Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאבק ברוכבי האופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היות ואתה מתעלם באלגנטיות מההקבלה שלי עם מוניות השירות, אני אשאל אחרת - מה משותף בין אנשים שעוסקים באופניים כספורט לבין אנשים שמשתמשים באופניים לניוד עירוני, מלבד זה שיש לשני הכלים פדלים?

עניתי לך, וגם עופר כתב על זה. אתה לא מקבל את זה, וזה בסדר, אבל אין מה להמשיך לכתוב את זה במעגלים.

אה, וכן, אני גם שותף לתחושה שעולה ממה שרומן ועופר כתבו. אבל אולי זה כי אני סתם לא מכיר מספיק רוכבים רציניים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי רואה תשובה שלך לשאלה שלי, לא הייתי שואל אותה, אז או שיש קצר בתקשורת או שאני מטריל - תבחר לבד.

בכל מקרה fuck it, i give up

Haters-Gonna-Hate-Pink-Unicorn-Bike.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

צא מזה, אור. אין כאן קטע של הייטרים. אם כבר, זה מגיע מהצד הרוכב - ההתרסות וחסימת הנתיבים, עצם העובדה שחוץ ממך אף אחד לא טרח לענות לי לגופו של עניין וגם אתה בחרת לערב את האלפא, ולא היית לבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תחזור אחורה רומן, כשעירבתי את האלפא עשיתי זאת בתור דוגמא להשוואות מטופשות (יענו, ההיפך מניגוח).

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בגלל זה הוספתי שלא היית לבד, אחרים עשו זאת בהרבה פחות אלגנטיות. מה גם שמה שמובן לי ולך לא יהיה מובן ליוזר אקראי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם הייתי רואה תשובה שלך לשאלה שלי, לא הייתי שואל אותה, אז או שיש קצר בתקשורת או שאני מטריל - תבחר לבד.

אתה שואל מה משותף ל2 הקבוצות, ואני שואל למה אתה חושב מלכתחילה שיש משהו שגורם לשוני.

אור, רוכבי האופניים מכל הסוגים בארץ לא מגיעים מריק. לא במקרה, סתם כדוגמא, בלא מעט הזדמנויות יצא לי להתקע אחרי רכבים עם אופניים מחוברים, שנתקעו בשמאלי בכביש 1. ואין שום סיבה ממשית להניח, גם לא על סמך הניסיון שלי, שהאנשים האלו, שלא ממש מבינים או רואים מה קורה בכביש סביבם, הופכים למשהו שונה מהותית כשעוברים לאופניים. אם כבר, אז ההפך, כי שם, בגלל שזה תחביב, מצטרף לזה מה שעופר כתב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא נכון.

החוק קובע מי רשאי להשתמש בכביש ואיך.

נתחיל בזה שכבישים נועדו לאפשר תחבורה, לא עיסוק בתחביב.

לגבי מה החוק קובע כבר הבנתי. רק לא דיברתי על מה החוק קובע אלא על איזה צורך באה לענות סלילת כבישים. כביש במתוכנת כמו שהוא נראה כיום בא לענות על צורך. צורך הזה הוא לאפשר מקום לרכב על אופניים או לאפשר בראש ובראשונה התניידות ממקום למקום בכלי רכב ממונע?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)

שתהיה בריא

מדרכות באו קודם כל בשביל לשנע הולכי רגל נורמליים, או נכים? כי אם נורמליים, אז חלאס עם ההתבכיינויות על ההנגשה לנכים, שישבו בבית ויראו סרט או משהו. זה גם הכי מעצבן EVER כשאתה הולך ופתאום כסא גלגלים נתקע לך בזרת out of nowhere וזה כואב טיחו

(למתקשים בציניות: לא, אני לא משווה נכים לרוכבים, אני מראה שהטיעון הזה עם הכביש לא מחזיק מים)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

ההקבלה שלך למדרכות, נכים "ונורמליים" בול במקום.

אני אפילו לא מתכוון לעמוד על ההבדלים בשבילך כי קיבלתי את הרושם שאתה מסוגל לעשות את זה לבד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אין פה עניין של עדיפות לרכב או לאופניים. כביש מיועד לתחבורה, ואופניים הם גם כלי תחבורה. זה לא רק להייטקיסטים בטייץ.

ההשערה שלי, שכשהחוק הזה נכתב אופניים היו אמצעי תחבורה זול פופולרי ולא היו כ"כ הרבה כלי רכב ממונעים בכבישים.

היום המצב שונה לגמרי, אבל החוק נשאר אותו הדבר מהפחד לשנות ולקחת אחריות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה, כשהאשימו אותו בהכללות, רק במלים אחרות ובכתיבת טוקבקים בטמקא.

תבדיל. אני לא טענתי שכולם כאלו, רק הקיצוניים.

אתה יכול גם למצוא אותם רוכבים "בראש ציפור" בפארק הירקון, כאילו זה מסלול המירוצים הפרטי של הכושלאבשלם, כשהם צורחים "זוזו" על מי שנע להם בדרך ופוגע להם בזמנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מפחיד אותך שאני מסכים אתך? [emoji16]

הקיצוניים האלה, לדעתי, לא כאלה נדירים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני גם רוכב הרבה על אופניים לא חשמליות, ומבחינת החוק אופניים הן כלי רכב, ומכאן שמקומן על הכביש. אבל פה מתחילה הבעייה.

המדרכה איטית מדי בשביל האופניים, והכביש מהיר מדי. פה הבעייה.

פורסם

לא קראת את התקנות שהעלתי? בעיר מותר לך לרכב על הכביש. מחוץ לעיר אסור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מפחיד אותך שאני מסכים אתך? [emoji16]

הקיצוניים האלה, לדעתי, לא כאלה נדירים.

אני לא יודע, אני לא נתקל בהם מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...