Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
21 שקלים ?

במקרה ביצעת סתימה אצל אסף מכנופית הטיפולים השוטפים ושילמת רק עבור חומרים ?

חומרים ? רק הפילם לרנטגן והצמר גפן לפה עוברים את הסכום הזה. שלא לדבר על חומר ההרדמה וחומר מילוי הסתימה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יקר? איפה אתה חי?

רופא שיניים לא בוחרים על פי מחיר !!!!!

רופא שיניים מחפשים מישהו עם המלצות שעשה דברים מסובכים שמחזיקים זמן, מישהו שמגיע עם כמה שיותר תעודות הסמכה, תעודות הצטיינות וכו וכו

מקבל הצעת מחיר, מתמקח קצת ומשלם מה שהוא מבקש.

מדבר אחד שהלך לרופא שיניים שקיבלנו עליו המלצה ועשה לי נזקים שעלו עשרות אלפי שקלים לתקן.

אני

חי בארץ ולצערנו מניסיון שלי המחיר לא קובע את האיכות תאמין לי שזה לא תמיד המדד.

אני לא מחפש סתימה בגרושים פשוט שמעתי שיש טווח מחירים בין 300 ל600 שהכי יקר.

איך קופת חולים מאוחדת מישהו מכיר?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

איך יודעים שרופא שיניים טוב,

תנסה לקבוע מקום, אם אומרים לך שאין מקום בחודשיים שלושה הקרובים, זאת אומרת שהוא מעולה , אם יש לו בדיוק תור למחר או עוד יומיים כנראה שאין לך מה לחפש אצלו...

הרופאת שיניים שלי צריך לקבוע איתה תור לחודשיים שלוש קדימה, רופאה מעולה, אבל סורי לא ממליץ לאף אחד עליה, לא שאני רוצה לשמור, אלא כי כבר מישהו ששלחתי עשה לי פאדיחות אצלה, היא יקרה בטירוף אבל שווה כל שקל,

אגב לא רק רופאת שיניים מבחינת המקום לתור, כל רופא או כל בעל מקצוע.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הלכתי לרופא כזה שיש לו תור בעוד שבוע שבועים ולא עשה עבודה טובה לצערי.

והמחירים היו די גבוהים בסקאלה.

פורסם

אני לפני טיפולי שיניים מקיפים שכוללים שתלים. אכן מכבי לוקחים מחירים "מצחיקים" על עקירות וסתימות (21 ש"ח) אבל משחילים את זה בטיפולים גדולים למרות הנחה של 25% כביכול. בסקר שעשיתי גיליתי שהם לא זולים בכלל בשקלול כולל.

כמובן שהשיקול שלי לא לטפל בסופו של דבר במכבי לא נובע רק מהמחיר אלא המקצועיות.(ויש הרבה סיבות)

פורסם

יכול להמליץ לך על מרפאת שיניים מצויינת אשר ממוקמת באיזור עמק חפר (בקיבוץ גבעת חיים איחוד), מגיעים למרפאה מטופלים מכל הארץ.

גילוי נאות- אמא שלי מנהלת את המרפאה.

פורסם
אני

חי בארץ ולצערנו מניסיון שלי המחיר לא קובע את האיכות תאמין לי שזה לא תמיד המדד.

אני לא מחפש סתימה בגרושים פשוט שמעתי שיש טווח מחירים בין 300 ל600 שהכי יקר.

איך קופת חולים מאוחדת מישהו מכיר?

האם לא קראת את אשר כתבתי ?

לא אמרתי שמחיר קובע איכות

אמרתי שקודם מחפשים איכות, והמחיר בכלל לא פונקציה.

600 הכי יקר? הכי יקר שאני מכיר זה הרופא הקודם שלי שלוקח 1000-1200 לסתימה. כן, קראת טוב.

הוא מומחה מהמעלה הראשונה, אבל אין לי מספיק כסף בכיס כדי לטפל אצלו.

למרות זאת, אין לי ספק שברגע שיהיה לי משהו מסובך יותר מסתימה אני מבקר אצלו.

כרגע אני מטפל עכשיו אצל מישהי עם מחירים סבירים יותר (~650 לסתימה למיטב זכרוני), היא גם מלמדת בבית חולים.

פורסם

הבנתי כנראה שלא שמתי לב ^

ברור שקודם זה האיכות לאחר מכן הסכום הכספי.

אכן באזור שלי בכול אופן הכי יקר היה גג 600 ש"ח לסתימה.

כמובן שזה תלוי בסוג הסתימה והמורכבות שלה.

פורסם

ממליץ לך על הרופאה הזו- מטפלת כבר מעל 10 שנים בכל המישפחה, גם לי יש סיפור מעצבן עם סתימות בזול דרך קופת החולים(כמובן הכל תלוי מי הרופא הספציפי- אולי אצלי נפלתי על ....), עשו עבודה סוג **** לא ניקו את השחור והשאירו קצת ואחרי חצי שנה של כאבים השן נישברה, למדתי את הלקח שלי לא לחסוך וחזרתי אליה, לא חוסכת במשככי כאבים העיקר שלא יכאב(בקופת חולים חוסכים גם על זה וסבלתי נורא, רוצים הכל מהר מהר ליתפור כמה שיותר אנשים), הייתה בהלם על העבודה שעשו לי בסתימה, בקיצור אחרי הסתימה אצלה כבר עברו כמה שנים טובות בלי כאבים ובלי בעיות, כמו שאמרו לפני- רופא/ת שיניים לא בוחרים לפי מחיר- חובה המלצות מאנשים שאתה מכיר ומניסיון.

https://easy.co.il/?p=3462677

היא נימצאת בראשל"צ במרכז המיסחרי "ראשון סנטר" איפה גם מישרד הרישוי והדואר.

בהצלחה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ממליץ לך על הרופאה הזו- מטפלת כבר מעל 10 שנים בכל המישפחה, גם לי יש סיפור מעצבן עם סתימות בזול דרך קופת החולים(כמובן הכל תלוי מי הרופא הספציפי- אולי אצלי נפלתי על ....), עשו עבודה סוג **** לא ניקו את השחור והשאירו קצת ואחרי חצי שנה של כאבים השן נישברה, למדתי את הלקח שלי לא לחסוך וחזרתי אליה, לא חוסכת במשככי כאבים העיקר שלא יכאב(בקופת חולים חוסכים גם על זה וסבלתי נורא, רוצים הכל מהר מהר ליתפור כמה שיותר אנשים), הייתה בהלם על העבודה שעשו לי בסתימה, בקיצור אחרי הסתימה אצלה כבר עברו כמה שנים טובות בלי כאבים ובלי בעיות, כמו שאמרו לפני- רופא/ת שיניים לא בוחרים לפי מחיר- חובה המלצות מאנשים שאתה מכיר ומניסיון.

https://easy.co.il/?p=3462677

היא נימצאת בראשל"צ במרכז המיסחרי "ראשון סנטר" איפה גם מישרד הרישוי והדואר.

בהצלחה.

תודה

אבדוק אצלה אעדכן מאמין לקראת שבוע הבא מה יצא.

• תוכן חדש...