Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד ניתן לנקות אפליקטור ווקס ידני (במקרה שלי של Chemical Guys Red UFU) בסיום השימוש?

השתמשתי בו לצורך יישום גלייז ובסוף השימוש בו ניסיתי להסיר ממנו את החומר באמצעות שטיפה עם מים אך זה לקח שעות והחומר לא יצא עד הסוף (כיוון שהאפליקטור הנ"ל הוא מעיין ספוג).

כיצד אם כן ניתן להסיר ממנו את החומר על-מנת שבפעם הבאה שאשתמש בו לא יהיו שאריות חומר שאולי יזיקו?

האם בכלל לא צריך לנקות את האפליקטור ופשוט להשאירו כך עד לשימוש הבא?

אולי ניתן לכבס את זה עם המטליות מיקרופייבר?

מצ"ב תמונה של האפליקטור המדובר..1.jpg

פורסם

לתת לו לנוח בדלי עם מים חמימים וסבון כלים\סבון כביסה למשך כמה דקות (5-10) ואז לשטוף עם מים.

המלצה לפעם הבאה - לפני השימוש תרסס מים או QD על הפד, זה ימנע ממנו לספוח אליו הרבה חומר.

פורסם

מתעלק -

מה עדיף, לרכוש מלא אפליקטורים סיניים ולהשתמש בהם באופן חד פעמי,

או לרכוש אפליקטור 'אמיתי' ולהשתמש בו באופן רב פעמי?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ליישום של חומרים לפלסטיקה פינימית/חיצונית, צמיגים, ועבודות שחורות כאלה ואחרות - רצוי להחזיק סטוק קטן של סיניים עם כינור צהוב.

כל חבילה גדולה מאיביי עולה סביבות 8 ש״ח.

לעבודות עדינות יותר כמו יישום גלייז ווקס ואוטמים, עדיף אפליקטור דחוס ואיכותי יותר, אני מאוד אוהב את המיקרופייבר של מגס.

"יאללה בירי".

פורסם

אני ממש אהבתי (לאו דווקא בגלל שאני מוכר אותם חח ) את המוצר הזה של כימיקל

http://www.chemicalguys.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MIC_292_02

פשוט נוח מאוד, בגלל שזה יחסית עבה קל מאוד להחזיק את זה, פינות קטנות אפשר לעשות עם הצד הנגדי, באמת נוח מאוד, מנקה את זה כמו מיקרופייבר רגילים.

פורסם

רגע - אז למה אתה מוכר..? :o

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

השתמשתי באורנג' קראש עם האפליקטור הזה, שכחתי לנקות, נשאר שבועיים עם החומר והווקס לא ירד לא משנה מה ניסיתי, חלק מהווקס "נטמע" באפליקטור ומוציא כדוריות / פירורים בזמן שהשתמשתי שוב על הפח אז זרקתי אותו.

בעסה.

Opel Adam S 2017

פורסם

מוכר כי היה מבצע וקניתי 8 חחח.. האמת אני מכור אליהם ושמרתי איזה 4 לעצמי, עולם אחר מכל הקטנים והצעצועים הסינים.

ליאב, צודק 100% אבל זה נכון לכל מיקרופייבר שנוגע בחומרים רצינים כמו וקס או אוטם.. אני אישית שם במים עם טקסטיל בסיום וזה כמו חדש

פורסם

+1 לשמפו טקסטיל.

יישמתי לפני כמה ימים חומר מחדש על גומיות ופלסטיק חיצוני,

בסופו של התהליך הפד נהפך מצהוב לשחור.

טקסטיל + השריית הפד בתוכו, כול השחור ירד, והתגלה שוב פעם פד צהוב כמו חדש.

פורסם

לא מצאתי מאיפה רוכשים את השמפו הזה, בשני סופרים נפרדים בהם חיפשתי לא היה :|

• תוכן חדש...