Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קניתי לפני כחמישה חודשים פיג'ו 5008 פרימיום שעלתה על הכביש בסוף שנת 2011

באוטו סנטר ירושלים.

הרכב בוצע בעסקת טרייד אין שבה הוספתי עוד 58 אלף ש"ח על הפוקוס 2008 שהייתה בבעלותי.

הרכב עבד תקין עד יום חמישי האחרון שבו הרכב שבק חיים,לאחר בירור עם מוסך מורשה יש

בעיה בצילינד מס' 3 במנוע ולכן לפי האחראיות של אוטו סנטר (שנה או 20K ק"מ) יש לי אחראיות מלאה על המנוע.

התקשרתי לאוטו סנטר לדווח ולשאול להיכן לגרור את הרכב מכיוון שהמוסכניק מבין שאני לא מטפל אצלו ומעוניין שאוציא את הרכב ממנו.

כבר יומיים שאוטו סנטר אומרים שיחזרו אלי ולא חוזרים..

כאשר אני מתקשר הם מנערים אותי ואומרים שאין להם מה לעשות והם מנסים לבדוק איפה אפשר לתקן וכו..

לאחר יומיים של הצקות היא מתקשרת אלי עם בשורה שאני יכול לגרור את הרכב מחוץ למוסך,

שאלתי אותה להיכן? אמרה לי לשמור את הרכב אצלי עד שתאמר לי להכין לגרור, אז אמרתי לה

שלא ייתכן שאשלם 2 גרירות על חשבוני רק בגלל שהיא איננה יודעת מה עושים עדיין..

רק אומר שאני מאוד מאוכזב, מכיוון ששמעתי ביקורות טובות יחסית על החברה וגם מכיוון שהם תחת אחראיות של הרץ אז היו לי ציפיות יותר גבוהות.

בינתיים אני ממשיך להמתין לתשובה מהם להיכן לגרור, ללא רכב חלופי, וגרירות על חשבוני,וכל זה לאחר שקניתי רכב עם קילומטרז' נמוך = 60K, בכמעט 100 אלף ש"ח...

פורסם

מאכזב מאוד לשמוע,

תכתוב בדף הפייסבוק שלהם שאתה עדיין ממתין לתושבה ולוחצים עליך מהמוסך שלך- אולי זה יפעיל קצת לחץ

https://www.facebook.com/autocenteril?fref=ts

מקווה שתקבל תשובה בהקדם, ותקבל שרות ראוי.

בלי קשר לשרות הבעייתי עד כה, וסתם מתוך סקרנות נטו- האם לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקנייה?

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה לדחוף את האוטו מחוץ למוסך? כמה אנשים עם הידיים , לא צריך גרר בשביל זה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם גרור את הרכב ליד הבית שלך.

"תציק" להם שבועיים, לגבי התקלה, ותקליט את השיחות. אם יהיה צורך עשה את זה בווידיאו בסניף.

תבדוק בדיוק את תעודת האחריות. כי זה הזמן לממש אותה, בתנאי שלא קיימים בה כ"ת כמובן.

במידה והתקלה כן מכוסה, קבל חוות דעת של מוסך, ואחרכך של שמאי,{הכל שיהיה כתוב כמובן},ותתחיל להקליט את השיחות שלך ואת הדיונים הטלפוניים שלך עם "אוטו סנטר".

לאחר שבועיים של "מריחות" הכנס את הרכב לתיקון, מיוזמתך, שלם את החשבון, ושלח תביעה,{עדיף קטנה}, ל"אוטו סנטר".

צריך להביא כמובן את כל חומר הראיות,כולל תאריכים, ולבקש גם עוגמת נפש.

מקווה בשבילך שזה לא יגיע לזה, אבל תתכונן נפשית לזה.

פורסם

הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא להגיע לסניף שממנו רכשת את הרכב ולהתחיל לעשות בלאגן. הם כל כך לחוצים למכור שמישהו כמוך יעשה להם רק נזק והם יעשו הכל כדי להשתיק אותך שהלקוחות האחרים לא יראו.

פורסם

תשמע אני יוצא מכונאי חברת השכרה לשעבר, לא משנה איזה ואיפה. לך תאיים עליהם בתביעות צפה עד מחר... צעקות רעש וצלצולים יעשו את שלהם, בהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ההצעה לתביעה לא מגיעה מאדם שתבע בבית משפט. תיאורטית הוא צודק. מעשית וודאי שעדיף לעשות בלאגן בסניף בו בוצעה הקנייה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מספיק שהוא יקים קול צעקה ליד כמה קונים שעושים שם בדיוק עסקה וזה יתחיל לזוז.

רק מלקרוא את השורות הראשונות בתחילת השרשור מבינים שהם מושכים אותו ומורחים את הזמן.

