Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות רצוי גיפון 4X2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

אז ככה התקציב נע סביב ה 170K

האופציות הן

1.אאוטלנדר

2.קיה סורנטו (לא חדשה סביב 2013/14)

אשמח לשמוע דעות ועצות מה מומלץ ומה כדאי עד כמה שאני מבין האאוטלנדר חסכונית ביותר בקטגוריה וסה"כ רכב נוח המנוע לא מי יודע כמה אבל אני גם לא מחפש משהו מפוצץ

תודה מראש לעונים

פורסם (נערך)

אתה צריך פוזה ? או באמת סוג של רכב שטח לייט ? תשובה עיוורת הייתי הולך על הסורנטו דיזל. נותן כ 200 כ"ס. האוטלנדר זה יותר רכב לדודה ולדוד למרות שבגרסת הדיזל שלו הוא משתפר מאד. כמו כן האוטלנדר אינו 7 מקומות. יותר כמו 6 עם משענת יד באמצע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בנאדם כותב בכותרת 2X4. מזה ניתן להסיק ששטח לא מעניין אותו אלא 7 מקומות, ורצוי ג'יפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש פה גם התלבטות בין חדש ללא חדש למרות שלפי העיון פה אין מה לחפש רכב חדש חבל על הכסף

אשמח לעוד דעות

פורסם

לפי דבריך אאוטלנדר בין שנה-שנתיים יתאים, וישאיר לך עודף של עשרות אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שבוע טוב לכולם

אז ככה התקציב נע סביב ה 170K

האופציות הן

1.אאוטלנדר

2.קיה סורנטו (לא חדשה סביב 2013/14)

אשמח לשמוע דעות ועצות מה מומלץ ומה כדאי עד כמה שאני מבין האאוטלנדר חסכונית ביותר בקטגוריה וסה"כ רכב נוח המנוע לא מי יודע כמה אבל אני גם לא מחפש משהו מפוצץ

תודה מראש לעונים

האאוטלנדר חסכוני יותר מהסורנטו אבל גם קטן ממנו וכתוצאה מכך השורה השלישית שלו צפופה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת מנוע האם אני יכול להיות רגוע שהרכב יסחוב כמו שצריך?

בכל הביקורות שראיתי מרוצים מהמנוע וזה בהחלט מספק

האם המנוע מספיק חזק לרכב כזה עם 7 נוסעים בתוכו?

פורסם

יש לך פה סקירה מקיפה מאוד של הרכב מחבר פורום ותיק שרכש כזה ואפילו בדק אותו עם 7 אנשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572853-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%28%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%99%29-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-2015-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%99

קרא אותה, אני מאמין שהיא תענה לך על רוב השאלות.

פורסם

פה בדיוק העניין קראתי את הסקירה

מיצובישי השיקה החודש דגם חדש שמתיימר להיות יותר זריז עם גיר מתקדם יותר וכו וכו וכו

האם למשהו יש דעה בנוגע לדגם החדש?

פורסם

אני בספק אם יש כאן אנשים שכבר הספיקו לנהוג גם בדגם הישן וגם בדגם החדש כדי לענות לך על זה.

מה גם שהגיר בדגם החדש לא מתקדם יותר, זה אותו הגיר בדיוק, אז אני בספק אם משם תבוא הישועה.

פורסם

אני באמת שלא מחפש 4x4 ולא רכב עם ביצועים משוגעים וצריכת דלק של טנק מרכבה ההתלבטות הייתה בין סורנטו לא חדשה לאאוטלנדר החדשה

ושוב אני מחפש אותו סולידי שלא יתעצל בגלל מנוע חלש

פורסם

מניסיון שלי עם האאוטלנדר, לדעתי סורנטו 2.2 דיזל בן שנתיים עדיף בכל פרמטר: מרחב, מיזוג, שילוב מנוע-גיר, צריכת דלק, נוחות ואחריות ארוכה יותר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לסורנטו יש אחריות זהה למיצובישי (3 שנים) אחריות לשבע שנים יש רק לדגמים הקטנים של קיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסורנטו לא רכב עצל בכלל,הפוך. רכב הנעה קדמית ששלושת הילוכיו הראשונים

קצרים ותזזיתיים,משקל הרכב ב4X2 יותר קל ממקבילו כפול הנעה. חשוב שתנהג

לפני קניה. לא עצל כלל וכלל! מפתיע בתגובותיו ,כי במראהו נראה כבד וגמלני,רק נראה כזה.

כשאני נוסע ברכב של אישתי,אני מיד מעביר למצב חיסכון (ECO),המצערת פחות עצבנית

וההילוכים עוברים מהר יותר והרכב פחות עצבני וגם פחות זריז.

חסכוני ולא חריג בצריכה ועושה כמעט 7 קמ לליטר בנזין בנסיעה בעיר.

מחוץ לעיר המצב יותר טוב כ 11.5 -12 קמ לליטר.

• תוכן חדש...