Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערך אספנותי לפיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק אעורר אותך יותר.

לחבר היה אונו דור שני(1.4,שבעים כ"ס,שנת 94) לפני כ 3 שנים, מאז נהגתי על עשרות רכבים ,אבל את ההרגשה של הנסיעה ברכב הזה לא אשכח,קשה לתאר במילים.

כן,נשמע מוגזם, כולה אונו. כנראה שיש בה משהו מיוחד.

Miata ND2

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רק אעורר אותך יותר.

לחבר היה אונו דור שני(1.4,שבעים כ"ס,שנת 94) לפני כ 3 שנים, מאז נהגתי על עשרות רכבים ,אבל את ההרגשה של הנסיעה ברכב הזה לא אשכח,קשה לתאר במילים.

זה ידוע שאונו 1.4 הוא מטוס לתקופתו . במיוחד שנת 93 ומטה , מגיע עם קרבורטור כפול . (משנת 94 זה הזרקה) .

היו לי 2 אונו בחיי , הראשונה שנת 93 1.4 והשניה שנת 94 1.0 שלוש דלתות .

אני זוכר שהאונו ה-1.4 הייתה שתיינית של דלק אבל חזקה מאוד .

פורסם

נב -הראשונה שלי היתה אונו s70 89, אך לו הייתי פוגש אחת היום...

מוזמן להפגיש את הפנדה המקסימה שלך עם ה sl70 89 שלי.

מצרף קישור למודעת מכירה ישנה, שמזל גדול שלא הגיעה לכלל מימוש.

נסעה בשנתיים האחרונות בערך 100 קמ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?245843-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%B4%D7%9E-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%95-%D7%A4%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%9D-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97&p=4117303&viewfull=1#post4117303

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מישהו הרגע פרסם בפשפוק רכב (בפסייבוק) אונו 93, 5 דלתות,עם 85 אלף ק"מ יד2, לפי התמונה נראה רכב יפה בחוץ

אין טלפון במודעה אבל זה השם של המפרסם [h=5]Misha Ivanov[/h]

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

רציתי לשאול עוד משהו ...

כמה חשובים הפרמטרים של הרכב לפני שאני מחליט שהוא המיועד ? כלומר , אם יש רכב יד שניה ורכב אחר עם יד חמישית זה אמור לשנות את ערכו של הרכב בעתיד ?

צריך לעשות בדיקה לשילדה לפני שקונים או שזה לא משנה כל כך ?

פורסם

מס' ידיים אינו משנה את ערכו כרכב אספנות, אלא אם היה יד ראשונה, וזה חשוב מאד למי שירצה לקנות אותו ממך.

בכל מקרה כדאי לבדוק היטב את הכלה המיועדת, וכמובן שזה יכלול בדיקת שלדה על מנת לוודא שאין תאונות קשות בעברה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האונו טורבו נמכרה כאן בשני הדורות - לדור הראשון היה מנוע 1.3 עם 105 כ"ס ואילו בדור השני שהוצג ב 90' היה מנוע 1.4 עם 118 כ"ס.

לפי מיטב ידיעתי, לא שרדה מכונית אחת מהדור הראשון, או לפחות לא במצב נסיעה, ואילו מדגמי הדור השני שרדו 2-3 מכוניות.

ערך אספני לפיאט אונו ?

אולי רק לדגמי הדור הראשון, לפחות בעשור הקרוב.

האונו יוצרה במספרים עצומים, היתה מכונית עממית וזולה יחסית וכמעט שלא היו לה גרסאות מיוחדות, כך שסביר להניח שמי שחושק במכונית זו לא יעשה זאת על מנת להתעשר ממנה..:lol:

מהטורבו דור ראשון בקבוצה בפייסבוק ראיתי שמישהו אמר שם ששרדו כמה מהדגם טורבו או שבעצם התכוונו לדור שני

ה2-3 טורבו דור שני ששרדו כרגע זה זמני ואין לדעת אם ישארו איתנו בעתיד

הדור ראשון נדיר לראות כי לא נשארו הרבה

פורסם
אני רק אעורר אותך יותר.

אכן, יש בה משהו מיוחד - ולא קשה לתאר אותו במילים; אוטו מחורבן.

נהגתי לא מעט על אונו 70 מודל 94 כשהיתה חדשה. תנוחת הנהיגה בה איומה, עם הגה נמוך מדי ביחס למושב. ההגה היה איטי, ההתנהגות לא מוצלחת, המתלים לא ממש בודדו אותך מתלאות הכביש ואיכות ההרכבה והחומרים היו מחפירים.

נהגתי גם במגוון מדגמי הדור הראשון, שהיה הרבה יותר מוצלח. 45,55,70 וטורבו.

בכל מקרה, האונו נפלה מהפיז'ו 205 שהושקה במקביל (למעט בסעיף מרחב הפנים) ומהרנו סופר 5 והקליאו(ילידות 85' ו-90' בהתאמה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מהטורבו דור ראשון בקבוצה בפייסבוק ראיתי שמישהו אמר שם ששרדו כמה מהדגם טורבו או שבעצם התכוונו לדור שני

ה2-3 טורבו דור שני ששרדו כרגע זה זמני ואין לדעת אם ישארו איתנו בעתיד

הדור ראשון נדיר לראות כי לא נשארו הרבה

למיטב ידיעתי, הרכבים הללו מוסבים והמרחק בינם לבין ה"מקורי" רחוק שנות אור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אכן, יש בה משהו מיוחד - ולא קשה לתאר אותו במילים; אוטו מחורבן.

נהגתי לא מעט על אונו 70 מודל 94 כשהיתה חדשה. תנוחת הנהיגה בה איומה, עם הגה נמוך מדי ביחס למושב. ההגה היה איטי, ההתנהגות לא מוצלחת, המתלים לא ממש בודדו אותך מתלאות הכביש ואיכות ההרכבה והחומרים היו מחפירים.

נהגתי גם במגוון מדגמי הדור הראשון, שהיה הרבה יותר מוצלח. 45,55,70 וטורבו.

בכל מקרה, האונו נפלה מהפיז'ו 205 שהושקה במקביל (למעט בסעיף מרחב הפנים) ומהרנו סופר 5 והקליאו(ילידות 85' ו-90' בהתאמה).

לא מסכים עם רוב הדברים. היתה לי אחת כזו מודל 88 כשהוצאתי רישיון. לזמנה, היא היתה מוצלחת מאוד- מרווחת, מאובזרת, זריזה וחסכונית.

בכף השלילה- הנדסת אנוש מזעזעת, תקלות חשמל מעצבנות והגה כבד מאוד בעמידה.

היא היתה הרבה יותר מוצלחת מהרנו 5 ופחות טובה מה-205 בסעיף הנאה מנהיגה והתנהגות כביש. הקליאו כבר היתה עולם אחר.

פורסם
לא מסכים עם רוב הדברים. היתה לי אחת כזו מודל 88 כשהוצאתי רישיון.

מודל 88' - דור ראשון.

הדור השני, על אף שנראה יותר מודרני, היה בהרבה פחות מוצלח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא זוכר מתי ואם הבטתי אי פעם על תמונה של אונו באינטרנט, אבל כשהבטתי בזאת שעלתה כאן

זה היה כמו להסתכל על איזה דוד שלא ראית שנים :)

מבחינה אספנית זה לא נראה אספני במיוחד בשני העשורים הקרובים, מבחינה פרקטית סביר

שלפחות כל החיווט אכול למדי וברור שזה לא נעצר שם, נשאר רק הפן הרגשי - אתה צריך להיות ממש

דלוק עליו כדי לתחזק אותו נוסע, לדעתי.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...