חבל שבשביל לקבל את המגיע צריך להתאמץ ולדרוש.

יחד עם זאת,

תכתוב כבר עכשיו מכתב רשמי עם העתקים לכל מי שיכול להיות רלוונטי, תביע את עמדתך הנחרצת בניסוח תמציתי מה הן דרישותיך ומה אתה מצפה שיקרה.

זה גם חשוב לשלב ההוכחות וגם מציג את התמונה באור פורמאלי כדי לחדד ולמנוע הסר ספק.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הדרך שהעלתם לא רעה בכלל אבל...

צריך לקחת בחשבון, ש:

1-השומר יכול להוציא אותו מהסניף בטענת הפרעה,

2-במקרים קיצוניים עלולים להזמין לו משטרה גם, ואז יהיה להם הוכחה כנגדו, באם זה יגיע לדיון בעניין התקלה ברכבו.

אני רשמתי למעלה בדיוק מה צריך לעשות, לפי הסדר, כדי לצאת מכל זה עם רכב תקין, וגם שיפצו אותו.

כמובן שהוא צריך לחזור לסניף ולגרום להם להבטיח לו את תיקון הרכב, והכל שיהיה מוקלט כמובן.

יש סיכוי שלאחר מכן מכתב חריף מעורך דין יסיים את הפרשה על הצד הטוב דווקא.

פורסם

עדכון לגבי המצב למי שמעניין אותו..

לאחר כשלושה ימים של המתנה ועיכובים.

התחלתי בפרסום פוסטים נזעמים בפייסבוק של החברה ושל הרץ שהם תחת חסותה.

בעקבות הפוסטים מייד הגיעו שיחות טלפון בהולות ו"רצון" דחוף להתקדם ולטפל בבעיה.

כרגע הרכב במוסך מורשה שבהסדר עם החברה ותחת טיפולם.

הם ביקשו גם כמה מאות שקלים על שמן ונוזלים שהמוסך ישים אמרתי להם שלפי היסטוריית טיפולים עדיין לא הגיע זמן טיפול ולכן אני לא רואה סיבה להוציא כסף בגלל שהרכב נכנס למוסך עקב תקלה שבאחריותם.

הביטוח לא מכסה רכב חילופי מכיוון שזה לא נגרם עקב תאונה/גניבה, ולכן ביקשתי מהחברה, הם כמובן לא הסכימו אז ביקשתי מהמוסך שיארגן משהו והוא אמר שאם הייתי לקוח פרטי הייתי מקבל מייד רכב ממנו מכיוון שזה תיקון רציני ויש לו צפי של כשבועיים שלוש, אבל, בגלל שאני לקוח של אוטו סנטר והם אלה שמשלמים לו אז אני צריך לבקש מהם.

ואז, שוב פעם התחלתי בבאלגן בפייסבוק ובעוד מקומות על האבסורד שלאחר קניית רכב בכ- 100 אלף ש"ח אני נתקע כמה שבועות בלי רכב בקיץ בגלל תקלה שתחת אחריותם.

לאחר עוד יום יומיים הם התקפלו והסכימו להביא לי רכב חלופי מהשכרה עם תשלום מינימלי ליום..

עכשיו מחכה לראות מה יקרה במוסך ומה ינסו להשחיל לי בהוצאות התיקון.

כמובן שכבר הצטיידתי בחוות דעת חד משמעיות שהתקלה לא נגרמה מרשלנות של הנהג.

עוד נקודה חשובה, יבואנית פיג'ו לא הסכימה להשתתף בהוצאות מכיוון שהמרווח טיפולים של אוטו סנטר חרג מהמותר, כלומר,

הטיפול 40 אלף היה ב- 32 אלף והטיפול 60 אלף היה ב- 58 מה שיצר רווח של יותר מ- 20 אלף בין טיפול לטיפול ולכן היבואנית לא משתתפת.

פורסם

הטיפול 40 אלף היה ב- 32 אלף והטיפול 60 אלף היה ב- 58 מה שיצר רווח של יותר מ- 20 אלף בין טיפול לטיפול ולכן היבואנית לא משתתפת.

מה הקשר של הטיפולים לאוטוסנטר? זה היה רכב של אדם פרטי שעשה טרייד לא?

STI 2004

פורסם

אני מניח שלובינסקי לא מכירים באחריות כיוון שהרכב לא טופל במוסך מורשה מטעמם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

בושה ללובינסקי

כאשר באו לטיפול 40K ב 32K , לא אמרו להם נו נו נו , תבואו עוד 8K.

בטח גם לא טרחו לאמר להם תבואו בפעם הבאה ב 52K גג , אחרת האחריות מבוטלת

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...