Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל תראה איזה התנגדות מקבלים על המלצה חמה שלא להתעסק עם שטויות אלא

קצת לחסוך ולקנות טוב

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

לי עדיין לא יצא להתקין את המערכת שלי, מה שכן אני מתכנן לעשות איטום עם פוליאורטן, גם זול וגם אולי יעבוד ואפילו אם לא זה היה ניסיון נחמד, לפחות הוא לא יכול ליזול בקייץ.

פורסם
אייל עזוב אין מה לעשות

אנשים רוצים לשלם חצי להתקין ולהתאכזב

ואז לפרק ולשלם שוב כפול על התקנה .

זה כמו שהציעו במקום לשים דאנמט על הלוחית זיהוי

מישהו הציע לשים בדלי סיגריות

צריך שאנשים ילמדו על בשרם

אתה חכם אתה גאון

מה אתה מבלבל תשכל זה מתחיל להרגיז אותי כבר!

מה אתה חושב שלכולם יש כסף לזרוק כמה שאתה זורק על הסאבים שלך ?

לי אין גרוש על הנשמה...אני חיי עם קליפורניה בום

אני לא ילך ויזרוק כמה מאות שקלים על איטום למספר של הרישוי....ממה לזרוק כסף !

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה ! בדלי סיגריות בהחלט מורידים את הרעש נקודה !

אין ספק שזה לא נותן את מה שדינאמיט יתן אבל בכול זאת למי שאין כסף להשקיע אין סיבה לא לזרוק כמה בדלי סיגריות מתחת ולהפחית את הרעש בצורה משמעותית

אני רק מנסה לחשוב על זה יאללה לזרוק כמה מאות שקלים על איטום מספר הרישוי !

לאנשים לא טחונים בכסף כמוך זה בעיה !

בקשר לפז-קר לכול החכמים

החומר שבדקנו לגביו חסין מפני חום בצורה מאוד משמעותית אז חום הרכב בהחלט לא יזיק לו...

שוב אין ספק שזה לא יתן את התמורה של דינאמיט אבל זה בהחלט יכול לעזור...

אם אתה לא יכול לקנות את זה במחיר מאוד מאוד זול ( אם ימכרולך בגודל קטן)

אז כבר עדיף להשקיע עוד 150 שקל לאיטום של דינאמיט...

פורסם

מתן, אין סיבה להגיב ככה. אפשר לנסות ולשלוט על העצבים ולהגיב יותר עניינית, אני בטוח שככה הצד השני יבין יותר.

לגבי התחליפים, אני עוד לא מכיר מישהו שניסה בהצלחה, אני מכיר כאלו שלא. עמידות לחום יכולה לומר דברים נוספים מעבר ליכולת החומר להידבק למשטח. לא תדע אם החומר המדובר טוב עד שתנסה אותו וגם אז זה בעייתי (רצוי שיבחן אותו מישהו שמכיר את שאר החומרים) אבל המבחן הראשון שהוא צריך לעבור הוא מבחן העמידות.

עופר בעצתו בסך הכל מנסה לחסוך לבחור כסף כי לדעתו החומר לא יתן תוצאה טובה אין סיבה להתמרמר נגדו.

פורסם

בעניין הלוחית מפיסטו אפשר להישתמש בגומי של חלונות של רכבים לעשות צורה של U ולהכניס בין הלוחית לפח וככה הוא ''נימתח'' ולא זז בגרוש.... ככה זה אצלי והקומבינה עובדת מצויין!

פורסם

אך אך אך, כמה בעיות על לוחית רישוי אחת, בקיצור תורידו אותה וזהו, היא רק מפריעה...

סתם סתם.

פשוט תוציאו את הברגים תפרקו את הלוחית כחו ספוג כלשהו תגזרו במידה שלה, תדביקו אותה ללוחית, חברו את הלוחית בחזרה וזהו.

פורסם

רן במקרה שלך יכול להיות חלודה בגלל שהמים ישארו בספוג...

אייל תראה אני יודע שקצת התעצבנתי וסורי אבל זה באמת הרגיש שהוא בה בגישה שכול אחד צריך להשקיע כמה מאות שקלים על לוחית רישוי מסקנה שלרוב חברי הפורום פה יש בעיה לא קטנה של תקציב...

בקשר לתחליפים לאיטום כמו שאמרתי לדעתי שווה לנסות במידה ואתה יכול לקנות בגודל המתאים שזה בכלל לא קל למצור ככה ואז זה יעלה לך 50 שקל וסבבה שווה לנסות

אם זה מחיר רגיל שווה להוסיף עוד טיפה לדינאמט

בקשר לתוצאה כמו שאמרתי אין מה להשוות לדינאמט אבל לעזור זה בהחלט יכול...

שוב סורי על העצבים...

מתן

פורסם

תודה רבה על התגובות...אני די מסכים עם מתן אין לי כסף לאטום את כל הרכב ב1000 שקל לפחות לא כרגע, הבנתי שהסופרטייט עמיד בפני חום אז אני אלך על זה, אני קונה עם עוד כמה חברים כך שהחומר יצא לי בסביבות ה100 שקל זה נראה לי מחיר סביר לעזרה מינימלית...

פשוט אצלי יש רעידות מוגזמות אני חייב לשים כבר משהו אני די בטוח שהסופרטייט יוריד לי את הרעשים משמעותית.

פורסם

לא, סופר טיט זה אחד ממוצרי הזפט...כלומר פזקר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אחי אני ממש מרחם על מי שישתמש במוצר כזה והמנוע שלו יתמלא בזפת, הוא יכול לזרוק את הרכב לפח או לשמור אותו ללג-בעומר. :wink:

יש דברים שההשקעה בהם החרכית.

פורסם

הוא רוצה את זה לדלתות, לא למנוע :)

ושם לדעתי, זה יחזיק בסדר גמור.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...