Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פתח את הפאנל של הקורה ותחפש במי מבין כל החוטים שם יש מתח כשהדלת פתוחה, ואין מתח כשסגורה (בעזרת נורת ביקורת או רב מודד)

תחפש למטה את אותו הכבל לפי הצבע ותוודא שזה אכן אותו כבל (בדוק שוב שיש מתח כשדלת פתוחה ואין מתח כשסגורה).

לחילופין אתה יכול ישר לגשת לחיווט שמתחת לדשבורד ולזהות מי קבוצת החוטים שעולים לתיקרה, מכיוון שזה מבלבל לפעמים הצעתי להתחיל קודם בקורה.

לאחר מכן תחבר אל החוט הזה את הפלוס של המוצר שלך.

את המינוס תחבר בעזרת נעל כבל לבורג שתמצא שם על פח חשוף, או לחוט שאתה רואה בעיניים שלך שהוא מתחבר לגוף הרכב. לא מספיק לבדוק באמצעות רב מודד או נורת ביקורת בלבד.

http://i.imgur.com/n1xkdPz.jpg

פתחתי את אזור החגורה ומצאתי שם משהו שדרך אגב ניראה הדבר היחידי שקשור לדלת עצמה אבל אין כלום בצד השני.

לא הצלחתי לשלוף כדי לעשות בדיקה אבל אחרי הרבה זמן של ניסיון נפתח למטה מין משהו אדום לא ממש עזר לי אבל סתם לידע כללי

לפי דברי פות"ש זו עבודה ראשונה שלו ולכן הייתי ממליץ לחסוך בחיפושי כבלים אלא לגשת ישירות לנורת תאורה ראשית ולמשוך ממנה מינוס! (לרוב, המינוס אחראי על פתיחה וסגירה של מעגל תאורת פנים) ופלוס קבוע מאותו המקום ( לשם נוחות הסלילה).

מצורפות תמונות להמחשה:

[ATTACH=CONFIG]439111[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]439112[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]439113[/ATTACH]

ישנם 3 כבלים:

פלוס קבוע, מינוס קבוע, מינוס משתנה עפ"י סגירת מעגל בעקבות פתיחת דלת.

בשיטה הזאת לא צריך להוסיף פיוזים מאחר וכבר יש פיוז האחראי על הקו.

בהצלחה

1 אני לא יודע איך לפרק את כל הריפוד הזה או מה שזה לא יהיה

2 אני לא רוצה לעשות סיבוך אני צריך שהחוט יהיה כמה שיותר קרוב לדלת

פורסם

זה בטוח זה, אבל לא בטוח שזה הזה שחשבת עליו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תשמע חבוב אתה בסוף תאכל אותה מכאן ומכאן.

לך לחשמלאי רכב שיטפל לך בזה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...