Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאלה שיודעים ולאלה שלא, החל מ1.7 השתנו תעריפי עמלת המרת מטבע בישראכרט.

מעמלה של 0.5% הופתעתי לגלות שהם קפצו לרמה של 2.3%.

יש למישהו רעיון איך להפחית את העמלה המטורפת הזאת?

במקרה שלי מדובר על כרטיס סטודנט של בנק הפועלים.

פורסם

טוב שהערת אותי לבדוק - על השטות האחרונה שקניתי שילמתי:

המרה לפי שער יציג, 2.3% עמלת המרה, 99.99% הנחת עמלה, סהכ 0 שח עמלה.

כרטיס ביזנס של בנק פועלים עם תנאים משופרים דרך העבודה.

פורסם

העמלה בפייפאל היא 2.4%, אבל לא ברר לי לפי איזה שער בסיס, כנראה שער שנקבע על ידי אחד מהבנקים או חברות האשראי הבין לאומיים (לא מצויין באתר איזה מהם, אלא נאמר בצורה כללית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש לא נכון. את עמלת ההמרה אתה משלם לבנק כאשר אתה קונה את הדולרים. בעבר היה הסדר שאם אתה קונה מט"ח בהוראת קבע אתה מקבל שערים משופרים, אבל ההסדר בוטל כבר לפני מספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...