיא אמרה שמכיוון שהצד השני אינו מודה, אין אפשרות להגיש תביעה נגד חברת הביטוח שלה ומה שאני יכול לעשות זה ללכת לתביעות קטנות.

הנזק שלי הוערך על ידי שמאי ב 2500 ש"ח(נכנסה לי בדלת הימנית האחורית-וצריך להחליף אותה וליישר קשת) ושלה ע"פ הערכה שלי כ-500 ש"ח(פנס קדמי נופץ).

אתמול אני מקבל מכתב מחברת הביטוח שלה, שבו רשום שטרם דיווחתי לחברת הצד ג' שלי(אין לי מקיף) ולה יש, ואם אני לא אדווח הם יפתחו כנגדי בהליכים משפטיים.

א.אני לא מודה!כי אני לא אשם, איך זה שהם יכולים לתבוע אותי ואני לא יכול לתבוע אותם?

ב.איך אני מוכיח שהיא לא רצתה למסור לי את פרטיה?כי הבנתי שזה נקודה מאוד חזקה בבית המשפט, הרי היא יכולה לטעון שכן מסרה לי(אין לי עדים, אבל היו עוד שתי נשים באוטו עם הפוגעת-שאין לי מידע לגביהן, האם אני יכול להשתמש בהן כעדות שלי?).

ג.האם חברת הצד ג' שלי תסכים לתביעה של החברה שלה כי הנזק נמוך מההשתתפות העצמית שלי, כך שהם לא מפסידים כלום ואחרי זה ידרשו ממני לשאת בהשתתפות העצמית?

ד.האם כדאי לי בכל זאת ללכת לתבוע אותה בתביעות קטנות למרות הטרחה של פרוצדורה שכזו?

אודה על עצה ועזרה, כי אני ממש בסרטים בגלל כל הסיפור הזה.

בברכה, אלכסיי.

פורסם

א. אתה חייב לדווח לחב' הביטוח שלך על המקרה גם אם יש לך רק צד ג' (הם אמורים לעזור לך לתבוע את הצד השני...)

ב. לא למסור פרטים בעת קרות התאונה זו עבירה של תאונת "פגע וברח".

ג. תענה להם שלא דווחת על התאונה כי הנהגת לא נתנה פרטים.

ד. היית צריך להתלונן עליה במשטרה מיד אחרי קרות התאונה - עכשיו הבעיה היא שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ביום למחרת דיווחתי למשטרה על התאונה, מילאתי את הטפסים הדרושים(לנהגת הייתה עוד חוצפה להתווכח עם החוקרת מהמשטרה בטלפון לגבי המקרה והיא אפילו סירבה למסור לה את הפרטים בטלפון).

1. אם היא לא נתנה פרטים איך יש לך את הטלפון שלה?

2. לאור מה שכתבת, מה הבעיה להוכיח כי היא סירבה לתת את הפרטים?

3. דבר עם סוכן הביטוח וקשר אותו עם חוקרת המשטרה ו....

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
1. אם היא לא נתנה פרטים איך יש לך את הטלפון שלה?

2. לאור מה שכתבת, מה הבעיה להוכיח כי היא סירבה לתת את הפרטים?

3. דבר עם סוכן הביטוח וקשר אותו עם חוקרת המשטרה ו....

מן הסתם הוא רשם את מספר הרכב ובמשטרה השתדלו ככל יכולתם לאתר את מס' הטלפון למרות שזה היה קשה ביותר.....

• תוכן חדש...