Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בדלת האחורית בבית חיברו את המשקוף לקיר בצורה חיצונית ולא כמקובל מבפנים.(כך קניתי את הבית). האם החיבורים האלו הם רק כדי לייצב את הדלת בהרכבה ? או שהם קבועים ?

אני רוצה לחתוך אותם כי הם מסוכנים ומכוערים. האם אפשרי ?

תודה

20150927_154026_resized.jpg20150927_154028_resized.jpg20150927_154037_resized.jpg20150927_154038_resized.jpg20150927_154046_resized.jpg20150927_154051_resized.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

במקרה של לוקי נראה שהמשקוף חובר ע"י קצץ פוליאריטן, במצב כזה הייתי ממליץ לא להוציא את החיבורים מהברזל כי הקצף לא יחזיק את המשקוף והוא יפול בסוף אחרי כמה טריקות.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

עבודה מגעילה וחפיפניקית. אפילו לא קדחו וחיזקו את הקיבועים עם ברגים, אלא סתם עם מסמרים.

אנסה לקדוח ולהכניס ברגי ג'מבו, ואקצר ככל האפשר את הקיבועים.

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מה שווה הפלדלת אם בפתיחה של 4 ברגים אפשר לפרק אותה? צריך להתקין מחדש לפי הכללים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נראה לי שאפשרי להתקין אחרת.

הבית כולו עשוי מבנה טרומי. כל הקירות הובאו יצוקים מראש וחוברו על המגרש. כל הקירות עשויים בטון מלא וחזק- ללא בלוק.

הבית נבנה עם הכנה לפתח, והדלת הורכבה מספר שנים לאחר מכן, ולכן לא ניתן היה לבטן שום דבר.

האם ישנם ברגי ג'מבו מסויימים שלאר ההרכבה מסובך יותר לפתוח ? עם ראש מיוחד או משהו כזה ? ראש עגול (כיפה) - ואם כן, איך אני סוגר אותם ?

תודה

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

ג'מבו עם ראש פיליפס - לאחר הסגירה וההידוק, נגיעה קלה עם מקדחה ל"מחיקת" הצלב.

עוגן חץ עם אום בראשו - נגיעה קטנה ברתכת לריתוך האום לבורג.

השני מתאים במיוחד לבטון - חזק יותר אבל אסטטי פחות (בולט יותר).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...