Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באחד הסרטונים שראיתי על דיטיילינג, הסביר הבן אדם איך הוא נמנע מכתמי מים גם כאשר הרכב עומוד רטוב במשך 20 דקות בשמש,

יש לו מערכת סינון מים ייעודית לשטיפת רכבים אשר מסננת את כל הרכיבים במים שגורמים לכתמי מים

http://www.crspotless.com/

אנשים פשוט שוטפים ומשאירים את הרכב להתייבש לבד בשמש !! זה מדהים

אני הולך להזמין אחת כזאת

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

הכל טוב ויפה אבל המחיר... אני חושב שאם כבר בנאדם משקיע ושוטף את הרכב כמו שצריך שזה אומר פרי ווש, שיטת 2 דליים וכן הלאה, הייבוש זה דווקא החלק הכי קל אז דווקא על העניין הזה להשקיע כל כך הרבה כסף? מיותר מאוד.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מאז פרוץ המיקרופייברים לחיינו, הייבוש לא ממש משמעותי. גם בתקופת הג'ילדה זו לא היתה עבודת פרך.

מילא זה היה איזה נוזל קסם במחיר הגיוני שמוסיפים לדלי והוא מאדה כל טיפה שמאיימת להתייבש, אבל במחיר הזה?

נטול היגיון ברכבים בגודל סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

זו כולה מערכת אוסמוזה הפוכה אין פה שום דבר מיוחד, ואפשר לבנות מערכת כזו במחיר הרבה יותר הגיוני בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תבדוק בכל מיני פורומים של אקווריומים כאן בארץ איך בונים מערכת אוסמוזה הפוכה, הרבה יותר טובה מזה עם 5 שלבים בפחות כסף!.

הבעיה היא כמובן שאת המסננים צריך להחליף כל תקופה..

כבר יותר משתלם לך לקנות גלונים של מים מזוקקים ולשטוף את הרכב בשיטת שתי הדליים..

דרך אגב אני ממש לא מאמין שאם הם ישארו את המים להתאדות בחוץ לא יהיה כיתמי מים.

מה שכן זה בטוח יותר בריא לרכב.

פורסם

יש שם הרבה סרטונים שמראים שייבוש בשמש ישירה לא משאירה שום כתם,

השאלה היא כל כמה זמן צריך להחליף את הפילטרים האלה ..

• תוכן חדש...