Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין משהו, 2 הודעות רצופות של אנשים שאומרים שלא בוחרים לפי מחיר אלא לפי המלצות ובאותה נשימה כתבו שהלכו לרופא מומלץ שעשה עבודה מחורבשת?

רק אני רואה פה איזה סתירה פנימית?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה.

שבוע הבא אני אנסה לקבוע תור.

ZX פתח תקווה זה עוד נגיש אלי אשמח לפרטים.

חיים- 03-9221548.

זה הטלפון של המרפאה שלו.

בהצלחה.

פורסם

עם הסבסוד של "מכבי שלי" רוב הטיפולים מתומחרים פחות ממנה שווארמה בשוק.

אני ורוב משפחתי מטופלים במספר סניפי מכבידנט בשרון, יש רופאים טובים יותר ורופאים טובים פחות.

אישית אני מרוצה מהרופא הקבוע שלי בסניף חדרה, יש לי טענות רק נגד אחד המומחים שם שכנראה שכח איך לדבר עם אנשים בכלל ומטופלים קשים בפרט.

(אולי מבחינה רפואית מקצועית הוא שווה את משקלו בזהב אבל במקצוע הזה יש קצת מעבר לזה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני לא מבין משהו, 2 הודעות רצופות של אנשים שאומרים שלא בוחרים לפי מחיר אלא לפי המלצות ובאותה נשימה כתבו שהלכו לרופא מומלץ שעשה עבודה מחורבשת?

רק אני רואה פה איזה סתירה פנימית?

אחדד.המלצות בעלי ערך.

כלומר, לא רק "אני הלכתי לרופא שעשה לי סתימה והוא נראה לי סבבה"

אלא, אחד שאומר "הלכתי לרופא שיניים, עשה לי כתרים, כבר 7 שנים נראים כמו חדשים והפה שלי במצב מעולה"

בתור ילד מישהי מהמשפחה המליצה להורים שלי על רופא שיניים שהתברר שעשה לי המון נזקים, אין לי מושג איך ההמלצה הזאת הגיע ועל סמך מה, כנראה בסגנון המשפט הראשון.

כשהייתי כבר בגיר והרופא הזה לא הסכים לקבל אותי, ביקשנו המלצה ממומחה לטיפולי שורש שהוא חבר משפחה למי ללכת, ואז הגענו לרופא שחושב שהכסף שלנו גדל על העצים אבל רואים שהוא מומחה מומחה, סטייל עבודה גרמנית . מספיק פעמיים לטפל אצלו כדי להבין מה זה פרפקציוניזם.

עכשיו הרופא הזה העלה מחירים עוד יותר הגיע לרמות שאני לא יכול לעמוד בזה, אז הלכנו לרופאת שיניים שעובדת ביחד עם מומחה חניכים שהציל לאבא שלי את החניכיים והמליץ עליה.

אותה רופאה עובדת באותו בית חולים עם החבר משפחה שאמנם לא הכיר אותה אישית אבל בירר ואמר לנו שהיא טובה.

אם לפשט את זה - המלצה על רופא שיניים מרופא שיניים (ולא סתם רופא שיניים, אלא מומחה, פרופסור, וכו'), זה הכי טוב.

פורסם

הבעיה שפרופ' או מומחה לוקחים די הרבה כסף.

לצערי זה לא באפשרות הכלכלית שלי הלוואי שהיה לי לשלם להם את הסכומים שהם דורשים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אותי לימדו שעל רפואה לא חוסכים

אני אקח הלוואה ואחלק ל 10 שנים העיקר לקבל את הטיפול הרפואי הכי טוב שאפשר

אני לא אומר שתלך לפרופסור, אבל אני אומר שתלך למומחה עם המלצות (כאמור, בעלות ערך) שיקח את ה טווח העליון+ של מה שרשמת, ועדיין לא תפשוט רגל מזה.

פורסם

ברור מסכים לחלוטין למשל יש לי תור למומחית לטיפולי שורש בעוד שבועים

אבל לסתימה רגילה אני לא חושב שאני זקוק למומחה רציני בתחום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ברור מסכים לחלוטין למשל יש לי תור למומחית לטיפולי שורש בעוד שבועים

אבל לסתימה רגילה אני לא חושב שאני זקוק למומחה רציני בתחום.

גם לסתימה פשוטה כדאי מאד רופא טוב. זה מתחיל מהאבחנה אם בכלל צריך סתימה או לא, תשאל כמה רופאי שיניים אם שן מסויימת צריכה סתימה, תקבל דעות שונות.יש כאלה שממהרים לסתום שיקבעו בהחלטיות שחייבים סתימה ויש כאלה שיאמרו שיש משהו חשוד, לא בטוח שיתפתח לסתימה והם יסתכלו שוב בביקורת הבאה.

חשוב גם לזכור שסתימה היא התחלת הסוף של השן, לכל סתימה יש אורך חיים, לרוב זה סביב ה 10 שנים, אח"כ אם בכלל תופסים בזמן את ההידרדרות, צריך לחדש אותה, בפעם השלישית זה כבר סיכוי גבוה לסתימת שורש, וזה אם כל הטיפולים הקודמים היו מוצלחים.

פורסם (נערך)

יש לי רופא שיניים ברמת גן ( בהסכם עם חברות ביטוח שונות ) - לפני 18 שנים הוא טיפל בהמון בעיות שהצטברו אצלי במשך שנים, בהם לא הלכתי אפילו להיבדק. הרבה סתימות, טיפול שורש וכתר. מאז אני רק פעם בשנה מגיע אליו לביקורת ושלוש פעמים בשנה לשיננית ( מדהימה ). דר. אוסטרמן ( רח. הרואה 144 ר"ג ).

http://www.drmosterman.com

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יכול להמליץ כי הרופא שלי לא מקבל לקוחות חדשים.

הוא מקבל מישהו חדש רק אם לקוח אחר מת וזה שמתקבל חייב להיות בן משפחה של לקוח קיים, אשכרה קיבוץ.

תור אצלו זה לעוד חודשיים, מחירים של צרפתים, אבל מה שכן אם כואבת לי (לא לך כי בחיים לא תהיה לקוח שלו) השן ב3 לפנות בוקר הוא יפתח את הקליניקה.

אני מטופל אצלו מגיל 12 ומעולם לא נפלה לי סתימה או שהוא עשה טעות באבחנה או היה טיפול כושל, באף עקירה לא סבלתי והוא כבר הוציא לי שן כלואה מתוך החניכיים ללא כירוגיה וגם שן תשיעית.

בקיצור600 שח לסתימה זה גם מה שהוא לוקח, לא חושב שזה יקר לרופא טוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

21 ש''ח למובטחי מכבי שלי. זה ביטוח שטוב לדברים הקטנים,

אבל תמיד ימצאו עוד דברים שיעלו לך ''אחרי הנחה'' הון.

יש לנו גם רופא שיניים פרטי כזה שמטפל בצורה מקצועית ואמינה,

כן,יש לו קליינטורה קבועה ורבה ולא קל לצרף מישהו מבחוץ.

אפילו לאשתי היינו צריכים לשכנעו ורבות,

מיותר לציין שעשה לאשתי עבודה מצויינת, שהמחיר

שלקח היה הרבה יותר נמוך, היחס אישי וסבלני.

• תוכן חדש...