Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון נתב"ג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הניסיון שלי עם השאטל טוב, אפילו יחסית לנמלי תעופה אירופיים.

כבר כתבתי מה דעתי על השאטל. בקיצור - חיובית מאד (אם כי השתמשתי בו פעמים ספורות, לאחרונה לפני חודשיים כדי להגיע מהרכבת לטרמניל 1).

רק רכבת. בתנאי שהטיסה לא בשבת.

שני בנים שלי טסים הלילה, יגיעו לנתב"ג במונית שירות.

הרכבת מצויינת גם לצפוניים, הקו פועל עד נהריה כל שעה, גם בלילה. לא יודע לגבי שירות לדרום. בשנים האחרונות כל הנסיעות שלי לנתב"ג ובחזרה הן ברכבת, אלא אם מדובר בשישבת שאז מונית שירות או שאחד הבנים מוביל אותנו לנתב"ג ברכב. לרכבת מקפיץ אותי אחד הבנים, מרחק 5 דקות מהבית כולל רמזורים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החניון צמוד לטרמינל 3, בהחלט מרחק הליכה רגלית עם מזוודה או עגלה.

החניה בחניון הסמוך לטרמינל 1 עולה חצי (בחניה שאינה מקורה), יש שירות שאטל מצויין לטרמינל 3, אבל צריך להביא בחשבון עליה וירידה מאוטובוס (נוחה, האוטובוס נמוך).

אם חשוב לך חסכון של 40 ש"ח ליום הורד את אשתך, הילד והמטען בכניסה לטרמינל 3, המשך וחנה בחניון המרוחק וחזור בשאטל, הסיפור יקח בין 20-30 דקות (להביא בחשבון מבחינת תזמון הצ'ק אין). בדרך חזרה סע בשאטל, הבא את הרכב לטרמינל 3 ואסוף שם את המשפחה.

אהבתי את הרעיון. בהחלט פרקטי.

בנוסף מהניסיון שלי, השאטל זמין ותדיר. לא שד נורא. החניון הרחוק הוא גדול ואף לא זכור לי שלא היה בכלל מקום.

ממליץ!

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

החניון הרחוק הוא גדול ואף לא זכור לי שלא היה בכלל מקום.

בתקופות מסויימות כמו סופי שבוע בשיא העונה גם החניון הרחוק מתמלא. פעם אחת הגעתי והיה מלא, הפנו אנשים לחנות בחניון של העובדים שצמוד לטרמינל (בתנאים של טווח ארוך כמובן).

אבל זה היה מקרה חד פעמי, בשאר הפעמים תמיד היה שם מקום.

השאטלים אכן מתפקדים מצויין. זמן המתנה בממוצע 10-15 דקות. זמן נסיעה 5-6 דקות. יש לשאטל מספר תחנות בתוך חניון (איזור A, איזור B, איזור C וכו') כך שאפשר לעלות ולרדת סמוך למקום חניה של האוטו, בדרך כלל לא יותר מכמה עשרות מטרים הליכה עם מזוודות.

לשלם על החניה אפשר עוד לפני שעולים לשאטל בחזור, במפלס G2 של הטרמינל בתחנה של השאטלים יש מכונת תשלום אוטומטית. ואם לא שם אז במבנה המשרדים של החניון לפני היציאה ממנו.

בנוסף, יש שם שרות התנעת רכבים (בחינם) - בדמות עובד שמסתובב עם עגלה ומצבר גדול עליה.

פורסם

השאטל טוב אם לא נוחתים שישי בלילה או בעלל בשעות דלילות בנתבג. כבר יצא לי לחאות לשאטל 40 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנסיעות של פחות ה4 ימים אני תמיד מחנה בארוך טווח. פעם אחת יצא לי לחכות יותר מ15 דקות. ברגיל הוא מגיע תוך 5 דקות.

• תוכן חדש...