Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין המרצדס C400 למרצדס C450 AMG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המרצדס C400 עולה 470K

והמרצדס C450 AMG עולה 570K

מה אתם יודעים על ההבדלים בניהם? (מבחינה מכנית, לא אבזור)

ההבדלים שאני יודע עליהם הם:

מנוע חזק יותר ב 30 כ"ס כאשר העליה נובעת משינוי לחץ הגדישה לא שינויים מכניים.

בולמים אדפטיביים זהים לאלו שנמצאים ב C63 AMG

ברקסים משודרגים (צלחות קדמיות מחוררות ואחוריות רגילות, יכול ליהיות שיש גם הבדל בקוטר הצלחות בלימה)

מערכת פליטה מעט חופשית יותר.

ואני חושב שיש גם שינוי בתוכנה של הגיר שהוא יעבוד מהר יותר.

האם קיימים עוד שינויים?

אתם יודעים האם גם המתלה עצמו (קדמי ואחורי) מגיע מה C63 או רק הבולמים?

פורסם

למה שלא תיגש לאולם תצוגה ותיקח פרוספקט? במחירים כאלה אין סיבה להסתפק בתשובות חצי נכונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
למה שלא תיגש לאולם תצוגה ותיקח פרוספקט? במחירים כאלה אין סיבה להסתפק בתשובות חצי נכונות.

במחירים כאלה עדיף לתת סטירה למי שמתמחר את המחירים במרצדס

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^ 1+.

לא נראה לי שמר פותח השרשור יוכל למצוא תשובות אצל בעלי C400 וC450 AMG כי פשוט אין כאלה כמעט (אם בכלל). במחירים כאלו כבר ניתן לרכוש סדרה 5 של BMW, את הE קלאס וML, וגם X5. הפלא פלא, תראה כמה ML וX5/6 מסתובבות בארצנו. ראית פעם C400? אני לא.

מישהו במרצדס השתגע לחלוטין. במחירים האלו אפשר לרכוש S קלאס יחסית חדשה.

אפילו C250 לא יצא לי לראות. מה שמסתובב בארץ זה הC180. לא ראיתי אפילו את ה-200.

אני אישית ממש אהבתי את הC250 אבל בחיים לא אוציא כזה סכום על רכב כזה. אפשר לחסוך 100K ולרכוש איפיניטי Q50 עם אותו מנוע ואותה תיבת הילוכים. ה"פאר" של מרצדס לא שווה את האקסטרה 100K לטעמי. (ואני חולם על מרצדס)

פורסם

לגבי לקחת פרוספקט מהיבואן, אז לא ניתן מאחר ועדיין אין אחד כזה...

ולשאול את הנציגים זו לא הדרך הטובה ביותר מאחר שההתרשמות שלי מהם בינתיים היא שכשאר זה מגיע למידע טכני על הרכב שהוא מעבר ל- כ"ס או נפח מנוע אין להם ממש מושג מה הם מדברים...

היו לי כבר כמה שאלות טכניות ששאלתי על ה C450 AMG או על ה CLA 45 AMG והתשובות שקיבלתי היו פשוט לא נכונות...

נציג אחד ממש התעקש איתי שה CLA 45 AMG היא הנעה כפולה שהכח עובד תמיד אחורה!! ורק באיבוד אחיזה הכח עובר קדימה... שזה פשוט לא נכון זה הפוך!!

והיו עוד מספר דוגמאות...

לכן בכל מה שקשור לידע טכני אני לוקח את מה שהם אומרים בערבון מוגבל...

לגבי המחיר, אני לא בא להגן על התמחור אני מסכים שהוא הזוי אבל אני כן רוצה להעלות כמה נקודות...

דבר ראשון רמת האבזור ב C450 הסטנדרטי היא מהגבוהות ביותר שראיתי בקטגוריה הזו ואם תאבזרו את הסדרה 3 או A4 בצורה דומה הם כנראה יעברו את ה 500K במקצת...

דבר שני, נראה שבמרצדס יש כרגע נכונות להנחות דיי משמעויות על ה C קלאס... יותר גדולות משניתן לקבל אצל המתחרים....

כאשר הייתי בסוכנות וניסיתי לגשש לגבי ההנחה האפשרית קיבלתי 10% הנחה כמעט ללא מאמץ מה שאומר שיש מקום לעוד כמה אחוזי הנחה, בעוד אצל שאר המתחרים 10% הנחנה יהיו דיי המקסימום לאור התמחורים הנמוכים יותר מראש בשנתיים שלוש האחרונות

פורסם

הנקודה האחרונה שהעלית - פשוט פסיכולוגיה. מראש מתמחרים גבוה יותר אז ״אחוז ההנחה גבוה יותר״.

אין פה שום נקודה לזכות היבואן.

פורסם

לא העליתי את זה כנקודת זכות העליתי את זה כעובדה...

בשורה התחתונה לי אכפת כמה כסף אני אוציא מהכיס ולא מה היה המחיר לפני ההנחה ואם ההנחה במרצדס מספיק גבוהה כדי לפצות על התמחור היותר גבוהה מראש אז מבחינתי הם שוב במשחק...

פורסם

מכר בחו''ל רכש כזו. בהתחלה חשב על 500 Sקופה, אבל התלהב מC450 ואמר שזאת המרצדס הכי טובה כיום. הבנתי שמנוע שלה שונה ממנוע 45AMG

• תוכן חדש...