Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גם לכם מגיע כסף מהבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחובבי הקונספרציות, מי לדעתכם ירוויח מכך שמפיצים שמועה שההחזר הוא 2500 ש"ח?

הרי כל אחד שיישמע החזר של 2500 ש"ח, יחשוב לעצמו מה אכפת לי ללכת לעו"ד ולחתום לו על תצהיר, לשלם לו 250 ש"ח ולהרוויח בסיכמו של יום 2250 ש"ח.

פורסם
לדעתי יקבלו שקלים בודדים.

ההסדר כולל את כל בעלי חשבונות עו''ש וחח''ד כולל

תאגידים, שזה להערכתי כמה מליוני חשבונות. בקיצור

לא שווה את המאמץ.

במסמך הזה שלקחתי מאתר בנק הפועלים, רשום בסעיף 3 שלכל לקוח יש זכאות לפיצוי פעם אחת, על כל החשבונות אותם החזיק.

אולי הבנתי לא נכון, אבל זה בעצם אומר שתאגידים כמו שאתה מתאר לא יהיו זכאים לפיצוי על כל חשבון אלא זיכוי אחד בלבד על כל החשבונות.

האם הבנתי נכון?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הקישור שנתת לא מוביל לאף מקום, אך אם נכנס לכאן (הסכם הפשרה המלא), נוכל לקרוא שכל אחד מחברי הקבוצה הוא אחד שהיה בעל חשבון בתקופה האמורה ומצוין שסכום הפיצוי הכולל יחולק בין כל חברי הקבוצה, לא מצוין שהפיצוי יחולק בהתאם למספר החשבונות שהיה לכל אחד.

פורסם

כל ישות זכאית לפיצוי אחד בגין חשבונותיה. כלומר אם יש לי 10 חברות, וגם חשבון אישי, אני אקבל 11 פעם

את הפיצוי. אם לי ול-10 החברות שלי יש גם 100 חשבונות, זה לא משנה, עדיין אקבל 11 פעמים פיצוי.

פורסם
כל ישות זכאית לפיצוי אחד בגין חשבונותיה. כלומר אם יש לי 10 חברות, וגם חשבון אישי, אני אקבל 11 פעם

את הפיצוי. אם לי ול-10 החברות שלי יש גם 100 חשבונות, זה לא משנה, עדיין אקבל 11 פעמים פיצוי.

בכל בנק תוכל לקבל 11 פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי אתכם.

היו לי לאורך התקופה הנל אך לא במקביל 2 חשבונות בפועלים ו 1 בדיסקונט ואינני מחזיק באף אחד מהם היום.

כמה הצהרות עלי להגיש?

כמה פעמים פיצוי אקבל?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא קראתי את כל השרשור אבל אני רוצה להבין - אם אני עדיין מחזיק באותו חשבון בנק באחד הבנקים המוזכרים, אני אמור לקבל את הפיצוי באופן אוטומטי מבלי להצהיר או לדרוש דבר?

:idea:
פורסם
להבנתי תקבל לכל בנק, תצטרך להגיש שתי הצהרות.

בשביל אולי 40 ש"ח (לשני החשבונות) שווה לך לטרוח?

אני הולך לקבל חמש-ששת'לפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לא קראתי את כל השרשור אבל אני רוצה להבין - אם אני עדיין מחזיק באותו חשבון בנק באחד הבנקים המוזכרים, אני אמור לקבל את הפיצוי באופן אוטומטי מבלי להצהיר או לדרוש דבר?

כן.

רק אל תבזבז הכל במקום אחד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...