Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס"ד

אז בהמשך לשרשור הקודם (על הפלואנס...), המשכתי את חיפושי

והציעו לי בטרייד מוביל את הדבר הבא-

סוזוקי SX4

שנת 2010 (עליה לכביש בסוף 2010)

רמת גימור GLA (שזה הפשוט יותר למיטב הבנתי)

יד ראשונה מפרטי

והדובדבן- 33,780 ק"מ!

בסך הכל, נשמע סבבה לגמרי (כמובן, כפוף לבדיקה וכו'..)

העניין הוא כזה.....

בשרותי עכשיו ניסאן טידה 2009, מהשכרה.

המחירון שלה הוא 41,500 ש"ח. כיוון שזה השכרה,

הם אוטומטית מורידים 22 אחוז + 5 אחוז על הטרייד אין

מה שמביא את הרכב שלי לשווי של בערך 31,000 ש"ח.

מבדיקה שערכתי במחירון לוי יצחק באינטרנט, אחרי שקלול של

הפרטים הנ"ל המחירון של הרכב הוא- 56,900 שח.

הם רוצים עבור עסקת הטרייד אין שאני אוסיף עוד 40,000 שח!!!!

וכאן בקשת העצה- הם שוחטים אותי במחיר! זו עובדה.

האם יש למישהו הכירות איתם? האם יש על מה להתמקח במחיר או שהם ממש בונקרים?

אני לא לחוץ להחליף רכב בשבוע שבועיים הקרובים ויש לי סבלנות. השאלה היא

האם העסקה הזו בסופו של דבר- משתלמת?

אשמח לחוות דעתכם.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי arachnid
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

sx4 בן 5, ב71k? לדעתי לא משנה כ״כ המצב שלו, במחירים האלו כבר אפשר לקנות רכבים יותר חדשים ויותר טובים. את המחליף אפשר לקנות ב99k חדש מהחברה.

מעניין בכמה היו מוכרים אם היית מגיע עם מזומן.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

SX4 2010 ב70 אלף?

כן, שוחטים אותך, אך לפחות תתנחם בכך שלפי האכזריות נראה שמדובר בשחיטה כשרה :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כך חשבתי.... היה נשמע לי מוזר....

במידה ואצליח להוריד במחיר, כמה נראה לכם מחיר סביר לשלם עבור רכב כזה בעסקת טרייד אין?

פורסם

טרייד מוביל מצד אחד מוכרים במחירים גבוהים. הם ממציאים מחירי מחירון שלא ברור מאיפה הם הוציאו אותם, אבל שאתה בא לעשות טרייד הם חותכים בבשר החי בלי בושה.

המלצתי אלייך? תמכור את הרכב שלך בשוק הפרטי.

כמובן שבמחיר הגיוני, לדעתי באיזור ה-30 הרכב יימכר די מהר.

אחר כך תבוא לטרייד מוביל או לסוכנות אחרת ותראה כמה הכסף שלך קונה יותר.

פורסם

זה לא שמוכרים את סוזוקי ב-71...אלא פשוט קונים את שלך במחיר שחיטה, למרות שדי קרוב למחיר השוק (נותנים לך ת'כלס 17 על שלך, מחיר שוק לטידה מהשכרה 24-5 להערכתי). בסוף ההפרש אותו הפרש, אבל מאמין שגם בטרייד מוביל לא יגידו לך שמוכרים את הסוזוקי ב71.

נסה לנהל מו"מ ואל תקנה בלחץ. המחירון שרשמת 57 כולל גם תוספות על חודשי עליה, יד נמוכה וק"מ נמוך. משער שמחירון בסיס נמוך בעוד כמה אלפים טובים.

לדעתי תוספות של עד 30K ריאלית לעסקת טרייד כזו, בטח שלא 40.

אם תמכור בשוק הפרטי אז הפער יכול לרדת ל23-25 אש"ח כי תוכל לרכוש את הסוזוקי סביב ה50 .

בהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

השאלה היחידה שאני רוצה לשאול זה איך התגלגלת מהפלואנס ל-SX4? מהיכרות עם שני הרכבים אין בכלל מה להשוות.

יוצא לי לנסוע על ה-SX4 בעבודה מידי פעם ולפי האבזור שיש בה אני מניח שזו גם הבכירה יותר (חישוקי סגסוגת, הגה מצופה עור, הנעה וגישה ללא מפתח..).

אמנם התחושה היא שמדובר ברכב סביר בסה"כ אבל אין בו שום יתרון ממשי למעט תקרה מאוד גבוהה, וזה כנראה לאוזניים של החמור שקנה אותה (אני מגזים). הפלואנס לדעתי ברמה אחרת לגמרי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בשביל התענוג של מפתח תמורת מפתח, משלמים.

כשבאתי לטרייד אין הציעו לי על הפנדה שהייתה לי 24K ועל הרכב שהתעניינתי בו דרשו בערך 4K מעבר למה שאמורים לשלם עליו.

בסופו של דבר שילמתי את המחיר האמיתי וההגיוני על הרכב שרציתי, ואת שלי מכרתי ב-29K - כך שלא משנה איך מסובבים את זה, נשארו לי 9K בכיס, שזה בדיוק הרווח שרצו לעשות על עסקת הטרייד אין.

נכון שלא היה לי כיף כמו בעסקת מפתח תמורת מפתח (באמת שאין יותר כיף מזה) אבל העלות גבוהה מדי והעדפתי לשרוף זמן מול רוכשים ולא לזרוק 9K באוויר.

פורסם

בהמשך לדבריו של דר סובארו.

בדרך כלל חברות הטרייד אין מחפשות לעשות רווח של כ10k לפחות בעסקה כזאת.

אולי במקרים נדירים של מבצעי טרייד אין במחירון נקודתיים אז תקבל מכה פחות כואבת.

בטח לא בטריידמוביל.

פורסם (נערך)

המחירון הוא של GLX 54

לדגם GLA המחירון הוא 49 בערך

. בגלל שזה פרטי עם ק"מ נמוך אז הם עפים על עצמם.

גם אני חיפשתי רכב כזה וגם לי דחפו מחיר מנותק

על השכרה יורידו לך 50 % בטידה

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

בתשובה לשאלתו של האצן האיטי, איך התגלגלתי מפלואנס לסוזוקי... אז ככה... אני לא נעול על רכב מסויים אלא על משהו שיכנס לתקציב שלי... אני לא מחפש את הלוקסוס, אלא רכב שיתן תמורה למחיר ויהיה אמין וחסכוני (יחסית). הציעו לי פלואנס, פורטה, sx4 ומבחינתי כולן אופציה, כשאמצא משהו רלוונטי.

ואם כבר, אנצל את הבמה לשאול על הרנו מגאן 3... איך היא בשנתונים האלו (2010-2012)?

גם לה יש מנוע/גיר ניסאן?

צריכת דלק?

מחיר?

שווה לשקול?

פורסם

סתם שאלה, למה אתה רוצה להחליף את הטידה? משהו ספציפי שאתה לא אוהב בה \ לא מתאים לך?

כי בסה"כ אתה מדבר כאן על החלפה משנתון 2009 ל 2010, ובכל החלפה, מכירה\קנייה בד"כ מפסידים כסף ומשקיעים זמן והתעסקות.

• תוכן חדש...