Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק מתאדה בחום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מקרה קצת מוזר קרה לי השבוע...

הרכב שלי ( טויוטה יאריס 04), חנה כהרגלו בחניון חשוף לשמש.

כשהחניתי אותו בבוקר, מד הדלק הראה שליש מיכל מלא. בשעות אחה"צ (4-5), נכנסתי לרכב, התנעתי, ו.. אין דלק!

מד הדלק הבהב בעצבנות..

לא ידעתי מה לחשוב, ומה קרה לדלק שבמיכל ולכן נסעתי על ניוטרל לתחנת הדלק הקרובה, ומילאתי מיכל מלא.

יותר מאוחר מישהו סיפר לי שמשהו דומה קרה לו במילואים בבקעה לפני 40 שנה. לדבריו, בגלל הטמפ' הגבוהה , הנוזל במיכל התאדה, ורק כאשר התקרר קצת , הפך שוב לנוזל.

זה היה נשמע לי הגיוני.

אבל, מעניין אותי מה קרה כשאר מילאתי מיכל מלא? מה קרה לדלק שעוד לא הפך לנוזל? בקיצור. קצת מזור. המקרה מוכר למישהו/י?

פורסם

או שיש לך בריחה של דלק מאיזה צינור, בדקת מתחת לאוטו אם יש רטיבות או ריח? או שמישהו שאב לך דלק, האם המיכל שלך נעול?

פורסם
בוקר טוב,

מקרה קצת מוזר קרה לי השבוע...

הרכב שלי ( טויוטה יאריס 04), חנה כהרגלו בחניון חשוף לשמש.

כשהחניתי אותו בבוקר, מד הדלק הראה שליש מיכל מלא. בשעות אחה"צ (4-5), נכנסתי לרכב, התנעתי, ו.. אין דלק!

מד הדלק הבהב בעצבנות..

לא ידעתי מה לחשוב, ומה קרה לדלק שבמיכל ולכן נסעתי על ניוטרל לתחנת הדלק הקרובה, ומילאתי מיכל מלא.

יותר מאוחר מישהו סיפר לי שמשהו דומה קרה לו במילואים בבקעה לפני 40 שנה. לדבריו, בגלל הטמפ' הגבוהה , הנוזל במיכל התאדה, ורק כאשר התקרר קצת , הפך שוב לנוזל.

זה היה נשמע לי הגיוני.

אבל, מעניין אותי מה קרה כשאר מילאתי מיכל מלא? מה קרה לדלק שעוד לא הפך לנוזל? בקיצור. קצת מזור. המקרה מוכר למישהו/י?

אפשר הסברים על מה שמודגש באדום.

איך נוסעים על ניוטרל?

איך מה שהתאדה וכנראה התנדף מהמיכל, שאם לא כן איך היה לדלק מקום להכנס, הפך חזרה לנוזל?

אתה נמצא בתנאי מעבדה שבהם אתה אוסף את האדים?

ולא שליש מיכל לא יכול להתנדף, יש ארצות גם יותר חמות משלנו, מה הם היו עושים אם כל פעם שליש מיכל היה מתנדף להם?

פורסם

ROEi1- המיכל לא נעול, אני גם חשבתי ששאבו לי דלק.. זאת הייתה המחשב הראשונה שלי, ולא, אין ריח של דלק, ואין כתם. זה קרה לפני 3 ימים, והכל תקין מאז...

TRONCHO- קודם כל, את ולא אתה.

איך נוסעים על ניוטרל? פשוט. אשמח ללמד :-) ניצלתי את הירידות ונתתי גז רק אחרי עצירה. זה נקרא להתגלגל...

המיכל הוא מיכל סגור. לא צריכים תנאי מעבדה. לא הבנתי למה אתה ציני כ"כ.. זה נשמע קצת הגיוני. אני מילאתי דלק עד שלא היה ניתן יותר ( לא בכוונה.. לא שמתי לב כמה אני ממלאה עד שלא היה ניתן עוד..).

