Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון נתב"ג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לכמה ימים, רוצה להשאיר את הרכב בחניון טווח ארוך הצמוד לטרמינל 3. במקום להשאיר אותו עומד ברחוב.

מי מכיר את החניון? נוח להתגלגל משם לטרמינל עם מזוודה ועגלת תינוק? האם אני צפוי למצוא חניה קרובה או שסביר שאלך ברגל דקות ארוכות? האם יש סיכוי שהחניון יהיה מלא?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש שני חניונים,

יש את החניון טווח ארוך שצמוד לאלעל והוא נמצא בין טרמינל 3 לטרמינל 1, שם חניה עולה 40₪ (לא מקורה) ויש משם שאטל שמסיע לטרמינל 1 ולטרמינל 3.

יש עוד חניון שצמוד לנתב"ג, לטרמינל 3, אבל שם חניה תעלה לך כפול.

עוד אופציה היא חניון טסים, באים ולוקחים ממך את הרכב, שמים אותו בכפר טרומן, ומחזירים לך אותו כשאתה חוזר ארצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מדבר על הצמוד בלי שאטל ובלי טובות, חנה וטוס, בהנחה שהחניון יעמוד בציפיות

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

החניון צמוד לטרמינל 3, בהחלט מרחק הליכה רגלית עם מזוודה או עגלה.

החניה בחניון הסמוך לטרמינל 1 עולה חצי (בחניה שאינה מקורה), יש שירות שאטל מצויין לטרמינל 3, אבל צריך להביא בחשבון עליה וירידה מאוטובוס (נוחה, האוטובוס נמוך).

אם חשוב לך חסכון של 40 ש"ח ליום הורד את אשתך, הילד והמטען בכניסה לטרמינל 3, המשך וחנה בחניון המרוחק וחזור בשאטל, הסיפור יקח בין 20-30 דקות (להביא בחשבון מבחינת תזמון הצ'ק אין). בדרך חזרה סע בשאטל, הבא את הרכב לטרמינל 3 ואסוף שם את המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מדובר ב 3-4 ימים לך על הצמוד. אין דבר יותר מעצבן להגיע עייף מטיסה ולחכות חצי שעה לשאטל.

החנייה היא החניון לטווח קצר. רק הכרטיס שונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוא יכול ללכת על חניון טסים אם לא מפריע לו שינהגו לו אנשים ברכב, זה יוצא בערך כמו טווח ארוך רגיל (קצת יותר יקר), אבל שם מניעים את הרכב פעם בכמה ימים ומביאים לך אותו חצי שעה אחרי שהטיסה נחתה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הניסיון שלי עם השאטל טוב, אפילו יחסית לנמלי תעופה אירופיים. ועדיין מדובר בהליך שגוזל קצת זמן. כאמור - השיקול הוא אישי: האם 40 ש"ח ליום שוים לך עיכוב של 20--30 דקות ביציאה וזמן דומה בחזרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוא יכול ללכת על חניון טסים אם לא מפריע לו שינהגו לו אנשים ברכב, זה יוצא בערך כמו טווח ארוך רגיל (קצת יותר יקר), אבל שם מניעים את הרכב פעם בכמה ימים ומביאים לך אותו חצי שעה אחרי שהטיסה נחתה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000913567

ע"פ האמור לעיל זה כבר לא בכפר טרומן אלא באזה"ת של לוד, וזכורות לי לא מעט תלונות עליהם כאן בפורום. לא הייתי ממהר להמליץ.

פורסם

את האמת שפעם היו שם שני חניונים שונים, ופעם אחת שרטו לנו שם את הרכב שהיה אז חדש (אימפרזה 2003, כשטסנו באותה שנה).

אבל השארנו שם את היונדאי I30CW והיה בסדר, וגם את המגאן השארנו שם שנה שעברה עם שירות האיסוף וההחזרה שלהם והרכב חזר בסדר.

אני עתיד לטוס בעוד שלושה חודשים ומתלבט מה לעשות עם הרכב, היות שאני טס עם ידידה שגרה בחולון אולי אשאיר את הרכב אצלה ונגיע עם מונית לשדה. זה אגב פתרון טוב אם יש לפותח השרשור קרובי משפחה שגרים לא רחוק מנתב"ג ויכולים לשים עין על הרכב.

פורסם

רק רכבת. בתנאי שהטיסה לא בשבת.

שני בנים שלי טסים הלילה, יגיעו לנתב"ג במונית שירות.

פורסם

רכבת זה פתרון טוב למי שלא טס בשבת, ולמי שגר באיזור המרכז.

אם הוא כמוני גר בדרום (או בצפון) ונוחת בשבת כשאין תחבורה ציבורית זה לא ממש עוזר.

פורסם

העלות לא משמעותית ואני טס לחמישה ימים בלבד. השיקול העיקרי זה לחסוך זמן בבוקר בדרך לטיסה, אני שונא לקום מוקדם, ושיהיה נוח עם הקטנה שהכסא שלה כבר מותקן באוטו. ולא לחפש מונית בחזור. וכאמור אני לא רוצה להכנס לחניון, לגלות שהוא מלא ואז לבזבז זמן על לחזור לחניון הרחוק, שאטל וזה.

פורסם

כשאני טס, על פי רוב אני חונה בחניון הטווח הארוך, ולא זה שצמוד לטרמינל. אין מצב להמתין יותר מ 10 דקות לשאטל, ובטח לא חצי שעה.

אם אתה עם אישתך והילד/ה - כנס לטרמינל עם האוטו, תוריד אותן שם עם המזוודות, וסע להחנות את האוטו. תגיע עם השאטל. בחזרה - הליך הפוך.

זה כל-כך נוח!

המחיר בחניה הצמודה הוא פשוט כפול, per יום. לדעתי - אני מוכן להקדיש לתהליך את ה 20 דקות בהלוך, ו 20 דקות בחזור בשביל הכסף הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חניון מלא הוא סיכון, וגם בחניון הגדול אתה עלול להסתובב עד שתמצא מקום חניה.

ההפרש בעלות ל-5 ימים יהיה קצת למעלה מ-200 ש"ח (להביא בחשבון הפרשים בין זמן הצ'ק אין לזמן הצ'ק אאוט).

פורסם

אני טס הרבה מטעם העבודה וכמעט תמיד חונה בטווח ארוך. מעולם לא נתקלתי בבעיה של זמינות השאטל. המתנה של כמה דקות ולא יותר.

• תוכן חדש...