Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במערכות שהיו לי בגטס כן היה מתאם כזה (קנווד, פארוט וLG).

לא חשוב, זה שטויות.

הרכב במקור מגיע עם שקעי ISO סטדנרטיים וחשבתי שכל רדיו היום מגיע כך, כי כך הגיעו לי מערכות בעבר.

הזמנתי את זה בכל מקרה, חפיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין פה - המגבר שהומלץ לי עליו (GTO804EZ) יכול להכנס מתחת לאחד המושבים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יוסי אלפיין מציע (הכול ARC AUDIO):

מגבר XDI 450.4

קומפוננט XDI 6.2

סאב 8 אינץ' ARC 8 D2 V3

מה דעתכם על הרכיבים הנ"ל? ממה שראיתי המגבר הרבה יותר קומפקטי מהJBL וזה כבר יתרון כמובן. השאלה איך איכות הסאונד של שילוב הרכיבים הללו?

פורסם

דור,

תריץ חיפוש כאן על חוות דעת של חבר הפורום אלי שיניים על מגבר סדרת xdi

אני שמעתי ארק 10 והוא היה טוב, טוב מאוד בייחוד למחיר שלו.

ארק אודיו היא מותג שמחזיק תחתיו מוניטין אדיר שעונה לשם רוברט זף, חלק מהמהנדסים שיצרו את הרמקולים שלהם קשורים ישירות למותגי על אחרים בינם סקאן ספיק.

אני נכון לעכשיו שומע רק שבחים לגבי המותג כולל הרבה חומר קריאה בפורומים בחול.

אני בעצמי כבר שריינתי בלאק 10 אצל יוסי.

לגבי מגבר הjbl והמידות שלו, כנס לאתר שלהם, תבדוק מה המידות, תיקח מספריים, קרטון ונייר דבק, תיצור קופסא דמה בגודל המגבר ותנסה להשחיל מתחת לכסא, תיקח בחשבון להוסיף גובה של פלטה מעץ ומרווח מהצדדים.

הארק אקס די איי לדעתי יכנס מתחת למושב בתעופה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאב אמר לי שהוא הכניס מגבר מאסיב אודיו MX4 מתחת למושב שלו בפיאט 500.

המידות של המגבר שלו - גובה 4 ס"מ, רוחב 12.7 ס"מ, אורך 21.1 ס"מ. המגבר שיוסי מציע מעט גבוה ורחב יותר אך קצר יותר במעט.

הJBL הרבה יותר גבוה משניהם.

מה אתה מתכוון יכנס מתחת למושב בתעופה?

פורסם

דור,שלא יהיה לך צל של ספק, אם יוסי לא היה חושב שמדובר בסחורה איכותית הוא לא היה מתעסק איתה (לא היה מזמין לך בכלל מהספקים, גם אם תבקש) ובטח שלא כמשווק ראשי.

פורסם

שלא תטעה, אני לא מזלזל חלילה ביוסי וראיתי את העבודות שלו פה בפורום וברשת, אין ספק שמדובר באחד מהבודדים בארץ, אם לא היחיד שעושה פרויקטים משוגעים כמו שלו. בניות מטורפות לטאבלטים, מונית הכסף, עבודה ברמה של חו"ל.

עם זאת, מטרת הדיון היא להתייעץ ברמת הרכיבים. אני לא מכיר את ARC AUDIO ולכן אני שואל כאן בפורום מה רמת הציוד שלהם ביחס לציוד שעליו הומלץ לי בתחילת הדרך.

אגב לנספורס, הרצתי חיפוש על ARC XDI בפורום ולא מצאתי שום חוות דעת של בחור בשם אלי.

פורסם (נערך)

לי יש מגבר של ארק אודיו, החליף ג׳נסיס סדרה 3.

אחלה מגבר. לא משוןה לגנסיס, כי לדעתי משהו היה דפוק בגנסיס ההוא.

לסיכום, אין מנוס מללכת ולשמוע. לך למפגש או שניים ותתקדם משם.

