Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כאשר אני מסובב את הסוויץ' ברכב אין לי חשמל בכלל.

זה קרה לאחר שניתקתי את המצבר, וכשחיברתי אותו שוב היה ניצוצות דיי גדולים.

השאלה שלי איזה פיוז נשרף במקרה הזה?

חשמל שלא דרך הסוויץ' (לדוגמא ווינקרים חירום) עובד. רק חשמל שדורש סוויץ' לא עובד.

אז שוב, איזה פיוז מדובר + כמה אמפר? תודה!

פורסם

בדגם שלך ,יש בתא מנוע ,קופסת פיוזים ,שבפנים אתה תראה כזכור לי ,3 פיוזים עם ראש שקוף ,הם אלו שאחראים לחשמל הראשי דרך הסוויטש ,בזמנו בתקלה דומה ,לא מצאתי כזה חדש ,פשוט קניתי מפירוקיה ב20 שקל 3 כאלה ,ושמתי בצד למקרה שאצטרך .

מה שעשיתי אז כפתרון זמני ממש ,פתחתי את הפקק השקוף שלו ופשוט גישרתי עם חוט חשמל עבה את החיבור של החוט השרוף ,ונסעתי כך יומיים עד שמצאתי בפירוקיה. קח בערבון מוגבל ,זה סיכון שמשהו יקצר ואז אין פיוז שיציל את המצב

בהצלחה

בה

פורסם

ברכבים ייפנים קיימים גם פיוזים בתקן יפני אשר שונים במבנה שלהם.

אצלך ברכב קיימים שני סוגים פיוזים נוספים כאשר סוג אחד בצורת מלבן גדול בצבעים שונים אשר מצביעים על ערך הפיוז ופיוז נוסף בצורת כבל כאשר בקצוות קיימים נעלי כבל.

ראה תמונות.

p201731493.jpg

download.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תותח אתה מרק

לפיוז השמאלי בדיוק התכוונתי ,3 כאלה יש באימפרזה גראנד ליאונה ,והפיוז הימני קיים בדגם של הלאונה עד 93

פורסם

שמע האמת את הרכב אני נותן לחבר שלי אז אני רוצה דרך להניע אותו פעם אחת, שהוא יקח אותו ויעשה איתו מה שבא לו,

השאלה היא אם אפשר לאלתר קומבינה בבית או שזה קצת מסובך? אם כן אפשר רעיונות?

פורסם

ככל הנראה אחד האדומים עם הפקק השקוף ,חבל שתשאל לפני שתקרא שוב את מה שכבר כתבתי לך לפני זה

ואפשר להסתכל בעיין ולראות בד"כ שהמוליך שלו פשוט נשרף ,והוא מנותק ,ולכן אין זרימת חשמל

אם התמונה הייתה קצת יותר ברורה אולי הייתי מזהה את השרוף (אתה יכול לנסות לעלות תמונה שוב יותר ברורה של הפקקים השקופים)

אתה יכול לנסות פשוט להחליף ביניהם ולראות איזה מהם אחראי לחשמל בלוח שעונים

בהצלחה

פורסם

קראתי ואני מתנצל שלא הגבתי. עברתי על כל הפיוזים, האדומים ולא האדומים וכולם נראים חדשים מהקופסא.

שוב אציין: הרכב היה תקין לגמרי עד שניתקתי את המצבר. יש כיוונים?

מה שכן, יש פה איזה אזעקה מאולתרת, מהישנות האלה שמכניסים איזה צ'יפ והיא שותקת. אבל האזעקה הזאת שנים לא פעילה. קשור?

פורסם

דווקא אתמול שמעתי מוזיקה במונדאו, גמרתי לו את המצבר (לא הניעה) , חיברתי כבלים למצבר של האימפרזה ובנגיעה המונדאו הניעה.

קיצור אם זה מסובך נוותר על התענוג,

איך אני מתפטר מהאימפרזה?

להוריד לוחיות רישוי ולהעמיד על בלוקים זה דרך?

איך מתפטרים בלי לשלם גרר?

• תוכן חדש...