Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

108 1.2 / C1 1.0 / Panda 1.2

gorenziv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבוהה מאוד.

עם ה1.0 של C1 בנסיעות עירוניות קצרות ב90% ופקקים לא הייתי יורד מ1-16.

חבר מדווח על מספר דומה עם ה1.2 החדש

ולרוב יותר לכיוון 1-17

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בערי המרכז אולי זה ככה, עם הטופוגרפיה של חיפה זו אפילו צריכה טובה יחסית לרכבים מהסגמנט.

גם אני עם פנדה (טווין איר 900 סמ"ק) והצריכה בערך 1 ל14 בחיפה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
מפתיע, הקליאו שלי שומרת על סביבות ה1:14 בעיר, ואני לא סופר עדין. מעולם לא קרה שראיתי צריכה גבוהה מזה.

הממממ.

1:14? איך?

אני גר בבאר שבע, לא הצלחתי להוציא יותר מ1:13 בחיים בתוך העיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מדבר מניסיון?

כי לי היה C1 שנה וחצי ו107 במשך 3 וחצי שנים ונסעתי איתן גם לטיולים - ביום יום - לגור בחיפה ולעשות כביש כמו פרויד אפילו לבד - יהיה סבל (לדעתי).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
סיטרואן C1 תסדר בקלות עם כל העליות של חיפה, אין ספק שה-1.2 של הפיג'ו עדיף אך ההפרש במחיר משמעותי מידי ברכבים מהסוג הזה.

גם ההבדל בביצועים משמעותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי מתקרב אפילו לרכב עם פתח איוורור מרכזי שזורק אוויר כלפי מעלה.

אני תמיד רואה את בעלי הרכבים האלה בקיץ ברמזור ותמיד הם עושים תנועות של מאבק עם המזגן.

מבחינתי, כבנאדם שעושה נסיעות קצרות ברכב - אני רוצה להתיישב ולקבל אוויר קר לפרצוף, כי חם פה במדינה בערך 80% מהשנה.

אם נותנים לך מחיר טוב על הקליאו בפיאט, אז לך על הפנדה - היא רכב מעולה ואתה תהנה.

יש גם גירסת 0.9 טורבו, עולה יותר אבל היא תהייה מהירה בטירוף. אולי שווה לך להשקיע.

פורסם

מנסיון שלי עם 107 אין מלחמות והמזגן עושה עבודה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המזגן סביר, אין מלחמות וכו.

א ב ל - ב1.0 (גם בC1 הנוכחית והקודמת, גם ב107) בעמידה בסרק הוא לא משהו בכלל. זה מרגיש כאילו הוא מתחיל לעבוד רק באיזור ה1500 סל״ד וזה על גבול המייאש בקיץ ולכן אתה רואה אולי אנשים נלחמים איתו.

ולזה אין קשר לפתחי איוורור אלא למיזוג ברוב הקטנות האלו.

יש לציין שזה ל א! המצב ב1.2 (להל״ן ה108) , אבל זה כן המצב בפנדה שיש לה גם מזגן מעפן בעמידה.

וכן - זה מציק קצת.

אני גם רוצה להתיישב ושאם אני מכוון על קר אני מקבל אוויר מ א ו ד קר.

(That said עם החורף שבא עלינו פה לטובה - קניתי צמיגי שלג וקור לא יהיה מה שחסר לי ... )

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בימים חמים מאוד המזגן ב- 107 לא עושה את העבודה כמו שצריך. המפוח במצב הרביעי חזק מאוד אבל ממש מרעיש.

היעדרו של פתח המיזוג המרכזי לא מפריע לי, אלא יותר העובדה שכשבחוץ ממש חם, לוקח יותר מ- 10 דק' בשביל לקרר את חלל האוטו.

• תוכן חדש...