אני לא הבנתי את השאלה האחרונה שלך? זה כמו לאמר, אם יש תקלה בפיז'ו בארץ, איך זה שכל הרכבים מאותו דגם בצרפת לא סובלים מאותה בעיה? אולי המקרה קצת מוזר ( ולכן העליתי אותו כאן), ובמקרה קצת לא במקרה קרה לי ( היו תנאים שהובילו לזה.. מי יודע..).

אני פשוט אשמח ( וסקרנית לא פחות..) לדעת אם מקרה כזה אכן קרה לעוד מישהו/י..

אגב.

אני צריכה בכל מקרה לעבור במוסך . אולי אקבל הסבר שם.

תודה בכל זאת ! :-)

פורסם

לפי דעתי שאבו לך את הדלק, זה כל הסיפור.

לגבי הנסיעה על N, סתם לידע כללי, לשים N בירידות בעצם שורף יותר דלק מאשר אם תישארי בהילוך.

בצעי חיפוש יש הרבה מידע על הנושא.

פורסם
ROEi1- המיכל לא נעול, אני גם חשבתי ששאבו לי דלק.. זאת הייתה המחשב הראשונה שלי, ולא, אין ריח של דלק, ואין כתם. זה קרה לפני 3 ימים, והכל תקין מאז...

TRONCHO- קודם כל, את ולא אתה.

איך נוסעים על ניוטרל? פשוט. אשמח ללמד :-) ניצלתי את הירידות ונתתי גז רק אחרי עצירה. זה נקרא להתגלגל...

המיכל הוא מיכל סגור. לא צריכים תנאי מעבדה. לא הבנתי למה אתה ציני כ"כ.. זה נשמע קצת הגיוני. אני מילאתי דלק עד שלא היה ניתן יותר ( לא בכוונה.. לא שמתי לב כמה אני ממלאה עד שלא היה ניתן עוד..).

אני לא הבנתי את השאלה האחרונה שלך? זה כמו לאמר, אם יש תקלה בפיז'ו בארץ, איך זה שכל הרכבים מאותו דגם בצרפת לא סובלים מאותה בעיה? אולי המקרה קצת מוזר ( ולכן העליתי אותו כאן), ובמקרה קצת לא במקרה קרה לי ( היו תנאים שהובילו לזה.. מי יודע..).

אני פשוט אשמח ( וסקרנית לא פחות..) לדעת אם מקרה כזה אכן קרה לעוד מישהו/י..

אגב.

אני צריכה בכל מקרה לעבור במוסך . אולי אקבל הסבר שם.

תודה בכל זאת ! :-)

מתנצל, בשביל לזהות מין צריך שיהיה במשפטים משהו שמבדיל בין זכר לנקבה.

ולא נכון לנסוע על ניוטרול, גם לא חוסך דלק וגם לא יאפשר לך להגיב בצורה טובה אם תדרש פעולה כל שהיא.

פורסם

לא היה איזה סיפור על הטויוטות מהשנתונים האלה , שישנו איזה צינור שם למטה שמתנתק בקלות ואפשר לגנוב את הדלק בלי הרבה מאמץ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה צודק לחלוטין. פשוט קופץ לי הפיוז כשהדיפולט של כולם זה לחשוב שאני גבר :-)

ואני שומעת לראשונה על הנושא של הניוטרל. תודה לך ולROEi1 על המידע. לא התעמקתי בזה אף פעם, וזה לא נכון מצידי.

תמיד טוב ללמוד משהו חדש. תודה .

פורסם

מעניין. לא שמעתי על זה. אבל האוטו אצלי פחות משנה.. לא מכירה את כל הפאקים שבו עדיין...

לאור התגובות, אני נוטה לחשוב שזה מה שקרה.

למען האמת, הוא חנה במקום שמועד לפריצות... פשוט חשבתי שעניין גנבת הדלק חלף מן העולם.

• תוכן חדש...