Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור הרכב, עם נפח נורמלי וחברה שמציעה כיסוי אזורי קליטה מירביים.

על מי. אתם ממליצים וכמה אתם משלמים?

M-TECH E46

פורסם

אני לקחתי מרמי לוי, 10 ג'יגה ב80 שקלים לחודש, כרטיס סים 50

אבל היום אתה יכול להרכיב חבילה של 15 ג'יגה ב012 ב85 שקלים וזה כולל גם טלפון שלא חייב להשתמש בקו זה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם כבר, יש חבילות במחיר סביר לתיירים? צריך חבילת שיחות ואינטרנט לשבועיים פלוס. לאחר מכן, ייעשה שימוש בסים הזה רק שנה אחרי. יש דבר כזה?

Veni Vidi Vici

פורסם

תעשה מינוי באחת החברות, תשלם 50 על הסימ + כמה עשרות שקלים על החודש הראשון. כשהבחור עולה על המטוס תתנתק.

עוד שנה אותו סיפור.

פורסם

יש כרטיסי פריפייד עם חבילה לחודש ב-100 ש"ח. יש לחבילות שמות כמו "בונוס" (אורנג') או שמות דומים אצל המתחרים. בדוק באתרי חברות הסלולר, עם השינויים שהיו לאחרונה קרוב לודאי שהזכרון שלי לא לגמרי מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עוד שאלה ברשותכם: במידה והיה לי קו סלולר בהוט מובייל אבל היות והמשפחה עברה למתחרים בזמן שאני שוהה בחו"ל, איך ניתן לברר מה עלה בגורל המס' ?

Veni Vidi Vici

פורסם

לתיירים הכי משתלם זאת חבילה שמשלמים בעבורה בכרטיס אשראי מקומי. אני ממליץ על וואלה מובייל 3 ג'יגה 29 ש"ח + 5 ש"ח הסים בקופיקס (הגיעו מיקרו סים לחנויות). הרשת היא פלאפון, אמא שלי מאוד מרוצה.

כל ג'יגה מעבר לחבילה מחויב בשקלים בודדים (6 או 7).

פות"ש, לא רשמת באיזו חבילה אתה מעוניין, ולאיזה שימוש...

פורסם
אני עוד שאלה ברשותכם: במידה והיה לי קו סלולר בהוט מובייל אבל היות והמשפחה עברה למתחרים בזמן שאני שוהה בחו"ל, איך ניתן לברר מה עלה בגורל המס' ?

כל קו לגופו. השאלה מי רשום כבעל הקו. אם אתה - לא יוכלו לניידו. אם מי מבני המשפחה - יוכלו לנייד ולשמור את המספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השירשור.

אני עובר לחו״ל לשנה. רוצה לשמור על המספר טלפון שלי לא רוצה לשלם הרבה. מה מומלץ לעשות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לנייד להוט מובייל, יש להם מסלול "לא דיברת לא שילמת"

אין דמי מנוי, רק עלות חד פעמית לסים ע"ס 40₪

13 אג' לדקה

13 אג' להודעה

13 אג' לכל מגה גלישה

29 אג' לכל הודעת MMS

מתוך כמהזה (http://www.kamaze.co.il/%D7%94%D7%95%D7%98-%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%99%D7%9C-10-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA.aspx)

• תוכן חדש...