גם בסטנדים בחנות אתה לא ממש יכול להבין יותר מדי, בטח שלא מהתכתבות באינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם (נערך)

*למחוק*

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

אני אומר זאת בפשטות, ההשוואה היתה בין מגבר ארק סדרת xdi לבין מקנטוש, כל מילה נוספת מיותרת.

קראתי ביקורות דומות מאוד, אחת מהן היתה לא פחות ולא יותר מאשר של בינג, הבעלים והמתקין הראשי של סדנאת simplicity in sound או בקיצור sis

מדובר בסדנה שנחשבת היום למכה (האבן השחורה) של סדנאות ההתקנה בארהב

מגברי ברירת המחדל שלהם היום הינם מגברי סדרת xdi

ברמקולים הם משווקים את מוראל, פוקל, אודיו פרוג, אילוז`ן אודיו, סטריאו אינטגריטי, ארק ואולי גם עוד סדרה של סאב וופרים שברח לי שמה אבל אתה כבר מבין שאם ארק שם ובייחוד סדרת הxdi

זה כבר אומר משהו על טיב המותג.

מאסיב אודיו עושים משהו ייחודי וזה בגלל שהמגברים שלהם בכזה גודל פיסי הם עדיין בקלאס ab אבל הם דווקא המותג היותר פשוט במובן הזה, הם פחות נקיים במובן של רעש רצפה למשל.

הם יעשו את העבודה היטב סהכ אבל הxdi לעומתם על פי מה שאני רואה וקורא, קובעים רף לסדרות כניסה בעולם ההגברה.

ולראות התקנות של sis אחת אחרי השניה עם מגברים או של ארק או של מוסקוני, כנראה מראה על כך שאני לא טועה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה על ההקפצה. רק רוצה לעשות סדר, יוסי הוא לא היבואן.

הוא מקבל את ההספקה של המלאי והוא מתקין אותה מטעמו של היבואן, תמיר.

יוסי הוא ערוץ הפצה בפועל.

Pioneer TS-X150

פורסם

אגב, אם זה כבר הועלה - מה המשמעות של הclass במגבר? ככל שהדירוג גבוה יותר זה יותר טוב? מגבר קלאס D יותר טוב ממגבר קלאס A/B? או שאין קשר?

נקצ'ימי - השאלה אם זאת הדרך הנכונה? ללכת למפגש זה יפה וטוב, אבל מבחינת אקוסטיקה סאב וופר שנשמע טוב בסובארו אימפרזה לא בהכרח ישמע טוב בפיאט 500, הלא כך?

פורסם (נערך)
אני אומר זאת בפשטות, ההשוואה היתה בין מגבר ארק סדרת xdi לבין מקנטוש, כל מילה נוספת מיותרת.

מצאתי רק את ההתייחסות הזו שהיא כלפי סדרת KAR הקודמת.

אגב, המגבר שמוזכר שם מופיע למכירה בפורום.

אגב, לענין בחירת הסאב - עצה שנתתי לחבר אחר פה בפרטי -

אתה תמיד יכול להתקין את כל רכיבי המערכת מלבד הסאבוופר (אבל להכין כמובן את התשתית המלאה למגבר וכיול "ברירת מחדל" עבור ערוץ הסאב). כך, תוכל לשמוע במקום סאבים שתעמוד בפני קנייתם ולראות אם הם מתאימים לך פחות או יותר, ואז לכוון את הכל קצת יותר מדויק.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נכון, יותר מידי קריאת ביקורות וכבר מעט מידי תאי זיכרון פעילים.

זה בינג שציין עד כמה סדרת הxdi שקטה. אלי דיבר על מגבר אחר של ארק.

עדיין, תביט היום על התקנות של סיס ותראה בכמה מהן אתה רואה את המגברים האלו.

כרגע רואים אותם יותר ויותר.

לולא הייתי חסיד של מדיה דיגיטלית כנראה שלא הייתי הולך על full da של אודיסון, בהחלט הייתי בוחן ארק אודיו כנגד הלוויתן שהיה לי.

בחרתי בדרך אחרת כמובן.

דרך אגב מוסקוני הוציאו מגבר חדש ומאוד מעניין, pico 2

בגודל של שתי חפיסות סיגריה בערך. סתם בשביל הכיף מציע לקרוא קצת.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...