Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"בסופו של דבר, אם לא תהיה מרוצה ממה שתקנה עכשיו, אחכ אתה כנראה תשדרג ובסופו של דבר תוציא סכום כולל גדול יותר."

זה משפט הגיוני ונכון.

אני אדגיש שוב - אני לא מחפש לשמוע בעוצמות גבוהות, אני מחפש איכות. האם בשביל זה אני באמת צריך מגבר שעולה 1600₪?

כן, זה שווה את זה.

כל שאר המגברים שאתה מביט בהם זה שיא המיינסטרים, גם הארק סהכ מדובר על סדרת כניסה אבל אחת שהיא באמת טובה.

מגבר כמו hdp 4 יעלה לך יותר מזה אבל זו האופציה המקבילה למגבר באמת טוב, חזק ונקי בטווח המחיר הזה שאני יכול לחשוב עליו וגם נמכר בארץ מבלי שתיאלץ לייבא מחול ולוותר על אחריות.

הלוויתן שהיה לי הוא סהכ מגבר מדהים, נהניתי ממנו למעלה משש שנים, אבל גם נכוויתי איתו חזק בתיקונים והונאה לא קטנה מצידו של סטפן מנטץ שלא דאג לתת גילוי נאות בזמן ולהודות בעובדה שאין לו תיקון חליפי לזה שאני פחדתי לעשות.

ועוד אתה חושב על דברים זולים יותר שם עם נפלת אין לך עם מי לדבר בכלל.

אם אין לך סכומים גדולים עדיף לקנות משהו שיש לו כאן אבא ואמא.

לגבי סאב וופרים אקטיביים או שטוחים, למעט חברות כמו אילוז`ן אודיו עם סאבוופרים

שמתחילים באזור ה600 דולר או סטריאו אינטגריטי שעולה באזור ה400 או אולי ג`יי אל אין לך ממש מה

לדבר על המילה איכות.

אם ההתלבטות שלך היא בין פרימו עשרה אינטש לארק שמונה, הייתי הולך

על הפרימו. לרוב האנשים שמונה אינטש זה לא מה שהם מחפשים מסאב.

בדרך כלל אתה תראה שמונה אינטש אצל מי שממש לא אוהב את הרעידות של באס

נמוך, כמוני למשל או למי שאין ברירה וצריך להתפשר על מקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה ככה אצטרך לחסוך יותר כסף והרכישה תדחה מעט.

אני לא מחפש את הרעידות של הבאס אלא את הסאונד שהוא נותן, לא רוצה שהוא יעשה בומים בכל הרכב. עוד אופציה זה האלפיין שעולה 850₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אנשים משקיעים עשרות אלפים בשביל נטו איכות.

הוצעו לך מספר הצעות בהתאם או קרוב לתקציב שלך. יש עוד כמה כאלו אם תערוך חיפוש.

ועל כל דבר שתמצא, תמצא גם דעות לכאן ולכאן.

את ה-HU אתה מתכוון להתקין לבד?

אולי תתחיל מזה ותראה איך אתה מתקדם בהמשך (לשלוף אותו החוצה אח"כ בשביל לחבר את ה-RCA ולנתק רמקולים זה שטויות)?

פורסם

HU - אם לא אסתבך עם הכבלים שצריך לחתוך אז אתקין לבד. אולי אעזר במתן מהכנופייה אם תהיה בעיה.

זה שאנשים משקיעים עשרות אלפים - לבריאות, אני השקעתי סכומים גדולים בציוד צילום כי אני נהנה מזה ואוהב את זה.

גם סאונד חשוב לי אבל לא ברמה שאני מוכן להשקיע עשרות אלפי שקלים, אני לא יכול להרשות לעצמי להשקיע כל כך הרבה. אני גם לא רוצה.

לדעתי הכיוון כרגע יהיה מגבר מיוסי + רמקולים מורל טמפו אולטרא + הכנת תשתית לסאב וופר. או לדחות את הקניה הזאת לינואר פברואר אחרי יום ההולדת שלי שיהיה לי מספיק כסף ולבצע את הכול במכה אחת, נניח ללכת על מה שיוסי הציע. צריך גם לקחת עלויות התקנה בחשבון. זה לא מעט כסף ממה שאני רואה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תמשיך לחסוך. המערכת הבסיסית של הפיאט דווקא נותנת סאונד סביר מאוד, אפשר לחיות איתה ביחוד עם זה למספר חודשים.

השרשור הזה איבד את הפואנטה שלו מזמן ולא ממש מתקדם לשום מקום בגלל שאתה נקרע בין החלטה שאתה לא רוצה לקחת לבין החלטה שאתה לא מסוגל לעמוד בה כלכלית.

תמשיך לחסוך ההחלטה השניה עדיפה על האחת שאתה לא רוצה לקחת ובצדק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המערכת הבסיסית של פיאט הכוונה להד יוניט או לרמקולים?

ההד יוניט בכל מקרה מוחלף בגלל שאין לו USB, BT וכו'.

זה לא עניין של לא רוצה לקחת, זה פשוט בכל מקרה בשני המצבים חורג מהתקציב. אני בהחלט עדיין מתלבט אם ללכת על ההצעה המקורית שהוצעה כאן (טמפו אולטרא, פרימו 104/804 ומגבר כלשהו) או לחסוך יותר כסף ולקנות מיוסי את הסט שהוא מציע.

פורסם

כן מן הסתם,

3 תשלומים הוא הציע לי וזה לא מתאים כרגע, כי זה חונק לי את כל מסגרת האשראי ואני לפני טיסה.

פורסם

ברור.

שלחתי ליוסי הודעה גם בדבר התשלומים ובדבר עלויות ההתקנה, אקפוץ אליו עם הרכב החדש כשיגיע על מנת שיציץ וייתן הצעת מחיר גסה להתקנה של הרכיבים.

פורסם (נערך)

מגניב, וגם לא כל כך יקר - 200$ באמאזון.

מקריאת נתונים עולה שמדובר במגבר CLASS D.

עולה 1400₪ עם משלוח ומכס, שווה את הכסף?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

יש פה בחור שהתקין בדיוק את הרכיבים שהצעתם לי בהתחלה (סאב מורל פרימו 104, מורל טמפו מקדימה, מגבר JBL 804EZ, רק ההד יוניט אחר), אך זה הותקן ביאריס TS. יש טעם להשוות ולשמוע אצלו את המערכת (במידה ויסכים) או שלא, בגלל שהרכב אחר והפיזור של הסאונד יהיה אחר?

פורסם

צר לי, לא הבנתי אותך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...